Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Στην Ελλάδα του μνημονίου όποιος πει ότι «Η 21η Απριλίου άφησε μηδέν χρέος» διαπράττει… ποινικό αδίκημα!

Στην Ελλάδα του μνημονίου όποιος πει ότι «Η 21η Απριλίου άφησε μηδέν χρέος» διαπράττει… ποινικό αδίκημα!

Γράφει ο Αντίοχος

Το τραβάει πολύ το σχοινί ο δοτός κατοχικός πρωθυπουργός φον Αντωνάκης – μέσω της «ανεξάρτητης δικαιοσύνης» και των εξωνημένων ΜΜΕ –, οδηγώντας τη χώρα σε καταστάσεις πρωτόγνωρες. Μέσα, λοιπόν, στο κλίμα που διαμορφώνουν για τη νέα «χρυσαυγειάδα», διαβάσαμε σε καθεστωτική ιστοσελίδα και το εξής:

«Το καθεστώς της χούντας υμνεί ο Ν. Μιχαλολιάκος, όπως φαίνεται σε βίντεο που έχουν στα χέρια τους οι ανακρίτριες. Να υμνεί το καθεστώς της 21ης Απριλίου ακούγεται ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Ν. Μιχαλολιάκος, σε βίντεο, στο οποίο απεικονίζεται να μιλά σε μια ταβέρνα πριν από τις περασμένες εκλογές.

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Μιχαλολιάκος ακούγεται να λέει: «Η 21η Απριλίου τους άφησε με μηδέν χρέος και κατάντησαν τα πράγματα εκεί που τα κατάντησαν. Τα λένε οι ίδιοι, τα ομολογούν, η γενιά του πολυτεχνείου». Το βίντεο αυτό περιλαμβάνεται στο υλικό που απεστάλη από την αντιτρομοκρατική στις ανακρίτριες».

Η αλήθεια έγινε ποινικό αδίκημα! Τι άλλο θα δουν ακόμα τα ματάκια μας με τη χουντάρα που μπλέξαμε;

Εθνικισμός.net

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/sthn-ellada-tou-mnhmoniou-opoios-pei-oti-h-21h-apriliou-afhse-mhden-chreos#ixzz2nHYKHrOe

Exit mobile version