Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα! Ο Μπεγλίτης πήρε μεταγραφή για την… Ρημάδ

Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα! Ο Μπεγλίτης πήρε μεταγραφή για την... Ρημάδ

Έκπληξη προκάλεσε η παρουσία του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ Πάνου Μπεγλίτη στο συνέδριο της ΔΗΜΑΡ που ξεκίνησε χθες το απόγευμα. Ο πρώην υπουργός που δεν εξελέγη βουλευτής στις εκλογές του 2012 είχε εκλεγεί μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ και έδειχνε, έως πρόσφατα, να στηρίζει τον Ευάγγελο Βενιζέλο.

Ωστόσο, τους τελευταίους μήνες διέρρηξε τις σχέσεις του με τη Χαριλάου Τρικούπη, προσχώρησε στη ΔΗΜΑΡ και γράφτηκε στην τοπική του κόμματος στην Αγία Βαρβάρα. «Το ΠΑΣΟΚ του Βενιζέλου δεν με εκπροσωπεί πια», υποστηρίζει ο πρώην υπουργός στις κατ’ ιδία συζητήσεις του.

Η αλήθειά όμως είναι πως στο ΠΑΣΟΚ όλοι σκέφτονται την φυγή! ΕΙΔΙΚΑ Ο ΜΠΕΝΙ, ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΑ ΠΡΟΘΥΡΑ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟΥ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ: Γιατί εκτός από τις φανερές, υπάρχουν ως γνωστόν και οι μυστικές δημοσκοπήσεις. Και μία από αυτές  έφτασε στα χέρια του Ευάγγελου Βενιζέλου πριν από λίγες μέρες και ήταν απογοητευτική, με το άλλοτε κραταιό κίνημα να κινείται λίγο πάνω από το 3%! Στην Ιπποκράτους επικρατεί προβληματισμός και όλο και πληθαίνουν εκείνοι που μιλούν για λουκέτο στο ΠΑΣΟΚ οπότε ψάχνουν άλλα μαγαζιά μπας και συνεχίσουν την μάσα τους!

Εθνικισμός.net

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/o-teleutaios-na-kleisei-thn-porta-o-mpegliths-phre-metagrafh-gia-thn…-rhm#ixzz2nNfJFVct

Exit mobile version