Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΝΔ προς εφοριακούς: «Γδύστε τους Έλληνες, μην ασχολείστε με τους πολιτικούς»

ΝΔ προς εφοριακούς: «Γδύστε τους Έλληνες, μην ασχολείστε με τους πολιτικούς»

Μας λένε και μας ξαναλένε οι ταγοί της συγκυβερνήσεως του μνημονίου για την ανάγκη πάταξης της φοροδιαφυγής και της διαφθοράς. Μέχρι και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έκανε δήλωση για το εν λόγω ζήτημα, γεγονός που αν μη τι άλλο κρίνεται θετικό, αφού θυμήθηκε την διαφθορά, παρότι ξέχασε να καταδικάσει την δολοφονία δύο Χρυσαυγιτών, του Γιώργου Φουντούλη και του Μανώλη Καπελώνη.

Θα περίμενε, λοιπόν, κάποιος να έχει δοθεί το «ελεύθερο» στους εφοριακούς να κοιτάνε όποιον θέλουν, προκειμένου να εντοπίσουν τους φοροφυγάδες και τους διεφθαρμένους. Όμως από ότι φαίνεται τα σχέδια της συγκυβερνήσεως δεν περιλαμβάνουν την εύρεση όλων αυτών, αλλά αποσκοπούν μοναχά στην καταλήστευση και την υπερφορολόγηση του μέσου Έλληνα πολίτη.

Κάποιοι εφοριακοί, λοιπόν, των αρμόδιων ΔΟΥ «έριξαν μια ματιά» στα οικονομικά στοιχεία του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα, του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Χρήστου Σταϊκούρα, του υφυπουργού Οικονομικών Γιώργου Μαυραγάνη, του ΓΓ Δημοσίων Εσόδων Χάρη Θεοχάρη, του ΓΓ Πληροφοριακών Συστημάτων Χάρη Τσαβδάρη, αλλά και γενικών γραμματέων και γενικών διευθυντών του ΥΠΟΙΚ. Αν κάνανε την ίδια κίνηση και κοιτάγανε τα οικονομικά του οποιουδήποτε Έλληνα πολίτη, θα εισπράττανε τα συγχαρητήρια των κυβερνώντων.

Στην προκείμενη περίπτωση, όμως, θα τιμωρηθούν και θα διωχθούν γιατί τόλμησαν να ακουμπήσουν πολιτικά πρόσωπα. Και καλά, ας πούμε ότι ο Στουρνάρας είναι πολιτικό πρόσωπο. Οι υπόλοιποι από πού και ως που θεωρούνται πολιτικά πρόσωπα; Επειδή τους διόρισε η ΝΔ, γίνανε πολιτικά πρόσωπα;

Την ίδια στιγμή διαβάζουμε ότι το άνοιγμα λογαριασμών και οι κατασχέσεις για όλους τους υπόλοιπους Έλληνες, πέραν των «εκλεκτών», θα γίνεται άμεσα, για να μην χάνουν λεφτά οι τραπεζίτες. Αιδώς Αργείοι!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/nd-pros-eforiakous-gduste-tous-ellhnes-mhn-ascholeiste-me-tous-politikous#ixzz2n9zQEAHt

Exit mobile version