Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Τρίκαλα, Χαλκιδική, Λάρισα, Θεσσαλονίκη, Ξάνθη

Δραστηριότητες Τοπικών: Τρίκαλα, Χαλκιδική, Λάρισα, Θεσσαλονίκη, Ξάνθη

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Τ.Ο. Ξάνθης, το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2013 το απόγευμα, η προγραμματισμένη συγκέντρωση της Τοπικής μας, με δύο εξαιρετικές ομιλίες από τον Γραμματέα μας συναγωνιστή Καπαγερίδη Χρήστο και τον συναγωνιστή Γ. Ι., με θέματα: ”H ναυμαχία της Έλλης και ”H εποχή της μεγάλης νύχτας”.

Τον λόγο πήρε πρώτα ο Γραμματέας της Τοπικής κι αφού μας ανέλυσε όλη την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα, εξιστόρησε με κάθε λεπτομέρεια το ιστορικό της Ναυμαχία της Έλλης που ήταν η πρώτη από την εποχή του Αγώνα της Ανεξαρτησίας αναμέτρηση του ελληνικού και του τουρκικού στόλου, κατά τον Α’ Βαλκανικό Πόλεμο. Πραγματοποιήθηκε το πρωί της 3ης Δεκεμβρίου 1912 (16 Δεκεμβρίου με το νέο ημερολόγιο) στ’ ανοιχτά του ακρωτηρίου Έλλη της χερσονήσου της Καλλίπολης, κοντά στην είσοδο των Στενών των Δαρδανελλίων. Διήρκεσε μία ώρα και έληξε με νίκη των ελληνικών δυνάμεων.

Εν συνεχεία ο Συναγωνιστής Γ. Ι. ξεκίνησε την ομιλία του λέγοντας ότι ζούμε στην εποχή της μεγάλης νύχτας. Δεν μας φοβίζει το σκοτάδι. Αυτό τρομάζει τους πολλούς, όχι όμως εμάς, γιατί η ματιά μας είναι διαφορετική. Υπάρχουν άνθρωποι, τόνισε στην συνέχεια, που δεν είναι σαν τους άλλους. Άνθρωποι που τολμούν να ξεχωρίσουν και πολλές φορές θυσιάζοντας τα πάντα, χαράζουν πορείες, πορείες που αργότερα θα ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι, οι μέτριοι, οι πολλοί. Αυτό, είπε, που χαρακτηρίζει τον δικό μας βίο είναι ο αγώνας, ο αγώνας που εμείς επιλέξαμε σε καιρούς ειρήνης, μίας ειρήνης που αγοράστηκε σε τιμή ευκαιρίας. Αγωνιζόμαστε γιατί δεν αντέχουμε να χαμογελάμε ανέμελοι την στιγμή που -πληρώνοντας το τίμημά μας- μας περνάνε αλυσίδες δουλείας.

Ολοκλήρωσε την ομιλία του καλώντας όλους μας να θεμελιώσουμε την πίστη μας -να την κάνουμε δυνατότερη κι απ’ την φωτιά ακόμη- στον αγώνα του Κινήματός μας για μία ελεύθερη Ελλάδα, όντας στρατιώτες της Ιερής Ιδέας του Εθνικισμού, να πορευόμαστε ανυποχώρητοι, οπλισμένοι με θέληση, πίστη κι ενότητα.

Η συγκέντρωση μας τελείωσε όπως πάντα με την ανάκρουση του Εθνικού μας ύμνου και του ύμνου της Χρυσής Αυγής.

ΞΑΝΘΗ:
Τσιμισκή 2 – 3ος όροφος
Σάββατο 18.00 – 21.00
Τηλ. 6984 784013

Δράση της Τ.Ο. Θεσσαλονίκης

Για δύο και πλέον ώρες δεκάδες μέλη της Τοπικής Οργάνωσης Θεσσαλονίκης βρέθηκαν στην πλατεία Βούλγαρη, κρεμώντας πανό στην γέφυρα της ανατολικής εξόδου της πόλης, αλλά και μοιράζοντας χιλιάδες ενημερωτικά φυλλάδια σε περαστικούς, οδηγούς, αλλά και επαγγελματικές στην λαϊκή αγορά, επί της οδού 25ης Μαρτίου.

Ο κόσμος δεχόταν με χαμόγελο τα φυλλάδιά μας και προμηθευόταν πολλά περισσότερα για να τα μοιράσει με τη σειρά του σε γνωστούς και συγγενείς. Οι επαγγελματίες μας έκαναν καταγγελίες για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στο συγκεκριμένο χώρο, ιδιαίτερα με τους λαθραίους και τους πάγκους που στήνουν, κατηγορώντας επίσης την αδιαφορία των εταιρειών security που αναλαμβάνουν τη φύλαξη των λαϊκών αγορών, επί του συγκεκριμένου θέματος.

