Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Συγκυβέρνηση και μεγαλοεργολάβοι λεηλατούν το υστέρημα του ελληνικού λαού

YouTube Poster

Κατά τη χθεσινή συνέχεια της συζήτησης του νομοσχεδίου για την παραχώρηση των μεγάλων δημοσίων έργων, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, συναγωνιστής Ματθαιόπουλος Αρτέμης, επιτέθηκε στην μνημονιακή συγκυβέρνηση και στα ανδρείκελά της, που για ακόμη μια φορά νομοθετούν προς όφελος των επωνύμων ληστών του ιδρώτα του ελληνικού λαού.

Ανέφερε πως τα επιχειρήματα και τα «ενοχοποιητικά στοιχεία» που επικαλούνται οι πολιτικοί μας αντίπαλοι παρουσιάζονται αυτούσια και σε ίδιο ύφος στις κίτρινες φυλλάδες και στα ΜΜΕ της ιδιοκτησίας αυτών που ευνοούνται από την ψήφιση του νομοσχεδίου. Απέδειξε, λοιπόν, ότι η συνεργασία της χούντας Σαμαρά-Βενιζέλου με τα ειδησεογραφικά πρακτορεία,  πέρα από τις όποιες οικονομικές συνδιαλλαγές, αποσκοπούν στον κοινό τους αγώνα εναντίον της Χρυσής Αυγής.

Ο συναγωνιστής Ματθαιόπουλος διεμήνυσε πως κανένας Μπόμπολας δεν θα αποφασίσει για την τύχη της Χρυσής Αυγής και πως τελικά η πολιτική σκευωρία και τα «στοιχεία» που την αποτελούν, που τόσο πολύ διαφημίστηκαν από τα κανάλια του, θα καταρρεύσει και θα θριαμβεύσει η αλήθεια.

Τέλος, ανέφερε πως η κατασκευή διοδίων σε όλο το οδικό δίκτυο της χώρας δεν αποτελεί αναπτυξιακό έργο αλλά μια επιχειρηματική απάτη, η οποία θα ζημιώσει και το ελληνικό δημόσιο και τον Έλληνα φορολογούμενο.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/sugkubernhsh-kai-megaloergolaboi-lehlatoun-to-usterhma-tou-ellhnikou-laou#ixzz2nAR70wtK

Exit mobile version