Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μια απάντηση στους μασκαράδες της δημοσιογραφίας

Άρθρο έγραψε και πάλι για την Χρυσή Αυγή ο γνωστός εμπαθής και υβριστής, Παντελής Μπουκαλάς. Ο εν λόγω αρθρογράφος της «Καθημερινής» σκεπτόμενος ελαφρώς πιο πολύ το ζήτημα με την ποινικοποίηση του καρναβαλιού, κοίταξε την ημερομηνία που τραβήχτηκε η γνωστή φωτογραφία από το αποκριάτικο πάρτι, που περιλαμβάνεται στην δικογραφία εναντίον της Χρυσής Αυγής. Έτσι αποφάσισε να μεταφέρει την υπερασπιστική γραμμή του καθεστώτος λίγο πιο πίσω. Άφησε, δηλαδή, τις μπουρδολογίες των υπόλοιπων καθεστωτικών που δεν περιλαμβάνει την αναπόφευκτη παραδοχή ότι η φωτογραφία έχει τραβηχτεί απόκριες. Λέει, λοιπόν, στο άρθρο του κοντολογίς ότι «εντάξει, τραβήχτηκε απόκριες, όμως και πάλι αυτό φανερώνει…» και άρχισε μετά τις αναλύσεις του συρμού, προκειμένου να εξηγήσει τα ανεξήγητα. Συγκεκριμένα έγραψε:

«Οι κανονικοί άνθρωποι, όσοι τέλος πάντων εκμεταλλεύονται την εθιμικώς αποδεκτή αντικανονικότητα των Αποκριών ή της εορταστικής μασκοφορίας γενικότερα, ντύνονται Ζορό, Μπάτμαν, Σπάιντερμαν, Σούπερμαν, Ποπάι, μαρκήσιοι, πειρατές, διάσημοι πολιτικοί. Κι ακόμα, αρχαίοι Ελληνες με τη χλαμύδα τους, ιερωμένοι ποικίλων θρησκειών και δογμάτων, μούμιες. Χονδρικώς, όσο είναι μικρός κανείς, ντύνεται ό,τι θα ήθελε να γίνει (ή θα ήθελαν οι γονείς του να γίνει) ή ό,τι του αρέσει να βλέπει. Κι όταν μεγαλώνει, προτιμά να μασκαρεύεται σε ό,τι θα ήθελε περισσότερο να περιγελάσει ή να ξορκίσει, για να βγάλει το άχτι του.

Κου Κλουξ Κλαν πάντως κανένας δεν θα τολμούσε να ντυθεί και να εμφανιστεί έξω από τους τοίχους του σπιτιού του ή τα τείχη της κλειστής παρέας του. Επειδή, πλάκα πλάκα, ο προπηλακισμός του από τους υπόλοιπους μεταμφιεσμένους δεν θα έμενε στα όρια των ύβρεων. Και το «απαγορεύεται το πτύειν» θα έβλεπε να μην εφαρμόζεται και τις ψιλές του θα τις άρπαζε, πριν τον αποπέμψει η γενική γιούχα. Γιατί με το αίμα των ανθρώπων και το μακέλεμά τους δεν παίζουμε. Ούτε στις Απόκριες.»

Εμείς, απλώς να του θυμήσουμε ότι κατά παρόμοιο τρόπο «ξέχασε» στο παρελθόν να καταδικάσει τον Μπαλασόπουλο και τους συνδικαλιστές της ΠΟΕ – ΟΤΑ που ντύθηκαν δημοσίως «ναζί», από όπου και σας παρουσιάζουμε φωτογραφίες.

Επίσης σας παρουσιάζουμε και μία φωτογραφία από Αμερική με ένα παιδάκι ντυμένο Κου Κλουξ Κλάν. Επειδή βεβαίως πολλά γίνονται, να πούμε εκ των προτέρων ότι η φωτογραφία είναι από την Washington Post. Το λέμε πριν η φωτογραφία εισαχθεί στην δικογραφία ως “αναγκάζουν ανήλικα να ντύνονται Κου Κλουξ Κλαν” και γίνουν πάλι ρεζίλι οι διώκτες της Χρυσής Αυγής. 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/mia-apanthsh-ston-mpoukala-gia-tis-apokries#ixzz2nCSvvDZT

Exit mobile version