Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

Βλέποντας εχθές τον βούρκο του δελτίου ειδήσεων του MEGA, αλίευσα κάτι που έχει μάλλον μεγάλη σημασία σε συμβολικό επίπεδο. Μία από τις “ειδήσεις” του δελτίου ήταν η παρουσίαση ενός βιβλίου του διευθυντή ειδήσεων του MEGA, του “εγκρίτου κυρίου” Χρ. Παναγιωτόπουλου. Βεβαίως, το σημαντικό δεν είναι οι αμπελοφιλοσοφίες που έγραψε αυτός που επαίρεται για τον αποκλεισμό της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ από τα ΜΜΕ, αλλά το ΠΟΙΟΙ παρέστησαν στην εκδήλωση. Έχουμε και λέμε: 1) Πρωθυπουργός ΣΑΜΑΡΑΣ, 2) Αντιπρόεδρος ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ, 3) Υπουργοί, όπως Κεφαλογιάννη, κτλ., 4) Βουλευτές από όλο το (αντι-)συνταγματικό τόξο, δεξιοί και αριστεροί βεβαίως-βεβαίως, 5) Δημοσιογράφοι, όπως Χούκλη, Σρόιτερ, Χατζηνικολάου, Τρέμη, Καψής, Τσίμας, κτλ., 6) Δημοσκόποι, όπως Θεοδωρικάκος, κτλ., 7) Άνθρωποι του “πολιτισμού” (της υποκουλτούρας και του αμειβόμενου αντι-“ρατσισμού”), όπως Αρβανιτάκη, Θ. Μικρούτσικος, Φιλιππίδης, Μπέζος, Παπαδημητρίου, Ακρίτα, κτλ., ακόμη και ο “αγνός και ιδεολόγος” κομμουνιστής, Βασίλης Παπακωνσταντίνου! Βλέποντας αυτήν την κοσμοσυρροή “προσωπικοτήτων”, αφελώς αναρωτήθηκα αρχικά, μήπως πήγαν, γιατί το προς παρουσίαση βιβλίο ήταν τόσο αξιόλογο. Αλλά, όταν συνειδητοποίησα την θέση του “κυρίου” Χρ. Παναγιωτόπουλου στον μηχανισμό του “εθνικού” εργολάβου και τσοντοκαναλάρχη, Μπόμπολα, απλώς κατάλαβα περί τίνος επρόκειτο… Το ΜΠΟΜΠΟΛΙΣΤΑΝ είναι εδώ, ενωμένο, δυνατό!!!

Ε.Μ.

