Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013

Όλοι εσείς οι ανάλγητοι της εξουσίας που χύνετε κροκοδείλια δάκρυα για τους άνεργους Έλληνες που απολύσατε, βγείτε σήμερα το βράδυ με 2 βαθμούς κελσίου να δείτε πως εξαθλιώσατε έντιμους πολίτες που μετά από 28 χρόνια απολύσατε από τον ΟΠΑΠ. Στιγμές τραγικές έζησα πριν λίγο επιστρέφοντας με τον άντρα μου από επίσκεψη σε νοσοκομείο, όταν είδα γείτονα χειρουργημένο και απολυμένο, άνευ αποζημίωσης και πολλών μηνών χρεωστούμενων δεδουλευμένων να ψάχνει….. στους κάδους για φαγητό!!   Μαζί με άλλους 300 απολύθηκε πριν ένα  μήνα, χρήματα δεν έχει και είχε τις δύο τελευταίες ημέρες φάει μόνο μία φρατζόλα ψωμί. Ετών 56, άγαμος αλλά έντιμος και γνωστός για την αξιοπρέπειά του στην περιοχή μας. Στο χωριό έχει μια φτωχή μητέρα και από αξιοπρέπεια δεν ζήτησε βοήθεια από συγγενείς που ίσως να είναι σε χειρότερη οικονομική κατάσταση.   Μαζέψαμε μερικά τρόφιμα οι γνωστοί του-γείτονες και κλαίγοντας μας ευχαρίστησε. Όμως δεν θα είναι ο τελευταίος… Σύντομα θα είμαστε πολλοί οι πεινασμένοι και υπερβολικά θυμωμένοι και επικίνδυνοι!!! Αυτή είναι η Ελλάδα, η Αθήνα, οι Αμπελόκηποι του 2013 και της προεδρίας της Κομισιόν. Φτώχεια, ανεργία, αναλγησία , μίσος ,απολύσεις για τους Ελληνες. Ως πότε; Εύχομαι όσα υπέγραψαν για την καταδίκη μας, ως έθνος οι δοσίλογοι-μασόνοι-σιωνιστές να τα πληρώσουν γρήγορα. Την σημερινή εικόνα δεν θα την ξεχάσω ποτέ και την κάνω δώρο στο Σαμαρά με τις «επιτυχείς αποκρατικοποιήσεις και τα success story».

Ι.Λ.

Παράνομη Βουλή στην υπηρεσία του «εθνικού εργολάβου»: 148 ναι στο νομοσχέδιο για τους οδικούς άξονες

Παρακολουθώ το “κουτσομπόλεμα” ιδιωτικών στιγμών των βουλευτών της ΧΑ από τα κατάπτυστα ανθρωποειδή των καναλιών και  μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι. Αυτοί οι βουλευτές ψηφίστηκαν από εμάς χωρίς να μας τάξουν θέσεις κι αργομισθίες στο δημόσιο, διευκολύνσεις, δάνεια , αυτοκίνητα ή άλλα δώρα για να εξαγοράσουν την ψήφο μας. Αυτοί οι βουλευτές που, το υπογραμμίζω, τιμούν την ψήφο μας με τον καλύτερο τρόπο ασκώντας διαρκή κι εποικοδομητικό κοινοβουλευτικό έλεγχο, έπρεπε να αποτελούν παραδείγματα προς μίμησιν κι όχι να εξυβρίζονται λόγω και έργω από τον κάθε τυχάρπαστο. Ακόμα και μέσα από τη φυλακή στέλνουν καταλυτικές ερωτήσεις στη Βουλή. Ακόμα κι εκεί συναντούν άρνηση των υπευθύνων να τους απαντήσουν. Δεν καταλαβαίνουν ότι στην πραγματικότητα αρνούνται  να απαντήσουν σε μας, όλους εμάς που ψηφίσαμε τη Χρυσή Αυγή; Ούτε αντιλαμβάνονται ότι δεν τρώμε κουτόχορτο και δεν καταπίνουμε την εμετική προπαγάνδα πάνω σ΄όσα παρανόμως και πέραν πάσης λογικής και ηθικής υπέκλεψαν από κινητά τηλέφωνα και υπολογιστές για να τα δημοσιοποιήσουν ως δήθεν στοιχεία;

Σ.Ε.

