Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Και εντολοδόχος και ψεύτης – Ο αληθινός λόγος της βράβευσης Σαμαρά από το ευρωπαϊκό εβραϊκό συμβούλιο

Και εντολοδόχος και ψεύτης - Ο αληθινός λόγος της βράβευσης Σαμαρά από το ευρωπαϊκό εβραϊκό συμβούλιο

Γράψαμε τις προάλλες για την βράβευση του πρωθυπουργού των αυτοκτονιών και των μαγκαλιών από το ευρωπαϊκό εβραϊκό συμβούλιοΕκεί γράψαμε τους πραγματικούς λόγους για τους οποίους βραβεύτηκε ο Σαμαράς, αρνούμενοι να συμβιβαστούμε με τον παραλογισμό που διέδιδε το Μαξίμου στα ποικιλόχρωμα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια του καθεστώτος περί βράβευσης «για τη συνεισφορά του στη δημοκρατία και τα ανθρώπινα δικαιώματα».

Γιατί δεν μπορεί να βραβεύεται για «συνεισφορά στη δημοκρατία» ο πρωθυπουργός που καταπατά το Σύνταγμα και τους νόμους προκειμένου να διώξει πολιτικούς του αντιπάλους. Γιατί δεν μπορεί να βραβεύεται για «συνεισφορά στα ανθρώπινα δικαιώματα» ο πρωθυπουργός που καταστρατηγεί την διάκριση των εξουσιών απαιτώντας από δικαστές την προφυλάκιση βουλευτών και την κατάργηση του τεκμηρίου της αθωότητας. Ήταν για εμάς προφανές ότι ο Σαμαράς δεν γίνεται να βραβεύτηκε «για τη συνεισφορά του στη δημοκρατία και τα ανθρώπινα δικαιώματα», τη στιγμή που έχει εγκαθιδρύσει μία χούντα σε μία ευρωπαϊκή χώρα.

Εν τέλει επιβεβαιωθήκαμε, αφού οι εντολείς του Σαμαρά, αυτοί που πολλές φορές του ζήτησαν την «αντιμετώπιση της Χρυσής Αυγής» αποδείχτηκαν πιο ειλικρινείς από τον ίδιο. Δεν «μάσησαν» τα λόγια τους, ούτε νοιάστηκαν για τον «δημοκρατικό μανδύα» με τον οποίο θέλει να μασκαρέψει την χουντική του διακυβέρνηση ο Σαμαράς. Έτσι, όπως πληροφορούμαστε από την εβραϊκή εφημερίδα Jewish Daily Telegraph, ο Σαμαράς βραβεύτηκε από το ευρωπαϊκό εβραϊκό συμβούλιο για την «απαγόρευση των νεοναζί». Στο εσωτερικό της ανακοίνωσης τους γίνονται πιο συγκεκριμένοι λέγοντας: «ορθώνει το ανάστημά της κατά του κόμματος της Χρυσής Αυγής, που θέλει να χρησιμοποιήσει και να καταχραστεί τη δημοκρατία για την ατζέντα μίσους και ρατσισμού, που διαθέτει».

Αξίζει να θυμήσουμε σε αυτό το σημείο ένα πολύ πρόσφατο γραπτό του προέδρου του ανθρώπου που βράβευσε τον Σαμαρά, του Μοσέ Καντόρ: «Οι νεοναζί κερδίζουν πολλές πολιτικές νίκες και χρησιμοποιούν το δημοκρατικό σύστημα εναντίον των δημοκρατών. Η δημοκρατία πρέπει να αμυνθεί και οι ευρωπαίοι αξιωματούχοι πρέπει επειγόντως να δημιουργήσουν ένα πλάνο δράσης που θα περιλαμβάνει την δίωξη* των νεοναζιστικών πολιτικών κομμάτων, ώστε να αντιμετωπίσουμε αυτά τα φαινόμενα πριν να είναι πολύ αργά.»

*Έχουμε υπογραμμίσει την λέξη “δίωξη” διότι στο κείμενο της δήλωσης του Καντόρ-το οποίο και είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα του EJC- η ακριβής λέξη είναι “proscription” η οποία  σημαίνει “προγραφή”. Η ίδια η λέξη προγραφή αποδίδεται στα λεξικά ως: H εξόντωση πολιτικών αντιπάλων στην αρχαία Ρώμη χωρίς δίκη αλλά μόνο με την ανάρτηση καταλόγου με τα ονόματά τους στην αγορά: Οι προγραφές του Σύλλα. 2. δίωξη, καταδίκη συνήθως πολιτικών αντιπάλων από μια εξουσία (καθεστώς, κυβέρνηση, διοίκηση κτλ.) χωρίς την τήρηση νόμιμων διαδικασιών: H κυβέρνηση κατηγορήθηκε για προγραφές των πολιτικών της αντιπάλων.

Το παράδειγμα των ΗΠΑ, όπου ακόμα και η απλή κριτική στο Ισραήλ βαπτίζεται «αντισημιτισμός», το γνωρίζουμε όλοι. Μπορούμε ευκόλως να συμπεράνουμε ότι με πρότυπο τις αντισυνταγματικές, αντιδημοκρατικές και παράνομες μεθοδεύσεις του Σαμαρά εναντίον της Χρυσής Αυγής, θα επιχειρηθεί να στηθεί μία παγκόσμια πλουτοκρατική δικτατορία, όπου όποιος τολμάει να φέρει αντιρρήσεις θα καταλήγει στην φυλακή χωρίς δίκη.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/kai-entolodochos-kai-pseuths-o-alhthinos-logos-ths-brabeushs-samaras-apo-to#ixzz2nHBRjUAI

Exit mobile version