Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Νέα «πορτοκαλί» επανάσταση στην Ουκρανία: C.I.A. και Μ.Κ.Ο. πίσω από τις ταραχές

Νέα «πορτοκαλί» επανάσταση στην Ουκρανία: C.I.A. και Μ.Κ.Ο. πίσω από τις ταραχές

Μια επιφανειακή επισκόπηση των αναταραχών και πολυήμερων διαδηλώσεων τον τελευταίο καιρό στην Ουκρανία δεν μπορεί να εξηγήσει το νόημα αυτής της λαϊκής αντίδρασης στην απόφαση της νόμιμης ουκρανικής κυβέρνησης να αρνηθεί την ένταξη στην ΕΕ. Απαιτείται λοιπόν μια βαθύτερη ανάλυση. Η Ουκρανική κυβέρνηση πάντως δήλωσε ότι τα οικονομικά συμφέροντα της χώρας είναι με την Ρωσία και όχι με την ΕΕ.

Ο μόνος λόγος που η ΕΕ επιζητά την ένταξη της Ουκρανίας ως μέλος της είναι για να την λεηλατήσει, όπως ακριβώς έπραξε και πράττει με την Ελλάδα και άλλες χώρες του Νότου. Ένας επιπλέον λόγος είναι ότι η Ουάσιγκτον θέλει να εγκαταστήσει στην Ουκρανία βάσεις πυραύλων που θα έχουν στόχο την Ρωσία. Γιατί λοιπόν θα έπρεπε οι Ουκρανοί εξυπηρετώντας την επιθετικότητα των Αμερικανοσιωνιστών να γίνουν στόχος αντιποίνων της Ρωσίας και γιατί θα πρέπει να λεηλατηθούν οι Ουκρανοί από την ΕΕ; Γιατί θα πρέπει οι Ουκρανοί να απολέσουν την εθνική τους κυριαρχία προς όφελος της ΕΕ, αφού λίγα χρόνια πριν ήταν προτεκτοράτο της κομμουνιστικής Σοβιετικής Ένωσης; Το ερώτημα λοιπόν είναι πως μια μεγάλη μειοψηφία Ουκρανών διαμαρτύρονται και θέλουν η χώρα τους να γίνει μέλος της ΕΕ. Ένα σκέλος της απάντησης έχει σχέση με το μίσος των Ουκρανών για την πρώην Σοβιετική Ένωση, της οποίας αποτελούσαν μια από τις λεγόμενες δημοκρατίες της, και την οποία εξακολουθούν λαθεμένα να εξισώνουν σήμερα με την Ρωσία.

Το δεύτερο σκέλος της απάντησης έχει σχέση με γεωπολιτικά συμφέροντα. Μετά την διάλυση της Σοβιετικής Ένωσης η Ουκρανία ανεξαρτητοποιήθηκε. Όταν διαλύονται «αυτοκρατορίες» κάποια άλλα γεωστρατηγικά συμφέροντα αναπληρώνουν το κενό που δημιουργείται. Έτσι εμφανίζονται διάφορες αποσχίσεις μικρότερων κρατών, όπως έγινε με την Γεωργία, το Αζερμπαϊτζάν, την Γιουγκοσλαβία, τα κράτη της Βαλτικής. Ήταν πολύ εύκολο για την Ουάσιγκτον, αν λάβουμε υπόψη μας και την αιματοβαμμένη καταπίεση της κομμουνιστικής νομενκλατούρας σε αυτά τα κράτη, να προσεταιριστεί αυτές τις πρώην σοβιετικές δημοκρατίες. Σήμερα πολλά κρατίδια που ανήκαν στην πρώην Σοβιετική Ένωση είναι σύμμαχοι, και μάλιστα φανατικοί, της αμερικανοσιωνιστικής «αυτοκρατορίας». Η Γεωργία ως παράδειγμα, η πατρίδα του Στάλιν, στέλνει στρατιώτες στο Αφγανιστάν για να πολεμήσουν στο πλευρό των Αμερικανών, όπως έκανε παλαιότερα που έστελνε στρατιώτες να πολεμήσουν στα ίδια πεδία μάχης στο πλευρό των Σοβιετικών.

Δυστυχώς σε αυτά τα πρώην κρατίδια της Σοβιετικής Ένωσης υπάρχουν και αρκετοί αφελείς πατριώτες οι οποίοι πιστεύουν ότι με την υποστήριξη της Ουάσιγκτον υπερασπίζονται την ανεξαρτησία τους, το μόνο όμως που επιτυγχάνουν είναι να αντικαθιστούν τον σοβιετικό ηγεμόνα με τον αμερικανοσιωνιστικό. Όταν καταλάβουν ότι το μέλλον τους δεν είναι στο χέρι τους αλλά το έχουν παραδώσει στις ΗΠΑ και την ΕΕ, θα είναι για αυτούς ίσως πολύ αργά.

Με την πτώση και διάλυση της Σοβιετικής Ένωσης η Ουάσιγκτον πήρε αμέσως την θέση της Μόσχας στην Ουκρανία, σε μια χώρα που ήταν πτωχευμένη και αβοήθητη. Οι ΗΠΑ και οι μαριονέτες της από την ΕΕ χρηματοδότησαν ΜΚΟ (Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις) για να δημιουργήσουν αντιρωσικά  και φιλοαμερικανικά κινήματα στην Ουκρανία, αλλά και σε άλλα κράτη της πρώην Σοβιετικής Ένωσης. Οι λαοί αυτών των κρατών ήταν τόσο ευτυχισμένοι που είχαν γλιτώσει από τον κομμουνιστικό ζυγό που δεν συνειδητοποίησαν ότι είχαν πάλι αποκτήσει καινούργιο ηγεμόνα.

Είναι σχεδόν βέβαιο ότι οι διαμαρτυρίες και οι διαδηλώσεις των τελευταίων ημερών στην Ουκρανία οργανώνονται από την CIA και τις πολλές ΜΚΟ που χρηματοδοτούνται και  από τα «ιδρύματα» του γνωστού επισκέπτη του Μεγάρου Μαξίμου και υποστηρικτή της μνημονιακής κυβέρνησης George Soros. Οι διαδηλώσεις έχουν στόχο την Ρωσία, διότι αυτή η εξίσωση δεν έχει πολλές παραμέτρους. Εάν η ΕΕ και οι ΗΠΑ προσεταιριστούν γεωπολιτικά την Ουκρανία τότε αποδυναμώνεται η Ρωσία. Η προσπάθεια αποδυνάμωσης της Ρωσίας στην Ανατολική Ευρώπη είναι πρωταρχικής σημασίας για τις ΗΠΑ και την μαριονέτα τους ΕΕ. Εάν η Ρωσία καταστεί ανίκανη να ανταποκριθεί στα γεωπολιτικά της συμφέροντα τότε η Ουάσιγκτον και οι Αμερικανοσιωνιστές θα μπορέσουν να πραγματοποιήσουν τα σχέδιά τους για παγκόσμια κυριαρχία.

Η νόμιμη κυβέρνηση της Ουκρανίας και η πλειοψηφία του ουκρανικού λαού αντιστάθηκε στα σχέδια της ΕΕ και των ΗΠΑ. Ας γίνει αυτό παράδειγμα αντίστασης και για τον Ελληνικό λαό να αντισταθεί στους δυνάστες του τοκογλύφους της ΕΕ και του ΔΝΤ.

Γ.Λ.   

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/nea-portokali-epanastash-c.i.a.-kai-m.k.o.-pisw-apo-tis-taraches-sthn-oukra#ixzz2nHA0Cu2X

Exit mobile version