Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά φέρνει τη νέα Τουρκοκρατία: σε τούρκους ο Αστέρας Βουλιαγμένης!

Αφού εξαθλίωσε και συνεχίζει να εξαθλιώνει τους Έλληνες, η Χούντα του Μνημονίου επιδίδεται πλέον στο ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας, δίχως όρους και προϋποθέσεις. Υπό αυτή την οπτική, καμία έκπληξη δεν προκαλεί το ξεπούλημα του Αστέρα Βουλιαγμένης από το ΤΑΙΠΕΔ, σε εταιρεία στην οποία μετέχει ο τουρκικός όμιλος Dogus.

Πρόκειται για τον τουρκικό οικονομικό κολοσσό, ο οποίος έχει ήδη αγοράσει πλήθος ελληνικών μαρίνων, μεταξύ αυτών και εκείνης του Φλοίσβου. Το ΤΑΙΠΕΔ ανακοίνωσε πως η JERMYN STREET REAL ESTATE FUND IV LP υπέβαλε την υψηλότερη προσφορά για την εξαγορά του Αστέρα, ύψους 400 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο τουρκικός όμιλος Dogus, ο οποίος συμμετέχει στην ανωτέρω εταιρεία, θεωρείται ένας από τους ισχυρότερους οικονομικά ομίλους στην Τουρκία διαθέτοντας 150 περίπου εταιρείες και 30.000 εργαζομένους. Υπό την διοίκησή του βρίσκονται η τράπεζα Garanti Bank, τέσσερα τηλεοπτικά δίκτυα της Τουρκίας, ενώ έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στους τομείς του τουρισμού, στον κατασκευαστικό και στην παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας.

Εξαιρετικής σημασίας είναι το γεγονός πως οι τηλεοπτικοί σταθμοί που ανήκουν στον όμιλο, στηρίζουν φανατικά την κυβέρνηση Ερντογάν. Το ξεπούλημα λοιπόν δημόσιας περιουσίας από το ΤΑΙΠΕΔ προς τον τουρκικό όμιλο, δεν μπορεί παρά να λογισθεί ως μέρος των συμφωνιών της τουρκικής πολιτικής ηγεσίας με τους υποτακτικούς και νεογενίτσαρους της Χούντας Βενιζέλου-Σαμαρά.

Η ψοφοδεής και αντεθνική κυβέρνηση δεν έχει την παραμικρή επιφύλαξη να ξεπουλά βασικούς πυλώνες του ελληνικού τουρισμού στους Τούρκους, την ίδια ώρα που παρουσιάζει στο Λαό μας τα εγκλήματά της ως «αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας».

Δίχως την παραμικρή αντίδραση από τα κόμματα της κλεπτοκρατίας και τους υποτίθεται «πατριώτες» βουλευτές, η ελληνική γη παραδίδεται σε τουρκικά χέρια με ότ,ι δραματικές συνέπειες θα προκύψουν άμεσα, από τις εν λόγω κινήσεις. Οι Τούρκοι δεν χρειάζεται να πάρουν δια των όπλων εκείνα που ονειρεύονται: η αντεθνική Χούντα του Μνημονίου αποτελεί την 5η φάλαγγα εντός των τειχών, παραδίδοντάς τους τα πάντα, υπό μορφή ξεπουλήματος για να. «σωθεί» η Ελλάδα.

Η νέα Τουρκοκρατία βρίσκεται ήδη εδώ και η μόνη πολιτική δύναμη που δύναται να αποτρέψει τον νεοοθωμανικό ζυγό είναι ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-chounta-benizelou-samara-fernei-th-nea-tourkokratia-se-tourkous-o-asteras#ixzz2nCs19rWu

Exit mobile version