Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τέλος στην πατριδοκαπηλεία της ψοφοδεξιάς!

Τέλος στην πατριδοκαπηλεία της ψοφοδεξιάς!

«Θα τους εξαφανίσω»! Διαβεβαίωση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Α. Σαμαρά, προς τους σιωνιστές εντολείς του, αναφορικά με τις παράνομες πολιτικές διώξεις του αντεθνικού Καθεστώτος εις βάρος του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή.

Από την ημέρα που ειπώθηκε η ανωτέρω φράση, ημέρα ανείπωτης και υστερικής χαράς και εξωτερίκευσης του ταλμουδικής υφής μίσους κατά του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος για τα ανδρείκελα των ξένων, από τα χείλη ενός θλιβερού πρωθυπουργού-μαριονέτας του διεθνούς σιωνισμού, παρήλθαν δυόμιση περίπου μήνες. Σήμερα, η Χρυσή Αυγή όχι μόνο δεν έχει εξαφανιστεί, αλλά έχει γιγαντωθεί και επιπλέον συνεχίζει το νόμιμο Πολιτικό της Αγώνα υπό πρωτόγνωρες πολιτικές συνθήκες: με τον Αρχηγό και δύο συναγωνιστές εκπροσώπους του Λαού μας στη Βουλή παράνομα προφυλακισμένους, με δύο Συντρόφους Μάρτυρες της Εθνικής και Κοινωνικής Ιδέας δολοφονημένους από το κόκκινο παρακράτος, με δεκάδες συναγωνιστές να διώκονται και τέλος με το σκυλολόι(και ζητώ συγνώμη από τα συμπαθή τετράποδα για τον παραλληλισμό) πολιτικάντηδων και δημοσιορουφιάνων να σκούζει κατά των Εθνικιστών, καλώντας σε νέες αντιδημοκρατικές, αντισυνταγματικές και παράνομες μεθοδεύσεις, προκειμένου να. προστατέψουν τη δημοκρατία!

«Οι ιδέες δεν διώκονται σε μια δημοκρατία», ισχυρίζονται οι θιασώτες, πολιτικοί απατεώνες και τηλεκανίβαλοι. Πράγματι, η αίτηση αποφυλάκισης του Αρχηγού ενός νόμιμου πολιτικού Κινήματος το οποίο χαίρει της εμπιστοσύνης του 20% του Ελληνικού Λαού, απορρίφθηκε διότι καθώς οι ανακρίτριες μας πληροφορούν «ο Ν. Μιχαλολιάκος υπήρξε υμνητής της 21ης Απριλίου και του ναζισμού»! Κατά παρόμοιο τρόπο, απορρίφθηκε η αίτηση αποφυλάκισης του συναγωνιστή Χ. Παππά, διότι «τα κατασχεθέντα βιβλία (τα οποία βρέθηκαν στην οικία του) δεν αποτελούν αντικείμενα ιστορικής συλλογής, αλλά εκφράζουν την ιδεολογία του αιτούντος – κατηγορουμένου». Τα δύο αυτά παραδείγματα αρκούν για να καταδείξουν το εάν διώκονται ή όχι οι ιδέες στο προτεκτοράτο των διεθνών τοκογλύφων, το οποίο καταχρηστικά και μόνον καλείται «ελληνική δημοκρατία». Αρκούν όμως επιπλέον, για να δώσουν το δικαίωμα σε μας τους Χρυσαυγίτες να αναφωνήσουμε μεγαλοφώνως: ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΨΕΥΤΕΣ!

Η Χούντα του Μνημονίου, μετά τον επικοινωνιακό καταιγισμό λάσπης εις βάρος του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος από τους αργυρώνητους λακέδες καναλιών και εφημερίδων, ονειρεύεται να στήσει δικαστήρια του βουνού για να καταδικάσει αυτό ακριβώς το οποίο υποτίθεται πως δεν διώκει: τις Ιδέες. Διότι μέχρι σήμερα, δεν παρουσιάσθηκε κανένα απολύτως ενοχοποιητικό στοιχείο το οποίο να συνδέει τους πολιτικά διωκόμενους με ποινικά κολάσιμες πράξεις.

Η πολιτική δίωξη της Χρυσής Αυγής, δεν είναι τίποτε άλλο παρά μια αναβίωση δίκης του βουνού. Η συνέχιση της φαρσοκωμωδίας που ξεκίνησε στα τέλη του Σεπτέμβρη, είναι ξεκάθαρη πολιτική απόφαση του προέδρου της ΝΔ και της κλίκας που δίνει τον λόγο της στους σιωνιστές, καταπατώντας Νόμους και Σύνταγμα. Απόφαση που έχει άμεσο αντίκτυπο στην πολιτική επιβίωση μιας πατριδοκάπηλης παράταξης η οποία τείνει χείρα κυβερνητικής συνεργασίας στην Αριστερά, υιοθετώντας συλλήβδην τις αστήρικτες κατηγορίες της τελευταίας κατά του Λαϊκού Συνδέσμου.

