Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Εφημερίδα “Ακρόπολις”: Χιλιάδες Χρυσαυγίτες τίμησαν την Μνήμη του Γιώργου και του Μάνου σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Η ιστορική εφημερίδα “Ακρόπολις” φιλοξενεί σήμερα ρεπορτάζ για την χθεσινή συγκινητική εκδήλωση Μνήμης για τους δύο Συναγωνιστές μας, Γιώργο Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη.

3.000 Χρυσαυγίτες στην Αθήνα και 1.000 στη Θεσσαλονίκη – Τίμησαν με πορεία και συγκέντρωση τη μνήμη των Φουντούλη και Καπελώνη

Σε ένα κλίμα ιδιαίτερης συγκινησιακής φόρτισης πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ η πορεία μνήμης για τα δύο νεκρά παιδιά – μέλη της Χρυσής Αυγής Γιώργο Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη. Αν και πέρασαν αρκετές μέρες φαίνεται ότι οι συναγωνιστές τους δεν τους ξέχασαν και από νωρίς το απόγευμα είχαν συγκεντρωθεί στα γραφεία της τοπικής οργάνωσης Βορείων Προαστίων, εκεί όπου δολοφονήθηκαν στις 1 Νοεμβρίου.

Με συνθήματα και εκατοντάδες δάδες αναμμένες, περίπου 3.000 Χρυσαυγίτες πραγματοποίησαν πορεία μέχρι «την τελευταία τους κατοικία». Το σύνθημα που δονούσε την ατμόσφαιρα ήταν: «Μάνο και Γιώργο ακούστε εκεί ψηλά τα αδέρφια σας κρατάνε τα λάβαρα ψηλά». Ανάλογη εκδήλωση μνήμης έγινε και στη Θεσσαλονίκη όπου περίπου χίλια άτομα συγκεντρώθηκαν στα κεντρικά τους γραφεία.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/efhmerida-akropolis-chiliades-chrusaugites-timhsan-thn-mnhmh-tou-giwrgou-ka#ixzz2n5b4qjrA

Exit mobile version