Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Εφημερίδα “Δημοκρατία”: Στις εκλογές η Χρυσή Αυγή θα εκτοξευθεί!

Συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό το καρναβάλι των τηλεκανίβαλων, οι οποίοι θαρρούν πως είναι ακόμα σε θέση να εξαπατούν τον Ελληνικό Λαό, συκοφαντώντας και υβρίζοντας το Λαϊκό Σύνδεσμο-Χρυσή Αυγή, κατ’ εργολαβία. Εργολαβία η οποία τους έχει ανατεθεί με το αζημίωτο βεβαίως από τη Χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά και η οποία περιλαμβάνει το αδιάκοπο σφυροκόπημα ψεύδους, χωρίς να παρέχεται στη Χρυσή Αυγή το δικαίωμα να εκφράσει τη θέση της, επί των συστηματικών και εξ ενός κέντρου εκπορευόμενων ψευδών.

Οι αυτοπροβαλλόμενοι ως «προστάτες» του πολιτεύματος, δεν είναι άλλοι από τους μεταμφιεσμένους βιαστές του, οι οποίοι και αντιδρούν δια των παράνομων μεθοδεύσεων και της εκστρατείας λάσπης στην απειλή για τα πανίσχυρα οικονομικά τους συμφέροντα, απειλή την οποία διακρίνουν ξεκάθαρα σε ένα νόμιμο πολιτικό οργανισμό: το Λαϊκό Σύνδεσμο-Χρυσή Αυγή. Η νέα αντιχρυσαυγίτικη τακτική των νταβατζήδων της ενημέρωσης έχει να κάνει με την προβολή βίντεο, στα οποία εμφανίζεται να ομιλεί ο Αρχηγός μας, Ν. Μιχαλολιάκος και τα οποία οι πραίτορες του Καθεστώτος υποδεικνύουν ως τεκμήρια ενοχής.

Βλέπετε ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής έχει διαπράξει ένα φοβερότατο και διαρκές έγκλημα: ομιλεί! Και μάλιστα ομιλεί κατά της Χούντας του Μνημονίου, κατά του αντεθνικού Καθεστώτος των διεφθαρμένων, το οποίο εξαθλιώνει τους Έλληνες και ξεπουλά την Πατρίδα μας στους διεθνείς τοκογλύφους και στους Τούρκους συνεταίρους στις επικερδείς μπίζνες της εγχώριας ολιγαρχίας του πλούτου. Από πότε όμως, υφίσταται στην Ελλάδα το αδίκημα της γνώμης;

Πήραν φόρα οι «δημοκράτες» της μίζας, της διαφθοράς και του ρουσφετιού και νομίζουν πως στο πρόσωπο της Χρυσής Αυγής βρήκαν έναν σάκο του μποξ όπου επιδίδονται σε χτυπήματα. Ας γνωρίζουν οι λογιστάκοι της Τρόικα και του ΔΝΤ πως δεν τα λογάριασαν καλά στο ζήτημα της Χρυσής Αυγής: τα καχεκτικά τους χεράκια δεν ενδείκνυνται για πυγμαχία, αλλά σίγουρα είναι κατάλληλα για να υπογράφουν την προδοσία του Λαού και της Πατρίδος τους!

Ο εκτοξευτής λάσπης δια τηλεοράσεων, ραδιοφώνων και εφημερίδων, εργάζεται μανιωδώς κατά του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών, όλο το 24ωρο. «Ο Μιχαλολιάκος είπε αυτό», «ο Μιχαλολιάκος είπε εκείνο», «Χρυσαυγίτες φορούν παντελόνια παραλλαγής και ασκούνται», «ο Κασιδιάρης πυροβολεί με καλάσνικοφ» και λοιπές φαιδρότητες προβάλλονται στις Ελληνίδες και στους Έλληνες υπό μορφή «ατράνταχτων» στοιχείων, τα οποία αρκούν για να χαρακτηριστεί η Χρυσή Αυγή «εγκληματική οργάνωση» και για να καταδικαστούν ο Αρχηγός, βουλευτές και στελέχη της.

