Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο Ραγκούσης σε ρόλο πινόκιο αναμασά τα ψέμματα του ΚΚΕ

Στην παρουσίαση του βιβλίου ενός ακόμη περισπούδαστου «σοφού» του Καθεστώτος της κλεπτοκρατίας, του Κ. Παπαϊωάννου υπό τον πομπώδη τίτλο «Τα καθαρά χέρια της Χρυσής Αυγής – Εφαρμογές ναζιστικής καθαρότητας» συμμετείχε ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ και προσωπικός φίλος του Γ. Παπανδρέου, Γ. Ραγκούσης.

Προχωρώντας σε μια αποτίμηση των πεπραγμένων της Χούντας των Μνημονίων, ο Ραγκούσης προέβλεψε ακόμη μεγαλύτερη ενίσχυση των ποσοστών του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών. Εν μέσω κρίσης ειλικρίνειας αιτιολόγησε την άνοδο της Χρυσής Αυγής ως απότοκο της μη αποκατάστασης των αδικιών από μέρους της κυβέρνησης.

«Μετά, το 2012 είμαστε αντιμέτωποι με μια νέα πραγματικότητα διαρκούς διεύρυνσης της επιρροής της ΧΑ. Υπάρχει κάτι καινούργιο , μια νέα δύναμη που κινεί τις εξελίξεις. Αυτή  η κινητήριος δύναμη που τροφοδοτεί περαιτέρω  την ΧΑ είναι το περί δικαίου αίσθημα των πολιτών το οποίο είναι βαθιά προσβεβλημένο και βαριά τραυματισμένο σε συνδυασμό με την καταρρακωμένη φερεγγυότητα των παραδοσιακών κομμάτων. Όταν ένα έθνος κράτος δίνει μάχη επιβίωσης, το περί δικαίου αίσθημα των πολιτών είναι ο ακρογωνιαίος λίθος, είναι η πλέον θεμελιώδης, κρίσιμη και αποφασιστική παράμετρος για να συμμετάσχει κανείς σε μια εθνική προσπάθεια άρα για να κερδηθεί μια τέτοια μάχη. Περισσότερο από ποτέ άλλοτε, σήμερα με απόλυτο τρόπο ισχύει το “Ή όλοι ή κανένας”. Ας πούμε επιτέλους λοιπόν την αλήθεια, ας είμαστε ειλικρινείς. Η γενικευμένη συναίσθηση αδικίας, ναι, είναι απολύτως δικαιολογημένη», δήλωσε ο πρώην υπουργός, παραδεχόμενος τις εγκληματικές ευθύνες του πολιτικού συστήματος  για την οικονομική χρεοκοπία και την εκρηκτική κοινωνική κατάσταση.

Εντούτοις, συνειδητά και σκόπιμα επαναφέρει στο προσκήνιο ένα προπαγανδιστικό, ψευδές επιχείρημα της αριστεράς κατά του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών, ισχυριζόμενος πως η Χρυσή Αυγή έβαλε πλάτες σε νομοσχέδιο υπέρ των εφοπλιστών.

«Δεν δικαιούται η Χρυσή Αυγή να υποδέχεται και να περιθάλπει το πληγωμένο περί δικαίου αίσθημα των Ελλήνων. Και όχι μόνον γιατί πρόκειται για μια νεοναζιστική και ρατσιστική οργάνωση. Οργάνωση που έχει βάψει τα χέρια της με αίμα και μάλιστα και με “ελληνικό” αίμα. Αλλά διότι η δήθεν αντισυστημικότητα της σταματάει εκεί που αρχίζουν τα μεγάλα οικονομικά συμφέροντα αυτών που με τους οποίους διαπλέκεται η ΧΑ. Απόδειξη για το παραπάνω και μάλιστα αδιαμφισβήτητη είναι το γεγονός πως η ΧΑ ενέκρινε -ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΕ – κι αυτή τις διατάξεις για τους εφοπλιστές, την ώρα που “οι γιαγιούλες που περνάει απέναντι πληρώνουν κανονικότητα φόρο κληρονομιάς“».

Ουδέποτε η Χρυσή Αυγή τάχτηκε στο πλευρό των εφοπλιστών, πολύ περισσότερο δε, κανένα στοιχείο διαπλοκής με τα μεγάλα οικονομικά συμφέροντα, που επικαλείται ο πινόκιο του ΠΑΣΟΚ, δεν προέκυψε από τους αλλεπάλληλους και εξονυχιστικούς ελέγχους του ΣΔΟΕ στα οικονομικά του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος. Τα παραμυθάκια Ραγκούση λοιπόν, κατατάσσονται στην ίδια κατηγορία με τις κατά γενική ομολογία αστείες ιστορίες των σφαγμένων αμνοεριφίων, των τανκς που θα μπουν στη Βουλή και των λοιπόν φαιδροτήτων που μεταχειρίζεται το ασθμαίνων πολιτικοοικονομικό σύστημα διαπλοκής για να περισώσει τα προκλητικά του προνόμια.

Δυστυχώς για τον κύριο Ραγκούση, ανήκει κι εκείνος επάξια, στον πολιτικό και δημοσιογραφικό εσμό που χαίρει της απόλυτης περιφρόνησης του Ελληνικού Λαού. Ως εκ τούτου, τα ψεύδη του απευθύνονται στους αφελείς οι οποίοι ολοένα και ελαττώνονται,περιχαρακωμένοι στα ασφυκτικά όρια μιας ολιγαρχίας του πλούτου που προωθεί τα οικονομικά της συμφέροντα εις βάρος του Έθνους και του Λαού μας. Προς μεγάλη λύπη του Καθεστώτος, η συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνικού Λαού έχει αφυπνισθεί πολιτικά και είναι πλέον θέμα χρόνου η επιτακτικά αναγκαία πολιτική κάθαρση του πολιτικού και οικονομικού συστήματος από τους απατεώνες και ψεύτες του αντισυνταγματικού τόξου.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/o-ragkoushs-se-rolo-pinokio-anamasa-ta-psemmata-tou-kke#ixzz2nLgIZ16h

Exit mobile version