Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Αλέξανδρος Γέροντας: «Πατέρα θα νικήσω»!

Αλέξανδρος Γέροντας: «Πατέρα θα νικήσω»!

Ο Αλέξανδρος Γέροντας στάθηκε παλικαρίσια απέναντι στον θάνατο και τον νίκησε! Βαριά τραυματισμένος, μετά από πολλές εγχειρίσεις, αναρρώνει σε νοσοκομείο της Αθήνας. Κοντά του βρίσκονται οι γονείς του και τ’ αδέρφια και Σύντροφοί του από τη Χρυσή Αυγή.

«Πατέρα θα αντέξω» ήταν τα λόγια του Συναγωνιστή μας στον πατέρα του, ενώ με τα δάχτυλα σχημάτιζε το σήμα της Νίκης! Ένας πραγματικός μαχητής, ένας πανάξιος, σεμνός και ανιδιοτελής Σύντροφος στον Αγώνα του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος για την Πατρίδα, την Πίστη και την Ελευθερία.

Τον συναγωνιστή Αλέξανδρο Γέροντα επισκέπτονται καθημερινά στελέχη και μέλη του Κινήματος, καθώς και βουλευτές. Την φυσική αυτών παρουσία, ενισχύει η σκέψη όλων των Χρυσαυγιτών και εκατομμυρίων Ελλήνων, που βρίσκεται στο πλευρό και συντροφεύει τον συναγωνιστή μας.

Οι θερμότερες ευχές βουλευτών, στελεχών, μελών και υποστηρικτών του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή ακολουθούν τον Αλέξανδρο Γέροντα, την οικογένεια και τους οικείους του. Κράτα γερά Συναγωνιστή, οι Σημαίες κυματίζουν περήφανα για σένα και σε αναμένουμε γερό και δυνατό κοντά μας!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/alejandros-gerontas-patera-tha-nikhsw#ixzz2nHCekfmZ

Exit mobile version