Αποφεύγουν όμως να εξηγήσουν πού βρίσκονται οι ποινικά κολάσιμες πράξεις, οι απολύτως αναγκαίες προκειμένου να καταδικαστεί η Χρυσή Αυγή, ο Αρχηγός, οι βουλευτές και τα στελέχη του Κινήματος. Αποφεύγουν διότι απλούστατα δεν υπάρχουν ούτε διαπραχθέντα, ούτε σχεδιαζόμενα εγκλήματα, υπάρχει μόνον η απόγνωση και η απελπισία ενός αντεθνικού Καθεστώτος, μιας Χούντας ανδρείκελων της διεθνούς τοκογλυφίας που νιώθει τη γη να χάνεται κάτω από τα πόδια της. Γι’ αυτό το τελευταίο, ναι! Υπεύθυνη, αποκλειστικά υπεύθυνη είναι η Χρυσή Αυγή κι αυτή την ευθύνη την αναλαμβάνει περήφανα!

Κάπου-κάπου μέσα στο βόθρο της καθεστωτικής «ενημέρωσης», διακρίνεται και η αλήθεια. Επισημαίνει σε σχόλιό της η χθεσινή εφημερίδα «Δημοκρατία»: «Συνεχίζονται τα παιχνίδια και τα κολπάκια με τη Χρυσή Αυγή. Ντε και καλά να χαρακτηριστεί εγκληματική οργάνωση, ντε και καλά να χαρακτηριστεί Κου Κλουξ Κλαν, ντε και καλά να «αποδειχθεί» ότι διαθέτει βαρύ οπλισμό! Δεν γνωρίζω ποιος έχει αποφασίσει αυτή την τακτική! Εκείνο που ξέρω είναι ότι στις εκλογές το κόμμα του Μιχαλολιάκου θα εκτοξευτεί στα ύψη»!

Εκτοξεύεται λοιπόν η Χρυσή Αυγή, γι’ αυτό γαυγίζουν λυσσασμένα τα σκυλιά του Καθεστώτος της σαπίλας. Εκτοξεύεται και πανικοβάλλονται οι στυλοβάτες της Χούντας του Μνημονίου, οι ιδιοκτήτες των τσοντοκάναλων και οι μεγαλοεκδότες των ρυπαροφυλλάδων. Ιδού η ευχή κι η κατάρα ενός ολόκληρου Έθνους, ενός Λαού που επέλεξε να αγωνιστεί για να επιβιώσει: τον φόβο της Χρυσής Αυγής να έχετε κι οι εφιάλτες σας να διογκώνονται στοιχειώνοντας κάθε σας ενέργεια.

Και ιδού η δέσμευση ενός αυθεντικά Λαϊκού Κινήματος, του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή προς τον δοκιμαζόμενο κι αγωνιζόμενο Ελληνικό Λαό: ΚΑΝΕΝΑ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΠΟΥ ΕΞΟΥΣΙΑΣΖΕΙ, ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΤΙΜΩΡΗΤΟ!

Ακούστε καλά, τσάτσοι της Χούντας του Μνημονίου και ρουφιανέψτε το στ’ αφεντικά σας: η Χρυσή Αυγή δεν υποκύπτει και δεν συμβιβάζεται! Οι Σημαίες μας δεν υποστέλλονται κι ο Αγώνας μας, Αγώνας καθαγιασμένος στο αίμα δύο Πεσόντων Συντρόφων μας και Μαρτύρων του Λαϊκού Εθνικισμού, δεν θα σταματήσει παρά μόνον με την οριστική κι αμετάκλητη δική σας συντριβή και την Τελική Νίκη του Κινήματος και του Ελληνικού Λαού!

Ευάγγελος Καρακώστας

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/efhmerida-dhmokratia-stis-ekloges-h-chrush-augh-tha-ektojeuthei#ixzz2nP3tU8CJ

Exit mobile version