Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Πέραμα, Δυτική Αττική, Κρύα Βρύση, Σέρρες

Δραστηριότητες Τοπικών: Πέραμα, Δυτική Αττική, Κρύα Βρύση, Σέρρες

Την Τετάρτη 11/12 πραγματοποιήθηκε ομιλία στα γραφεία της Τ.Ο. Περάματος από τον βουλευτή Β’ Αθηνών συναγωνιστή Παναγιώταρο Ηλία παρόντος και του βουλευτή Α’ Πειραιώς συναγωνιστή Κούζηλου Νικόλαου.

Ο συναγωνιστής ξεκίνησε την ομιλία του με αναφορά στην συνεχιζόμενη δίωξη και κατασυκοφάντηση που υφίσταται η Χρυσή Αυγή από το ανθελληνικό σύστημα εξουσίας καθώς και στην παράνομη και άδικη προφυλάκιση του Αρχηγού και των συναγωνιστών βουλευτών μας.

Στην συνέχεια τόνισε πως όλα τα ανωτέρω γίνονται χωρίς το παραμικρό στοιχείο την ίδια στιγμή που το κίνημα μας έχει καταθέσει ογκωδέστατους φακέλους στην δικαιοσύνη που αποδεικνύουν την διασπάθιση του δημοσίου χρήματος και την υπόλοιπη εγκληματική δράση των κομμάτων του ”συνταγματικού” τόξου.

Έπειτα επισημάνθηκε ότι ο πολιτικός μας αγώνας θα συνεχιστεί με αμείωτη ένταση και προς αυτή την κατεύθυνση ανακοινώθηκαν πλήθος δραστηριοτήτων του κινήματος μας όπως εγκαίνια γραφείων μας σε όλη την επικράτεια , διανομές τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης τις εορταστικές μέρες κλπ.

Τέλος ο συναγωνιστής παρότρυνε άπαντες τους παρευρισκόμενους να μην κάνουν ούτε βήμα πίσω καθώς μόνο έτσι θα δικαιωθεί η θυσία των αδικοχαμένων νεκρών μας και θα ευοδωθεί ο αγώνας μας για την απελευθέρωση της πατρίδας μας.

Ακολούθησε συζήτηση με τους φίλους και υποστηρικτές μας που για άλλη μια φορά είχαν κατακλύσει τα γραφεία της τοπικής μας οργάνωσης.

Πολιτική δράση της Τ.Ο. Περάματος‏

Το βράδυ της Τετάρτης 11/12 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία νυχτερινή ενημερωτική δράση της τοπικής μας οργάνωσης.

Πλήθος συναγωνιστών διέσχισαν τους κεντρικότερους δρόμους της πόλης του Περάματος και απόθεσαν χιλιάδες φυλλάδια του κινήματος μας σε σπίτια, καταστήματα και αυτοκίνητα ενώ διένειμαν αντίστοιχα έντυπα του πολιτικού μας προγράμματος σε διερχόμενους συμπολίτες μας .

Η Χρυσή Αυγή θα συνεχίσει αδιάλειπτα τον έντιμο πολιτικό αγώνα για να μεταδοθεί σε όλους τους συμπατριώτες μας η αλήθεια και οι πολιτικές μας θέσεις για την εξυγίανση του κράτος και την ανάκαμψη του έθνους μας.

Τ.Ο. Περάματος
25ης Μαρτίου 7
Δευτέρα & Τετάρτη 18:00 – 21:00
τηλ. : 2104416009 – 6974861427

Ομιλία στην Τ.Ο. Δυτικής Αττικής

Κατάμεστα τα γραφεία Δυτικής Αττικής στον Ασπρόπυργο.Η προγραμματισμένη ομιλία των Συναγωνιστών Αντωνόπουλου Κωνσταντίνου και Ιωάννη Κύρογλου πραγματοποιήθηκε με μεγάλη προσέλευση Συναγωνιστών και φίλων του Κινήματος.

Αναλύθηκαν τα αίτια της δημοσκοπικής  ανόδου που δέχεται το Κίνημα αλλά και τον πόλεμο που έχουν εξαπολύσει τα φερέφωνα του καθεστώτος,όπου με αβάσιμα κατηγορητήρια προσπαθούν να φυλακίσουν στελέχη και Βουλευτές του Κινήματος.Ότι και να κάνουν δεν μας κάμπτουν η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες Εθνικιστές και με την ψήφο του λαού θα αναλάβουμε συντόμως την διακυβέρνηση της χώρας.

ΤΟΠΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
17ο χιλιόμετρο Νέας Εθνικής οδού Ασπρόπυργος
e-mail:xa.dytattikh@yahoo.gr Ιστοσελίδα http://xadytikiattiki.blogspot.gr/ τηλ.6973283559- 210 5571360
ΤΕΤΑΡΤΗ- ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.00-21.00

Κρύα Βρύση: Συνεχείς δράσεις και ομιλίες

Το περασμένο Σάββατο πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη ομιλία του γραμματέα της Ν.Ε. Πέλλας, Συναγωνιστή Ιωάννη Σαχινίδη, σχετικά με την αλήθεια γύρω από τα Δεκεμβριανά του ’44. Ο Συναγωνιστής αναφέρθηκε αναλυτικά και με ιστορικά στοιχεία στα τεκταινόμενα της εποχής, αναδεικνύοντας τα εγκλήματα των κομμουνιστοσυμμοριτών κατά αυτήν την σκοτεινή για τον Ελληνισμό χρονική περίοδο.

Την επόμενη ημέρα, Συναγωνιστές της Τ.Ο. Πέλλας ανάρτησαν αεροπανό συμπαράστασης προς τους άδικα προφυλακισμένους βουλευτές του κινήματός μας.

ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗ ΠΕΛΛΑΣ:
Κεντρική πλατεία
Σάββατο: 18.00-21.00

Δράση στις Σέρρες

Το βράδυ της Τετάρτης, Συναγωνιστές του Μετώπου Νεολαίας προέβησαν σε εκτεταμένη ενημερωτική δράση στην πόλη των Σερρών. Πολλές χιλιάδες φυλλάδια με συνθήματα όπως «Ελευθερία στους πολιτικούς κρατουμένους Ν. Μιχαλολιάκο, Χ. Παππά, Ι. Λαγό», «Κάτω η χούντα του μνημονίου», «Κάτω τα χέρια απ’ τη Χρυσή Αυγή» κατέκλυσαν τους δρόμους και τα πεζοδρόμια σε κάθε γειτονιά καθώς και στο κέντρο της πόλης. Το μήνυμα της αντίστασης, κόντρα στις παράνομες διώξεις κράτους – παρακράτους μεταδόθηκε σε κάθε γωνιά της πόλης.

Τ.Ο. Σερρών
Ραιδεστού 1, 1ος όροφος,
Ώρες κοινού: Δευτέρα 19:30 – 21:30
Τηλέφωνο: 6938 721350

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-perama1#ixzz2nLf1nAip

Exit mobile version