Οι ψεύτες του Alpha παρουσίασαν το μαχαίρωμα στον Παναγιώταρο ως επίθεση σε λαθρομετανάστες! ΒΙΝΤΕΟ

Κι’ όμως εν έτει 2013 το πολιτικό φρόνημα διώκεται!!

Ενώ καθημερινά η κοινωνία μας χειμάζεται  από την οικονομική κρίση που είναι απόρροια της εφαρμοζόμενης οικονομικής πολιτικής την περασμένη εβδομάδα μάθαμε έκπληκτοι, από τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης ,ότι η αστυνομία προέβηκε στη σύλληψη ενός Ταγματάρχη του ελληνικού στρατού ,επικεφαλή μονάδας ειδικών δυνάμεων στην Αγρία Βόλου, λόγω παράνομης κατοχής όπλων! Αναμφίβολα όμως η σύλληψη του εν λόγω ελληνόψυχου  αξιωματικού ,που αφέθηκε ελεύθερος μετά την απολογία του στο στρατιωτικό εισαγγελέα έγινε ,διότι είναι υποστηρικτής του εθνικιστικού κινήματος της Χρυσής Αυγής !!Το περιστατικό αυτό συνέβηκε ,ενώ έχουν  προηγηθεί  οι παράνομες προφυλακίσεις του αρχηγού της Χρυσής Αυγής Νίκου Μιχαλολιάκου, των δύο βουλευτών Χρήστου Παππά και Γιάννη Λαγού, καθώς και οι μη νόμιμες διώξεις άλλων στελεχών της Χρυσής Αυγής! Παρατηρούμε λοιπόν ότι η εθελόδουλη, προδοτική συγκυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου, που είναι υπεύθυνοι για την καταβαράθρωση του βιοτικού επιπέδου των Ελλήνων, εν έτει 2013 διώκει το πολιτικό φρόνημα των Ελλήνων πολιτών για να τους εκφοβίσει, ώστε να μην στραφούν μαζικά στο κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών! Αυτό όμως που θα καταφέρουν  είναι ακριβώς το αντίθετο, καθώς οι πολίτες παρατηρώντας με απέχθεια όλες τις παράνομες πράξεις της εθνοκτόνας συγκυβέρνησης αφυπνίζονται και κατανοούν ότι  το σάπιο μεταπολιτευτικό σύστημα  της χώρας υπηρετούσε, με ευλάβεια όλα αυτά τα χρόνια, τα ξένα κέντρα εξουσίας ,τα οποία τώρα διατάσσουν τα υποχείρια όργανά τους (ΝΔ και ΠΑΟΚ) να προχωρήσουν στη λυσσαλέα δίωξη της  Χρυσής Αυγής βλέποντας την τεράστια άνοδό της!Συμπερασματικά, η Χρυσή Αυγή βρίσκεται στο στόχαστρο όλων εκείνων που εδώ και χρόνια επιβουλεύονται την πατρίδα μας, καθώς είναι σαφές, ότι η κυβέρνηση της Χρυσής Αυγής αξιοποιώντας τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της πατρίδας μας (π.χ. ο σημαντικός  ορυκτός πλούτος της και το καίριο γεωστρατηγικό σημείο της) θα ακολουθήσει ανεξάρτητη εθνική  και οικονομική πολιτική, που δεν θα υπαγορεύεται από τα αλλότρια ανθελληνικά κέντρα εξουσίας που εξουσιάζουν τη χώρα μας εδώ και χρόνια!

Θ.Γ.

Λάμπρος Φουντούλης: Ούτε ένα συλλυπητήριο μήνυμα από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας!

