Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο υφυπουργός Ανάπτυξης περιπαίζει τους Έλληνες: «Οφθαλμοφανής η μείωση των τιμών»

Η αναλγησία των κυβερνώντων δεν γνωρίζει τελικώς όρια. Έχουν φτάσει μέχρι του σημείο να λένε τόσο χοντροειδέστατα ψεύδη, ώστε να προκαλούν την κοινή γνώμη κάθε φορά που τολμάνε να μιλάνε. Μετά τον Τζαμτζή που διατράνωνε σε όλους τους τόνους ότι υπάρχουν βουλευτές που «δεν βγαίνουν» και φτιάχνουν… παξιμάδια παρά τα 8000 ευρώ μισθό που λαμβάνουν, τώρα έχουμε και τον Υφυπουργό Ανάπτυξης. Βέβαια δεν θα πρέπει να ξεχάσουμε να αναφέρουμε τον Ταμήλο που έλεγε ότι οι πολίτες φταίνε που πεθαίνουν από τα μαγκάλια ή τον Μεΐμαράκη που έλεγε ότι είναι αντισυνταγματικό να μειωθεί ο βουλευτικός μισθός ή τον Στουρνάρα που έλεγε ότι δεν υπερφορολογούνται οι Έλληνες.

«Στη χώρα μας σημειώνονται οι μεγαλύτερες μειώσεις τιμών ακόμη και στα είδη διατροφής είμαστε η μονή χώρα που παρουσιάζει μείωση τιμών» τόνισε ο υφυπουργός Ανάπτυξης, προκαλώντας το κοινό αίσθημα και την πραγματικότητα. Σε αντίθεση με την πραγματικότητα ο Σκορδάς προσπάθησε να πείσει ότι στην Ελλάδα μειώνονται οι τιμές. Και ας λένε τα επίσημα στοιχεία το αντίθετο. Κι ας νιώθει στο πετσί του ο Έλληνας τις διαρκώς αυξανόμενες τιμές.

Αν αθροίσουμε τις προκλητικές μπαρούφες που λένε οι υπουργοί της συγκυβέρνησης, θα φτάσουμε σε ένα συμπέρασμα, το οποίο είναι τουλάχιστον ανατριχιαστικό. Εφόσον, λοιπόν, οι Έλληνες «δεν υπερφορολογούνται» και ζουν σε μία χώρα στην οποία «οι τιμές πέφτουν», τότε μάλλον από τερτίπι επιλέγουν τα επικίνδυνα μαγκάλια για την θέρμανση τους, ενώ παραμένει ανεξήγητο το γιατί διαμαρτύρονται. Όσο παράλογο και αν ακούγεται αυτή την προπαγανδιστική γραμμή προσπαθεί να περάσει η ΝΔ, μπας και πάρει κανά ψηφαλάκι. Όμως, δυστυχώς για την ίδια, οι Έλληνες πολίτες δεν ζουν σε άλλο κόσμο και βιώνουν στο σύνολο τους την «επιτυχημένη» συνταγή του μνημονίου και ετοιμάζονται να μαυρίσουν μαζικά την ΝΔ στις εκλογές. 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/o-ufupourgos-anaptujhs-peripaizei-tous-ellhnes-ofthalmofanhs-h-meiwsh-twn-t#ixzz2nLfTNyeR

Exit mobile version