Επί της ουσίας, τα ψοφίμια της Δεξιάς, επιχειρούν να πείσουν τον Ελληνικό Λαό πως η Χρυσή Αυγή είναι εγκληματική οργάνωση όχι επειδή υπάρχουν στοιχεία που να το αποδεικνύουν, αλλά επειδή αυτό ισχυρίζονται στρατευμένοι δημοσιογράφοι και στελέχη κομμάτων της Αριστεράς!

Εδώ και λίγες μέρες, ο βρώμικος πόλεμος από το Καθεστώς της κλεπτοκρατίας έχει λάβει νέα μορφή: φωτογραφίες από υπολογιστές πολιτικά διωκόμενων συναγωνιστών, που κατασχέθηκαν από τις Αρχές, διαρρέονται παράνομα και δημοσιεύονται από τους δημοσιογραφικούς συνεργάτες της Χούντας του Μνημονίου. Πρόκειται σαφέστατα για ακόμη μία πολιτική απόφαση της κυβέρνησης Σαμαρά, εν μέσω απόγνωσης και πανικού που τον έχει καταβάλει, από την ραγδαία ενίσχυση των ποσοστών της Χρυσής Αυγής και την ελεύθερη πτώση των αντίστοιχων της Νέας Δημοκρατίας. Στοιχεία της δικογραφίας διαρρέονται αφειδώς και παράνομα από το Κράτος στο παρακράτος κατόπιν σχεδίου των νοσηρών εγκεφάλων της ψοφοδεξιάς και τούτο αποδεικνύεται από την αδιαφορία των αρχών να εντοπίσουν την πηγή της διαρροής. Αλήθεια, γιατί το Καθεστώς δεν άφησε ποτέ να διαρρεύσουν φωτογραφίες από τους κατασχεθέντες υπολογιστές των τρομοκρατών του αριστερού παρακράτους; Ρητορικό το ερώτημα, ενδεικτικό όμως της απόδειξης του βρώμικου πολέμου της πατριδοκάπηλης Δεξιάς κατά της Χρυσής Αυγής.

Παρά ταύτα, ούτε οι «τυχαίες» διαρροές φωτογραφιών κρίνονται ικανές ούτως ώστε να τεκμηριώσουν την καθεστωτική θέση περί «εγκληματικής οργάνωσης». Πάλι παρουσιάζουν στοιχεία τα οποία το μόνο που αποδεικνύουν είναι ακριβώς πως η δίωξη κατά του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος είναι δίωξη πολιτική, ήτοι δίωξη κατά της Ιδέας. Λίγη ακόμη προσπάθεια(δηλαδή αντισυνταγματικές μεθοδεύσεις και παρανομίες) και ο εντολοδόχος των ξένων πρωθυπουργός, θα απευθύνει περιχαρής τηλεοπτικό διάγγελμα για να πείσει τον Ελληνικό Λαό πως η «δημοκρατία» μας είναι ισχυρή και εφάμιλλη των χωρών της Αφρικής!

Όλες οι ανωτέρω αντισυνταγματικές και παράνομες πρακτικές της πατριδοκάπηλης Δεξιάς συνηγορούν σε ένα συμπέρασμα: ο νόμιμος Πολιτικός Αγώνας του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή έχει συμβάλλει καθοριστικά στην αποκάλυψη της πατριωτικής απάτης της συγκεκριμένης παράταξης και στον απεγκλωβισμό εκατοντάδων χιλιάδων πατριωτών από τους κόλπους της, σε σημείο τέτοιο ώστε να απειλείται με εξαφάνιση!

Στην διαβεβαίωση του θλιβερού υποτακτικού των ξένων Α. Σαμαρά προς τους σιωνιστές και τους διεθνείς τοκογλύφους πως θα εξαφανίσει τη Χρυσή Αυγή, εμείς οι Έλληνες Εθνικιστές απαντούμε με τη διαβεβαίωση προς τον Ελληνικό Λαό πως θα εξαφανίσουμε τη Νέα Δημοκρατία, την παράταξη των προσκυνημένων, την εγκληματική συμμορία που εκτελεί τις εντολές ξένων κέντρων εξουσίας και υπηρετεί τα συμφέροντα των διεθνών τοκογλύφων!