Οδηγοί σταματούσαν την κίνηση και η πλειοψηφία του κόσμου μας είπε πως μετά από όλα αυτά που έχουν συμβεί στο Κίνημά μας, κατάλαβαν ποιοι χρησιμοποιούν τη Φωνή της Αλήθειας, μέσα στο κοινοβούλιο και προς τι η όλη πολεμική τακτική, που χρησιμοποιεί το συγκυβερνητικό μόρφωμα απέναντί μας. Όλοι μας ρωτούσαν πως μπορούν να στηρίξουν τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, καθώς και πότε θα μπορέσουν να έρθουν στα γραφεία μας, για να ακούσουν τις ομιλίες, αλλά και για να μας γνωρίσουν από κοντά!

Νέα Μηχανιώνα, Σοχός, Γερακαρού, Χρυσαυγή, Λαγκαδάς:

Ομιλίες ιστορικού και ιδεολογικού περιεχομένου στα γραφεία της Τ.Ο. Τρικάλων‏

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 7/12 στα κατάμεστα, για ακόμη μια φορά, γραφεία της Τ.Ο. Τρικάλων, εκδήλωση με ομιλίες συναγωνιστών για ιστορικά και ιδεολογικά ζητήματα.


Λόγω της επετείου της μάχης των Δεκεμβριανών του 1944, ο συναγωνιστής Χρήστος Τσιόλας αναφέρθηκε στην εποποιία της μάχης του Συντάγματος Χωροφυλακής «Μακρυγιάννη», όπου οι Ηρωικοί Έλληνες Χωροφύλακες πολέμησαν σθεναρά απέναντι σε υπέρμετρες δυνάμεις τους ΕΑΜ – ΕΛΑΣ, χωρίς καμία βοήθεια και κατόρθωσαν να τους αποκρούσουν κρατώντας Ελεύθερη την Αθήνα και την Ελλάδα.

Στην συνέχεια τον λόγο πήρε η συναγωνίστρια Κορίνα Πενέση από την Τ.Ο. Άνω Λιοσίων που ανέλυσε το ζήτημα του Εθνικισμού και γιατί δηλώνουμε Εθνικιστές. Η συναγωνίστρια ανέφερε ποια είναι η θέση της γυναίκας στο Κίνημα, καθώς και ποια θα είναι η θέση της μέσα σε μια Εθνικιστική Κοινωνία, ως μία γυναίκα ελεύθερη  και σεβόμενη απόλυτα τον φυσικό της ρόλο, μακριά από τα σύγχρονα “πρότυπα” του υπερκαταναλωτισμού και της δήθεν “απελευθέρωσης”.

Η Χρυσή Αυγή συνεχίζει δυναμικά σ’ όλη την Ελλάδα, με συνεχείς ομιλίες και δράσεις τον πολιτικό της αγώνα για την Ελλάδα και τους Έλληνες.

ΤΡΙΚΑΛΑ:
Καποδιστρίου 10 και Ασκληπιού
Τρίτη και Σάββατο 19:00 – 22:00

Ν.Ε. Χαλκιδικής: Συνεχείς δράσεις κόντρα στη Χούντα του Μνημονίου

Με περισσότερη ένταση από ποτέ συνεχίζεται ο αγώνας των Ελλήνων Εθνικιστών σε όλη την Ελλάδα. Έτσι, και στο νομό Χαλκιδικής, τις δύο περασμένες εβδομάδες έλαβε χώρα πλήθος δράσεων, με σκοπό να διαδoθεί η φωνή της Χρυσής Αυγής σε κάθε πόλη και χωριό.

Έτσι, την Πέμπτη 28 Νοεμβρίου, πραγματοποιήθηκε ομιλία του Συναγωνιστή Απόστολου Τζαρού, μέλους της Κίνησης Εθνικιστών Δικηγόρων, με θέμα την άθλια σκευωρία που στήθηκε εναντίον του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, με αποτέλεσμα να βρίσκονται άδικα προφυλακισμένοι ο Αρχηγός και δύο βουλευτές του κινήματός μας.

Μετά την ομιλία, αγωνιστικούς χαιρετισμούς απηύθυναν o υπεύθυνος κεντρικής Μακεδονίας, Συναγωνιστής Μιχάλης Τσακίρης καθώς και γραμματέας της Ν.Ε. Χαλκιδικής, Συναγωνιστής Κοσμάς Ήλκος, οι οποίοι αναφέρθηκαν εκτενώς και στις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις και στις προσεχείς εκδηλώσεις του κινήματος.

