Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Παραδόθηκε ο φυγόδικος Αναστάσιος Πάλλης – Σύντομα αυλαία στο σήριαλ “οπλοστάσιο της Χρυσής Αυγής”

Παραδόθηκε ο φυγόδικος Αναστάσιος Πάλλης - Σύντομα αυλαία στο σήριαλ “οπλοστάσιο της Χρυσής Αυγής”

Στο Εφετείο Αθηνών παρουσιάστηκε σήμερα αυτοβούλως και παραδόθηκε στις Αρχές ο φυγόδικος εφοπλιστής Αναστάσιος Πάλλης, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν δύο εντάλματα σύλληψης.

Ο πρώην συνεργάτης του Βίκτωρα Ρέστη είχε εμπλακεί σε ύποπτες επιχειρηματικές υποθέσεις. Εδώ και καιρό οι άνδρες της Αστυνομίας πραγματοποιούσαν έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του επιχειρηματία, έπειτα από την έκδοση σε βάρος του δύο ενταλμάτων σύλληψης.

Το πρώτο αφορούσε στην εμπλοκή του στην υπόθεση επισφαλών δανείων που είχε χορηγήσει η τράπεζα FB Bank, την περίοδο που επικεφαλής της ήταν ο προσφάτως αποφυλακισθείς εφοπλιστής, ενώ το δεύτερο για τα όπλα που είχαν βρεθεί στο Μουσείο του. Ο επιχειρηματίας πέρασε το κατώφλι του Εφετείου λίγο πριν από τις 12:00 το μεσημέρι και αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον της ειδικής ανακρίτριας που χειρίζεται την υπόθεσή του.

Θυμίζουμε πως ο Πάλλης με επιστολή του στις 4 Νοεμβρίου διέψευσε οποιαδήποτε σχέση με την Χρυσή Αυγή. Αναμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον κατά πόσο θα συνεχιστεί το σήριαλ με το “οπλοστάσιο της Χρυσής Αυγής” που τελικά αποδείχθηκε πως ήταν της Δημάρ!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/paradothhke-o-fugodikos-anastasios-pallhs-suntoma-aulaia-sto-shrial-oplosta#ixzz2n5ejODqX

Exit mobile version