Θα ήθελα να σας παραθεσω μερικους προβληματισμους μου σχετικα με το θεμα ανεγερσης τζαμιου 1)Γιατι σε εποχη αγριας λιτοτητας και υπερφορολογης των Ελληνων ξαφνικα βρεθηκε η αναγκη για την κατασκευή τζαμιού στην Αθηνα;Αν πια προκεται περί ” ανθρωπινων δικαιωμάτων” και ευρωπαικη εντολη ας δώσει το 1 εκτ. ευρώ η ΕΕ και όχι οι Ελληνες πολιτες. 2) Σε ποιο θρησκευτικό δογμα θα ανηκει το τζαμί;Σε σουνίτες,σε σιίτες ή σε αλλους;Αν χτιστει ενα και μοναδικο  τζαμί ,το λογικο επακολουθο ειναι να αποτελεσει αντικειμενο διαμαχης σε αυτους που θα θελουν να το ελεγχουν.Πως λυνονται οι διαμαχες σαν και αυτες σε αλλες ήδη μουσουλμανικες χωρες;Με βομβιστικες επιθέσεις (2009 Jamrud,2007 al-Askari,2003 Quetta, κ.α.) 3) Η Τουρκια προσπαθει να εκμεταλλευτει τους μουσουλμάνους της Θρακης για δεκαετίες και τοποθετησε μεχρι προξένειο και ψευτο-μουφτη.Γιατι να μην κανει το ιδιο και με το τζαμι του Βοτανικου και να οριστει σαν θρησκευτικη και πολιτικη προστατιδα δυναμη  των απανταχου μουσουλμανων της χωρας (κυριως λαθρομεταναστων) ωστε  να τους καταστησει οργανα της; 4)Τι εγγυησεις έχει το ελληνικο κρατος ότι το τζαμι δεν θα γινει πομπός φανατικης ισλαμιστικής προπαγάνδας και δεν θα αποτελέσει κέντρο στρατολόγησης τρομοκρατων οπως γινεται σε άλλες χωρες; Ακομη και στο το ιδιο το Κορανι-Βιβλιο της Αγελαδας- γινεται πραγματικο κυρηγμα μισους κατα των Χριστιανών.Αυτο αραγε δεν ενοχλει για την ώρα κανένα προοδευτικό;Θα περιμενουμε να εμφανιστει πρωτα καμια οργανωση που θα ξεκινήσει τζιχαντ και μετα βλεπουμε; 5)Τι εγγυησεις εχει το ελληνικο κρατος ότι η περιοχη γυρω απο το τζαμι δεν θα μετραπει συντομα σε γκετο κυρίως λαθρομεταστων οπου θα επικρατει η Σαρια; Στο Λονδίνο για παραδειγμα τραμπούκοι μουσουλμανοι (Muslim Patrol) ηδη περιπολουν τις περιοχες γυρω απο τζαμια και επιβάλλουν με το έτσι θέλω δικούς τους κανόνες  συμπεριφοράς στους λονδρέζους ;Στην Νορβηγία τοπικός Ιμάμης κήρυξε ολόκληρη συνοικία υπο Σαρία μην αναγνωρίζοντας την  νορβηγική νομοθεσία.Θα γίνει το ίδιο και στην Αθήνα;

Φιλικά

Ένας Συναγωνιστής

Τσίπρας προς Ευρωπαίους: Βοηθήστε μας, γιατί η Χρυσή Αυγή μας έχει ξεπεράσει!

Εκτός τραπεζικού συστήματος τίθενται για δέκα χρόνια όσοι φορολογούμενοι έχουν χρέη προς το δημόσιο τα οποία θεωρούνται ανεπίδεκτα είσπραξης. Παράλληλα, καταδικάζονται να ζουν στην παραοικονομία. Σύμφωνα με όσα ορίζονται στην εγκύκλιο οι φορολογούμενοι, επιχειρήσεις και φυσικά πρόσωπα, που τα χρέη τους προς το δημόσιο χαρακτηρίζονται ανεπίδεκτα είσπραξης θα αντιμετωπίζουν, μεταξύ άλλων, τις εξής συνέπειες:

– Δεν θα τους χορηγείται στους ίδιους και στα συνυπόχρεα με αυτούς πρόσωπα αποδεικτικό φορολογικής ενημερότητας για οποιαδήποτε αιτία. Αν όμως, πρόκειται για είσπραξη χρημάτων που θα διατεθούν για την ικανοποίηση του Δημοσίου ή για εκποίηση περιουσιακών στοιχείων, το προϊόν των οποίων θα διατεθεί για τον ίδιο σκοπό, χορηγείται βεβαίωση οφειλής.

