Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Το καθεστώς των νεοραγιάδων παίρνει γραμμή από Νταβούτογλου για το αντιρατσιστικό

Το καθεστώς των νεοραγιάδων παίρνει γραμμή από Νταβούτογλου για το αντιρατσιστικό

Η κυβέρνηση των νεοραγιάδων αποφάσισε την αναβολή της δεύτερης ανάγνωσης του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου, όχι λόγω συνειδητοποίησης ή παραδοχής πως πρόκειται περί ενός νομοθετικού εκτρώματος το οποίο δεν αναφέρει πουθενά τις γενοκτονίες των Ελλήνων αλλά επειδή το απαίτησε ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας, Αχμέτ Νταβούτογλου, θέτοντας την αναβολή ως απαράβατη προϋπόθεση προκειμένου να μην αναβάλλει την αυριανή του επίσκεψη στην Αθήνα!

Όπως ήταν φυσικό ο αντιπρόεδρος της Χούντας του Μνημονίου και υπουργός Εξωτερικών Ε. Βενιζέλος, αφού έλαβε την συγκατάθεση του συνεταίρου του, Αντώνη Σαμαρά, διαβεβαίωσε τον Τούρκο ομόλογό του πως η απαίτησή του θα υλοποιηθεί. Ως εκ τούτου, η ψοφοδεής κυβέρνηση ανέβαλε την αυριανή συζήτηση και πλέον ο Τούρκος ΥΠΕΞ είναι έτοιμος να επισκεφτεί την Αθήνα για να εκφράσει τις νέες τουρκικές απαιτήσεις προς τους υποτακτικούς του.

Υπενθυμίζεται ότι ενώ η κυβέρνηση και δη το κόμμα των πατριδοκάπηλων της Συγγρού είχε δια των προσκείμενων μέσων ενημέρωσης αφήσει να εννοηθεί πως στο αντιρατσιστικό θα περιλαμβάνονται οι γενοκτονίες εις βάρος των Ελλήνων που έχουν αναγνωρισθεί από τη Βουλή, κάτι τέτοιο δεν συνέβη στην πράξη. Αιτία της περίεργης απουσίας αναφοράς ονομαστικά των γενοκτονιών αυτών, υπήρξε η ωμή παρέμβαση της Άγκυρας η οποία και διαμήνυσε στην κυβέρνηση των υποτακτικών της Αθήνας πως μια τέτοια πρόθεση θα έβλαπτε τις ελληνοτουρκικές σχέσεις.

Η «γνωστή για τη σκληρή και αδιαπραγμάτευτη στάση της», Χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά, έσπευσε να ικανοποιήσει τα οθωμανικά φιρμάνια, διότι δεν πρέπει να λησμονούμε ότι πρέπει να συνεχιστεί απρόσκοπτα το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας σε ξένους επενδυτές, οι οποίοι όλως τυχαίως, είναι Τούρκοι (βλέπε μαρίνες Φλοίσβου και ελληνικών νησιών, Αστέρας Βουλιαγμένης κ.ο.κ.)!

Καλούνται οι «πατριώτες» της πατριδοκάπηλης ΝΔ, να μην αντιδράσουν δυναμικά στο νέο αυτό εθνικό εξευτελισμό, διότι υπάρχει ο κίνδυνος να θυμώσει ο συνέταιρος Βενιζέλος και να διαλυθεί η Χούντα του Μνημονίου. Πολύ περισσότερο όμως, δεν πρέπει να αντιδράσουν διότι υπάρχει ο κίνδυνος να κατηγορηθούν πως υιοθετούν τις θέσεις της Χρυσής Αυγής!

Ενώ οι νεοραγιάδες του αντισυνταγματικού τόξου, συνεχίζουν να μεταχειρίζονται την Πατρίδα σαν να είναι τουρκική επαρχία, θεριεύει η οργή του Ελληνικού Λαού, ο οποίος έχει πλέον συνειδητοποιήσει ξεκάθαρα πως η Χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά αποτελεί μια κυβέρνηση ανδρείκελων των ξένων, η οποία καταστρέφει την Ελλάδα και υποθηκεύει το μέλλον των επόμενων γενιών. Η Εθνική Αντίσταση παύει να είναι επιλογή: είναι Καθήκον προς την Πατρίδα και την Ελευθερία!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/kathestws-neoragiadwn-h-chounta-benizelou-samara-pairnei-grammh-apo-ntabout#ixzz2nD5vjxLk

Exit mobile version