Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Πανηγυρίζει για τη νομιμοποίηση της μαριχουάνας στην Ουρουγουάη ο Τζέφρυ

Πριν από αρκετά χρόνια είχε προτείνει να φυτεύουν ελεύθερα στα μπαλκόνια χασίσι, προκαλώντας την κατακραυγή με τις δηλώσεις του. Τώρα, επανέρχεται δριμύτερος τασσόμενος υπέρ της απελευθέρωσης της μαριχουάνας! Συγκεκριμένα, με κείμενό του στην προσωπική του ιστοσελίδα, δίνει συγχαρητήρια στην κυβέρνηση της Ουρουγουάης, η οποία αποφάσισε να δώσει «μια πρωτοπόρο λύση», όπως υποστηρίζει ο ίδιος, στο θέμα της μαριχουάνας…

Ο Γιωργάκης είχε δηλώσει παλαιότερα ότι σε νεαρή ηλικία είχε δοκιμάσει χασίσι. Η όλη του μετέπειτα συμπεριφορά, όμως, δείχνει ότι είναι πολύ πιθανόν να συνεχίζει να παίρνει… Το τραγικό στην όλη υπόθεση με το θλιβερό αυτό ανθρωπάκι που κατέστρεψε την Χώρα είναι ότι κατόρθωσε να γίνει πρωθυπουργός της Ελλάδας, παρότι είχε «IQ – ραδικού», με μόνο «προσόν» ότι προερχόταν από ονομαστό «πολιτικό τζάκι», καθώς ήταν γιος και εγγονός πρωθυπουργών.

Η περίπτωσή του αναδεικνύει (και αποδεικνύει) με τον χειρότερο τρόπο την οικογενειοκρατία και την αναξιοκρατία που διέπει την πολιτική της μεταπολίτευσης. Ένα άτομο με σαφή μειωμένη διανοητική αντίληψη, ένας τύπος του οποίου τα φερσίματα και οι δηλώσεις έγιναν αντικείμενο Λαϊκής κατακραυγής και χλευασμού, έφτασε στο σημείο να διαφεντεύει τις τύχες της χώρας για δύο ολόκληρα χρόνια και να βρίσκεται σε υπουργικούς θώκους από το 1988!

Αυτός ο άεθνος, ανεπάγγελτος, άθρησκος και ανεπρόκοπος τύπος θα έπρεπε ήδη να έχει λογοδοτήσει για τις τεράστιες ευθύνες του και την συμβολή του στην σκλαβιά της Χώρας από το ΔΝΤ και τους διεθνείς τοκογλύφους. Αντ΄αυτού, ως αργόμισθος και αργόσχολος πλέον, κάνει συνεχείς διακοπές στο εξωτερικό στο οποίο κάνει «διαλέξεις» για το πώς είναι δυνατόν να καταστραφεί μια Χώρα.

Στην Ελλάδα της μνημονιακής λαίλαπας οι συνειδητοί συνεργάτες (έστω και χαζοχαρούμενοι και ελαφρόμυαλοι) των διεθνών τοκογλύφων διασκεδάζουν σε βάρος των Ελλήνων, ενώ οι Πραγματικοί Πατριώτες βρίσκονται στην Φυλακή γιατί αντιδρούν στους εθνομηδενιστές και την πλήρη αποδόμηση της Εθνικής Κυριαρχίας.

Γιώργος Μάστορας

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/uper-ths-nomimopoihshs-ths-marichouanas-o-tzefru#ixzz2nOFKVwpz

Exit mobile version