– Θα δεσμεύονται στο σύνολό τους οι τραπεζικοί και επενδυτικοί λογαριασμοί των οφειλετών.

– Δεν θα χορηγείται στον οφειλέτη και σε όλα τα συνυπόχρεα πρόσωπα άλλο προβλεπόμενο από το νόμο πιστοποιητικό για μεταβίβαση περιουσιακών στοιχείων,
εκτός αν πρόκειται για εκποίηση περιουσιακών στοιχείων, το προϊόν των οποίων θα διατεθεί για τον ίδιο σκοπό.

Έτσι όσοι έχουν οφειλές προς το δημόσιο οι οποίες είναι ανεπίδεκτες είσπραξης θα τίθενται ουσιαστικά εκτός τραπεζικού και φορολογικού συστήματος. Επί της ουσίας καταδικάζονται να κινούνται μόνο στη σφαίρα της παραοικονομίας καθώς δεν θα μπορούν να καταθέσουν ούτε μικροποσά στις τράπεζες, ενώ δεν θα μπορούν να έχουν και επαφή με το φορολογικό σύστημα λόγω των χρεών τους προς την εφορία.

Καλησπέρα,  Μόλις είδα το βίντεο και άκουσα για ακόμα μια φορά αυτό που ρωτάνε κατά καιρούς τον Ηλία Κασιδιάρη σχετικά με τον “ναζιστικό χαιρετισμό”. Είναι ένας τρόπος χαιρετισμού. Εγώ δεν τον κάνω,εσύ δεν τον κάνεις…κάποιοι όμως τον κάνουν. Τι σημαίνει δηλαδή αυτό; Ποινικοποιείται ο χαιρετισμός; Απο πότε; Επειδή τον χρησιμοποιούσε ο Χίτλερ; Δηλαδή μ’αυτό το σκεπτικό πρέπει να απαγορευτεί και η χειραψία επειδή το έκανε ο Στάλιν ή ο Κεμάλ; Ή πρέπει να απαγορευτεί το «φιλικό χτύπημα στην πλάτη» επειδή το έκανε ο Αλ Καπόνε;  Εξ’αλλου μη ξεχνάμε ότι όταν βλέπουμε έναν φίλο σε απόσταση απο εμάς, σηκώνουμε το χέρι ψηλά για να τον χαιρετίσουμε. Δηλαδή θα τρελαθούμε τελείως! Ο καθένας όπως θέλει χαιρετά.

Μετά Τιμής
Άκης.

Αλέξανδρος Γέροντας: «Πατέρα θα νικήσω»!

Όταν ένας νεαρός αγωνιστής που πλησίασε τόσο πολύ στον θάνατο φαίνεται τόσο αποφασισμένος για την ζωή… Όταν μέσα από το κρεβάτι του πόνου σηκώνει το χέρι και “σχηματίζει” το σήμα της ΝΙΚΗΣ… Όταν ακόμη δύο ΜΑΧΗΤΕΣ της ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ αυτού του τόπου κείτονται νεκροί στο μνήμα, τιμημένοι για τον αγώνα τους για ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, και ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ, Όταν ολόκληρη η ηγεσία ενός κόμματος βρίσκεται ΠΑΡΑΝΟΜΑ και ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ καταπατώντας κάθε νόμο, και αίσθημα δικαίου, είτε στην ΦΥΛΑΚΗ είτε με ΑΝΑΣΤΟΛΗ ή ΥΠΟΔΙΚΟΙ….. ΤΟΤΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΑΘΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΙΜΙΟΣ ΑΓΩΝΑΣ;

Η ΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΚΑΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΚΥΛΑΕΙ ΑΔΥΣΩΠΗΤΑ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ Α Π Ε Λ Ε Υ Θ Ε Ρ Ω Τ Ω Ν!

“NO PASARAN” λοιπόν…

Λ.Κ.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-paraskeuh-13-dekembriou-2013#ixzz2nLeEq4Xx

Exit mobile version