Νωρίτερα το ίδιο απόγευμα,πλήθος συναγωνιστών, με επικεφαλής τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας του κινήματος, Συναγωνιστή Τσακίρη Μιχαήλ, μετέβη στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκιδικής, στο πλαίσιο των δράσεων κοινωνικής αλληλεγγύης του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος. Οι συναγωνιστές έδωσαν αίμα για την τράπεζα αίματος της Πράσινης Πτέρυγας της Χρυσής Αυγής, και είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με εργαζόμενους του Νοσοκομείου για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Την επόμενη Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου, τα γραφεία της Νομαρχιακής Επιτροπής Χαλκιδικής, που βρίσκονται στον Πολύγυρο, γέμισαν άλλη μια φορά ασφυκτικά από δεκάδες Έλληνες που ανταποκρίνονται στο κάλεσμα της Εθνικής Αντίστασης. Η ανάρτηση ενός πανό συμπαράστασης προς τους πολιτικούς κρατούμενους βουλευτές του Λαϊκού Συνδέσμου, τράβηξε την προσοχή πολλών περαστικών, οι οποίοι πέρασαν την πόρτα των γραφείων μας για να εκφράσουν τη συμπαράστασή τους στο δίκαιο αγώνα της Χρυσής Αυγής.

Αργά το απόγευμα, πραγματοποιήθηκαν οι προγραμματισμένες ομιλίες. Πρώτος στο βήμα ανέβηκε ο συναγωνιστής Ρήγας Νικόλαος, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του κινήματος, ο οποίος και ανεφέρθη στη συγκέντρωση του περασμένου Σαββάτου, στην Πλατεία Συντάγματος, όπου 50.000 Έλληνες εξέφρασαν τη διαμαρτυρία τους για τη σκευωρία που έχει στηθεί σε βάρος της Χρυσής Αυγής.

Στη συνέχεια, το λόγο έλαβε ο Γραμματέας της Ν.Ε. Ήλκος Κοσμάς, ο οποίος ενημέρωσε τους παριστάμενους για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις και τις κινήσεις του Λαϊκού Συνδέσμου στο προσεχές διάστημα, καλώντας άπαντες σε αγωνιστική επαγρύπνηση, για τις “μάχες” που θα κληθούν να δώσουν οι Έλληνες Εθνικιστές στο δρόμο για τη Νίκη. Η εκδήλωση έληξε με τον Εθνικό Ύμνο και τον Ύμνο της Χρυσής Αυγής.

ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ:
Τερτσέτη 4, (πίσω από τη Νομαρχία), Πολύγυρος
Τηλ : 6970885776
Ωράριο λειτουργίας : Πέμπτη 18:00-22:00

ΟΜΙΛΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΕΚΕΜΒΡΙΑΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ Τ.Ο. ΛΑΡΙΣΗΣ‏

Το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε,  ομιλία με θέμα τα Δεκεμβριανά, σε  κατάμεστη από υποστηρικτές και φίλους,ταβέρνα της Λάρισας. Χαιρετισμό απηύθυναν  οι Συναγωνιστές Βρακάτος Απόστολος και  Γκαραγκουνούλης Κωνσταντίνος ενώ κεντρικός ομιλητής ήταν ο Συναγωνιστής Κολτσίδας Δημήτριος ο οποίος  έκανε μία εμπεριστατωμένη ιστορική αναδρομή στα σκοτεινά γεγονότα του Δεκέμβρη του 1944 και στον εμφύλιο που μας οδήγησαν οι συμμορίες των μπολσεβίκων.

Ακολούθησε συζήτηση με τους φίλους και υποστηρικτές του κινήματος και στο τέλος, οι συναγωνιστές έψαλλαν τον εθνικό μας ύμνο αφιερώνοντας την εκδήλωση στη μνήμη των Συναγωνιστών μας Μάνου Καπελώνη και Γιώργου Φουντούλη.

Διανομή έντυπου υλικού 

Την Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου, κλιμάκιο Συναγωνιστών από την Τ.Ο. Λάρισας πραγματοποίησε ενημερωτική δράση σε χωριά της επαρχίας Αγιάς. Μοίρασε ενημερωτικό υλικό, φυλλάδια και εφημερίδες του Κινήματος ενώ είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με συμπολίτες μας για την καθημερινότητα τους και τα προβλήματα που έχουν δημιουργήσει στον τόπο αυτοί που τον κυβερνούν χωρίς να τον αγαπούν, βλέποντας σαν μοναδική λύση τη Χρυσή Αυγή.

ΛΑΡΙΣΑ:
23ης Οκτωβριου 9 και Ζαλοκώστα 1, 2ος όροφος
Δευτέρα – Παρασκευή 9:30-14:30, Παρασκευή και Σάββατο 19:00-21:00
Τηλ: 2410 554606, 2410 556249, 2410 556248

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-trikala-lamia-kerkura-barda-purgos-pella-pieria1#ixzz2n9yF5GYq

Exit mobile version