Εξαφανίζοντας πολιτικά την πατριδοκάπηλη Δεξιά, ποιούμε Εθνικό έργο διττής σημασίας: αφενός ακρωτηριάζουμε πολιτικά την ολιγαρχία του πλούτου(η οποία και θα υποχρεωθεί να στραφεί μαζικά προς το Σύριζα, όπως ακριβώς έκαναν και οι βολεμένοι κρατικοδίαιτοι πασόκοι συνδικαλιστές) και αφετέρου τελειώνουμε μια για πάντα με τη πασοκική γάγγραινα, η οποία υφίσταται χάρη στη Νέα Δημοκρατία και τον Αντώνη Σαμαρά. Υπάρχει ΠΑΣΟΚ, διότι υπάρχει Νέα Δημοκρατία και έτσι σήμερα το 3% λαμβάνει αποφάσεις μείζονος εθνικής σημασίας, εξουσιάζοντας τυραννικά τον Ελληνικό Λαό και συμμετέχοντας στη Χούντα του Μνημονίου. Πρόκειται λοιπόν περί επιτακτικής εθνικής αναγκαιότητος να τελειώσουμε με τη Νέα Δημοκρατία για να σβήσουμε οριστικά από τον πολιτικό χάρτη και το ΠΑΣΟΚ.

Προς απόδειξη τούτου, έχουμε καθήκον να υπενθυμίσουμε στον Ελληνικό Λαό, τον ύπουλο και μιαρό ρόλο της Νέας Δημοκρατίας κατά τα προηγούμενα έτη. Η Νέα Δημοκρατία ήταν που υποσχόταν προεκλογικά τόσο το 2004 όσο και το 2012 πως θα φέρει στην επιφάνεια τα σκάνδαλα των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ και πως οι υπεύθυνοι-εμπλεκόμενοι σε σκάνδαλα υπουργοί, θα λογοδοτήσουν στη δικαιοσύνη. Ουδέν έπραξε ούτε το 2004, ούτε το 2012ή καλύτερα όχι μόνον ουδέν έπραξε αλλά επί της ουσίας βοήθησε τα μέγιστα στο να συγκαλυφθούν τα σκάνδαλα της εγκληματικής συμμορίας ΠΑΣΟΚ.

Η Νέα Δημοκρατία ήταν εκείνη που κατηγορούσε προεκλογικά τον Γ. Παπανδρέου για την προδοσία του Μνημονίου που οδήγησε σε χιλιάδες αυτοκτονίες και στην εξαθλίωση έναν ολόκληρο Λαό, όμως είναι αυτή η Νέα Δημοκρατία που κράτησε ανέγγιχτο τον Γ. Παπανδρέου από τη δικαιοσύνη και συνέχισε με ακόμη μεγαλύτερο εκείνου ζήλο, την εθνοκτόνο και καταστροφική μνημονιακή πολιτική.

Η Νέα Δημοκρατία ήταν εκείνη η οποία προεκλογικώς κατηγορούσε το ΠΑΣΟΚ  και το λαθρονομοσχέδιο Ραγκούση περί απόδοσης της ελληνικής ιθαγένειας στους λαθρομετανάστες, είναι όμως σήμερα αυτή η ίδια που φέρνει μαζί με τα συνεταιράκια του ΠΑΣΟΚ ένα νομοθετικό έκτρωμα με τον βαρύγδουπο τίτλο «αντιρατσιστικό», ενώ ταυτόχρονα ετοιμάζεται να διευκολύνει τις προϋποθέσεις για τη χορήγηση ελληνικής ιθαγένειας σ’ εκείνους από τους οποίους υποσχόταν προ εκλογών, πως θα «επανακαταλάμβανε» τις πόλεις μας!

Η συμμορία της πολιτικής εξαπάτησης, έχει όνομα: λέγεται Νέα Δημοκρατία. Αυτή η παράταξη υπήρξε και αναμφισβήτητα παραμένει ακόμα το καρκίνωμα της πολιτικής ζωής της Ελλάδος. Καθήκον ημών των Εθνικιστών, καθήκον του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή είναι να εκριζώσουμε πολιτικά αυτό το καρκίνωμα από τον εθνικό οργανισμό και τούτο θα επιτευχθεί δια του κοπιώδους και αδιάκοπου νόμιμου Πολιτικού Αγώνος μέχρις ότου εξαλειφθεί και το τελευταίο έρεισμα της εθνοκτόνου, ψοφοδεούς και πατριδοκάπηλης αυτής παράταξης στις λαϊκές μάζες.

Η Νέα Δημοκρατία, εξαθλιώνει τον Ελληνικό Λαό, υπηρετώντας τους διεθνείς τοκογλύφους και την εγχώρια ολιγαρχία του πλούτου, η οποία πλουτίζει ακόμη περισσότερο από το αίμα του Λαού μας. Ο Ελληνικός Λαός θα πρέπει να συνειδητοποιήσει πως η απαλλαγή του από τους υπεύθυνους της εξαθλίωσης, τους Τυράννους της Χούντας Των Μνημονίων, έχει μόνον ένα δρόμο: εκείνον της ακλόνητης υποστήριξης στον Πολιτικό Αγώνα της Χρυσής Αυγής!

Πυκνώστε τις Φάλαγγες του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος στον Αγώνα για Πατρίδα, Πίστη κι Ελευθερία!

Ευάγγελος Καρακώστας

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/na-teleiwnoume-me-thn-patridokaphlh-dejia#ixzz2nH4JGKZ5

Exit mobile version