Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Έρευνα BBC: Ένας στους τρεις Έλληνες αδυνατεί να πληρώσει το ρεύμα

Έρευνα BBC: Ένας στους τρεις Έλληνες αδυνατεί να πληρώσει το ρεύμα

Η καταστροφική για τον Τόπο συγκυβέρνηση, η οποία εφαρμόζει ρητά τις εντολές των διεθνών τοκογλύφων για την πλήρη εφαρμογή της μνημονιακής πολιτικής, έχει πολλές παραμέτρους που δείχνουν το μέγεθος της αναλγησίας, της αναισθησίας και της ανευθυνότητας που διέπει τον Σαμαρά και την παρέα του.

Μια απ΄αυτές είναι αναμφίβολα και τα όσα συμβαίνουν με το ρεύμα, καθώς έρευνα την οποία δημοσιοποίησε το BBC δείχνει ότι ένας στους τρεις Έλληνες δεν είναι σε θέση  να πληρώσει τον λογαριασμό του ρεύματος. Σύμφωνα με την έρευνα αυτή, η Ελλάδα είναι η πρώτη στον κατάλογο των Χωρών της Ε.Ε. με ποσοστό 32% των κατοίκων να αδυνατούν να πληρώσουν τον λογαριασμό τους. Ένα ποσοστό, το οποίο ξεπέρασε ακόμη και το αντίστοιχο της Βουλγαρίας!

Στην έρευνα – ανάλυση, η οποία έγινε από το think tank Vaasaett και δημοσιοποίησε το BBC ένας στους τέσσερις Έλληνες δεν μπορεί να ζεστάνει επαρκώς το σπίτι του, ερχόμενη έτσι η Χώρα μας στην Πέμπτη κατάταξη της Ε.Ε. Καταστάσεις, δηλαδή, που ίσχυαν πριν πολλές δεκαετίες στην Ελλάδα, όπου το μεγαλύτερο μέρος της Περιφέρειας δεν είχε ρεύμα εις ό,τι αφορά τα χωριά, επιστρέφουν εμμέσως τώρα.

Αφού οδήγησε 5.000 περίπου συμπατριώτες μας στην αυτοκτονία, εκατομμύρια Έλληνες στην ανεργία, την μείωση μισθών και συντάξεων, την πείνα και την απόγνωση, τώρα στερεί σ΄ένα πολύ μεγάλο μέρος των Ελλήνων έστω και τα στοιχειώδη, σχετικά με την παροχή ρεύματος μέσα στο καταχείμωνο. Και όμως, εντελώς ανερυθρίαστα, ο Σαμαράς, ο «εταίρος πλήρους ευθύνης» Βενιζέλος και η υπόλοιπη θλιβερή κουστωδία της μνημονιακής συγκυβέρνησης εμπαίζουν την νοημοσύνη του Ελληνικού Λαού, παρουσιάζοντας εντελώς ψευδείς καταστάσεις και στοιχεία, τόσο για την επίλυση του ζητήματος της παροχής ρεύματος όσο και για την εφιαλτική κατάσταση που βιώνει ο Τόπος, λόγω των «ικανοτήτων» των εγχώριων εντολοδόχων της Τρόικας. Το δράμα με το ρεύμα είναι μια ακόμη πτυχή της ολοκληρωτικής αποτυχίας της αντεθνικής και αντιλαϊκής αυτής κυβέρνησης.

Για την μετονομασία του μνημονιακού χαρατσιού του Βενιζέλου σε φόρο ακινήτων το Γραφείο Τύπου της Χρυσής Αυγής εξέδωσε την κάτωθι ανακοίνωση: “Η χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά εμπαίζει τον ελληνικό λαό και νομιμοποιεί το δυσβάσταχτο “χαράτσι” με την μορφή του φόρου ακινήτων. Μόνη σωτηρία για τη χώρα η καταγγελία του εθνοκτόνου μνημονίου, η διαγραφή του επαχθούς χρέους και τα ανδρείκελα των διεθνών τοκογλύφων να εγκαταλείψουν την διακυβέρνηση“.

Γιώργος Μάστορας

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/ereuna-bbc-1-stous-3-ellhnes-adunatei-na-plhrwsei-to-reuma#ixzz2nNgRm6xD

Exit mobile version