Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Οι Δικαστές καταγγέλλουν τις παρεμβάσεις του πολιτικού συστήματος στην ανεξάρτητη Δικαιοσύνη!

Οι Δικαστές καταγγέλλουν τις παρεμβάσεις του πολιτικού συστήματος στην ανεξάρτητη Δικαιοσύνη!

Σοβαρότατες καταγγελίες αναφορικά με τις δυσκολίες που σκοπίμως τοποθετεί η κυβέρνηση στο έργο της απονομής δικαιοσύνης, καθώς και την πεποίθηση πως τα κόμματα δεν επιθυμούν ανεξάρτητους δικαστές, εξέφρασαν δικαστικοί λειτουργοί εκδίδοντας μάλιστα κοινό ψήφισμα, υπογεγραμμένο από τις έξι δικαστικές ενώσεις.

Την πλέον ουσιώδη τοποθέτηση έκανε η πρόεδρος της Ένωσης των Διοικητικών Δικαστών, Ειρήνη Γιανναδάκη, η οποία επισήμανε τα κατωτέρω εξαιρετικής σημασίας στοιχεία: «Δεν αρέσουν στα κόμματα οι ανεξάρτητοι δικαστές. Δεν μπορούν, δεν θέλουν να πειστούν ότι πρέπει άλλοι να νομοθετούν, άλλοι να κυβερνούν και άλλοι να δικάζουν»!

Πρόκειται σαφέστατα και με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο, για πανηγυρική επιβεβαίωση του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, ο οποίος με αφορμή την παράνομη και αντισυνταγματική πολιτική δίωξη του Αρχηγού και των βουλευτών του, κατήγγειλε με κατηγορηματικό τρόπο την παρέμβαση της Χούντας Βενιζέλου-Σαμαρά στο έργο της Δικαιοσύνης. Η κυρία Γιαννακάκη δεν είπε τίποτα περισσότερο από εκείνα τα οποία ισχυρίζεται το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα και αντιλαμβάνεται η συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνικού Λαού, ότι δηλαδή η δίωξη κατά της Χρυσής Αυγής όχι μόνον είναι πολιτική αλλά και η όλη δικαστική διαδικασία και έρευνα καθοδηγείται από παράνομες μεθοδεύσεις της Χούντας του Μνημονίου!

Εντούτοις, η δήλωση της κυρίας Γιαννακάκη έρχεται να τονίσει το προφανές: τα κόμματα του αντισυνταγματικού τόξου δεν επιθυμούν οι δικαστές να είναι ανεξάρτητοι, αλλά πειθήνια όργανα συγκεκριμένων κύκλων. Πολύ περισσότερο, θέτει και ζήτημα καταπάτησης του Συντάγματος, μιας και δεν υπαινίσσεται αλλά καταγγέλλει ευθέως πως τα κόμματα που σήμερα παριστάνουν τους «προστάτες του πολιτεύματος» διώκοντας παράνομα τη Χρυσή Αυγή, τον Αρχηγό, τους βουλευτές και τα στελέχη της, είναι εκείνα τα οποία δεν θέλουν να πειστούν πως υπάρχει σαφής διάκριση των εξουσιών: άλλοι νομοθετούν, άλλοι κυβερνούν και άλλοι δικάζουν.

Η κυρία Γιαννακάκη είπε αυτό που γνωρίζουν όλοι οι Έλληνες και συζητούν σε κάθε γωνιά της Πατρίδος. Απάντησε στην αθλιότητα των απατεώνων του αντισυνταγματικού τόξου, οι οποίοι εξαπατούν τους Έλληνες διακηρύσσοντας με θράσος πως «θα ταράξουν τη Χρυσή Αυγή στη νομιμότητα» και επιπλέον δικαιώνει το Λαϊκό Σύνδεσμο-Χρυσή Αυγή που τονίζει με στόμφο πως η ανθελληνική κυβέρνηση δεν είναι παρά μια στυγνή Χούντα του Βενιζέλου, του Σαμαρά και της εγκληματικής τους κλίκας!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/oi-dikastes-kataggelloun-pws-ta-kommata-den-theloun-anejarthth-dikaiosunh#ixzz2nNr5yqPW

Exit mobile version