Το καθεστώς απεργάζεται νέες διώξεις κατά της Χρυσής Αυγής

Το στυγνό δικτατορικό καθεστώς Σαμαρά- Βενιζέλου λίαν συντόμως θα δείξει στον καθημαγμένο Ελληνικό λαό το … κοινωνικό του πρόσωπο. Οι διπλές εκλογές που πλησιάζουν απειλητικά το αντισυνταγματικό τόξο επιβάλλουν να δείξει άμεσα ευαισθησία στους κοινωνικά αδυνάτους, ελπίζοντας να τους εγκλωβίσει ακόμη μια φορά στο συστημικό μαντρί. Στο πλαίσιο αυτό η ΔΕΗ συμπαραστεκόμενη στους εξαθλιωμένους καταναλωτές θα πραγματοποιεί μέχρι και 1000 συνδέσεις την ημέρα, σε όσους αδυνατούν να πληρώσουν τους λογαριασμούς. Εννοείται βέβαια ότι θα αξιολογηθούν κατά περίπτωση από τις περίφημες επιτροπές, οι οποίες ειδικεύονται στις … επανασυνδέσεις ρεύματος. Τουλάχιστον έως τις εκλογές του Μαΐου ο Έλληνας πολίτης μπορεί να απολαύσει την αμεσότητα με την οποία θα λύνει (ή καλύτερα θα προσπαθεί) η δικτατορική συγκυβέρνηση τα προβλήματά του, πάντα με τη συνδρομή των καθεστωτικών Μ.Μ.Ε. Ταυτοχρόνως εμφανίστηκαν ξεδιάντροπα- τάχα άκρως ενημερωμένοι και ευαισθητοποιημένοι για τα οικονομικά προβλήματα των φτωχών δημοτών τους- οι δύο απεχθείς δήμαρχοι: ο λαθρολάγνος Καμίνης και ο ανθέλληνας, φιλότουρκος και φιλοαλβανός Μπουτάρης. Είναι φανερό ότι οι εγκληματικές συμμορίες του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ τρέμουν το εθνικιστικό κίνημα της Χρυσής Αυγής και τα ποσοστά τα οποία θα λάβει στις επερχόμενες εκλογές. Προσπαθούν απεγνωσμένα να γαντζωθούν από την εξουσία που χάνουν, χρησιμοποιώντας όλα τα όπλα που διαθέτουν: ψεύτικες ελπίδες, ίδρυση υποτίθεται νέων  αποκομμάτων(ΔΗΜΑΡ+ΠΑΣΟΚ= κεντροαριστερός συνασπισμός) και πρωτίστως άνανδρες έως γελοίες επιθέσεις στο νόμιμο πολιτικό κόμμα της Χρυσής Αυγής. Δυστυχώς όμως γι’ αυτούς το εθνικιστικό ποτάμι δε γυρίζει πίσω και θα συμπαρασύρει όποιον τολμήσει να το ανακόψει. Ας θυμηθούν λοιπόν το θαυμάσιο ποίημα του  Κ.Π.Καβάφη και ας ” αποχαιρετήσουν την Αλεξάνδρεια που χάνουν”.

Ρ.Τ – ΚΕΡΚΥΡΑ

Εφημερίδα “Ακρόπολις”: Για αποκριάτικες στολές θα στείλουν στη φυλακή και άλλους βουλευτές της Χρυσής Αυγής!

Το βρώμικο πολιτικό παιχνίδι που παίζουν τα ΜΜΕ και η Κυβέρνηση της διαφθοράς συνεχίζεται. Δεν μασάμε πλέον , έχουν σκιστεί να ψάχνουν όλο και νέα αρχεία που αφορούν την Χρυσή αυγή . Ο Ελληνικός λαός πλέον ξύπνησε και θα έρθει η ώρα της αλήθειας , της δικαιοσύνης . Λοιπόν παλικάρια ήλθε η ώρα να τους ανταποδώσετε τον πόλεμο που κήρυξαν. Έχετε το μεγάλο όπλο της αλήθειας και σίγουρα πολλά στοιχεία που μπορούν να τους κάψουν. Με ότι μέσο έχετε (το site και την διαδικτυακή εκπομπή ) κάντε τους ΞΕΦΤΙΛΑ , βγάλτε ότι στοιχείο έχετε στην φόρα για τους ΠΡΟΔΟΤΕΣ που μέρα με την μέρα πουλάνε την Πατρίδα μας . ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΔΙΚΑΙΩΘΟΥΜΕ !!!

Ν.Ζ.

Η απάντηση της Χρυσής Αυγής στους παπαγάλους της παραπληροφόρησης – ΒΙΝΤΕΟ

Στη μακροσκελή λίστα των πρώην “επαναστατημένων¨ αριστερών στα νιάτα τους και νυν «καλοβολεμένων» ψοφοδεξιων της Ν.Δ (Χ.Λαζαριδης,Ρουσσοπουλος,Π.Παναγιωτοπουλος κ.α),πρεπει να προστεθει και ο Μ.Ταμηλος ο οποιος δηλωσε ζωντανα στην εκποπη του Γ.Τραγκα,οτι στα νιατα του ηταν οχι απλα κομμουνιστης,αλλα σκληροπυρηνικος μαοϊκος μαρξιστης-λενινιστης! Μεχρι τα 30 του περιπου ειπε. Οταν δηλαδη αρχισε να βγαζει χρημα και τοτε αλλαξε “νοοτροπια”.

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ

ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ

ΖΗΤΩ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ

Εθνικιστής Ιατρός

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-pempth-12-dekembriou-2013#ixzz2nH3XY79A

Exit mobile version