Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013

Τα τσοντοκάναλα της διαπλοκής έπιασαν ξανά το θέμα της “Χρυσαυγειάδας” στα χέρια τους μετά από κάμποσο καιρό που το είχαν ξεχάσει. Νέα υποτίθεται στοιχεία που υποτίθεται  δεν υπήρχαν πρωτύτερα ήρθαν στην επιφάνεια κι βρήκαν το χρόνο να τα παρουσιάσουν τώρα. Βέβαια όλος αυτός ο ανανεωμένος πόλεμος λάσπης κατά του Εθνικιστικού Κινήματος από τη χούντα του μνημονίου και τα παπαγαλάκια που μιλούν με στόμφο τηλεεισαγγελέα για τα “στοιχεία” έχουν έναν μοναδικό στόχο : να φοβερίσουν πάλι τον κόσμο για να μην στραφεί προς την Χρυσή Αυγή. Θέλουν και πάλι να κόψουν τα ποσοστά της γιατί βλέπουν ότι παρόλο τον προηγούμενο τόνο λάσπης τελικά δεν τους βγήκε. ΔΕΝ θα τους βγει ούτε και τώρα. Να είναι γι’ αυτό σίγουροι. ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ να ξεβρωμίσει ο τόπος και ο κάθε κατεργάρης στον πάγκο του.

Κ.Α.

Εντολή Μουίζνιεκ σε Σαμαρά: “Να τεθεί εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή!”

Κανονικά θα έπρεπε ΟΛΟΙ οι Έλληνες, ανεξαρτήτως πολιτικής τοποθέτησης, να είναι έξαλλοι με την κατάφορη και προκλητική κατάλυση της Δημοκρατίας στην Ελλάδα και την καταπάτηση των Συνταγματικών δικαιωμάτων του Ελληνικού λαού. Βεβαίως ΟΛΟΙ γνωρίζουμε πολύ καλά πως οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής είναι οι πρώτοι μεταπολιτευτικά ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΙ!…Σήμερα αυτοί, αύριο όποιος τολμά να αμφισβητεί την προσκυνημένη συγκυβέρνηση Σαμαρά, που είναι εκτελεστικό όργανο της τροϊκανικής χούντας, που δρα ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΑ κατά των Ελλήνων μέσα στην ίδια τους την πατρίδα, την ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ!!! Ως πότε όμως;

Μ.Γ. Πολιτικός επιστήμων

Γιάννης Λαγός: …Φτάνοντας λοιπόν στην Κου Κλουξ Κλαν

Δεν πρόκειται να αντέξουν ως τις ευρωεκλογές. Ήδη ο Βενιζέλος ετοιμάζεται να την «κάνει», αρχικώς για «Ελιά» και ακολούθως για… Μπουένος Άιρες. Δεν τον βαστάει άλλο το κλίμα και πλέον υπάρχουν ισχυρές υποψίες ότι το ΠΑΣΟΚ δεν θα καταφέρει να μπει ούτε καν στη βουλή. 11 βουλευτές του πολιτικού αυτού μορφώματος ετοιμάζονται να φύγουν για άλλες «παραλίες». Οπότε η κυβέρνηση προβλέπεται να πέσει συντόμως. Το στοίχημα τους είναι λοιπόν να προλάβουν να «αντιμετωπίσουν» την Χρυσή Αυγή μέχρι την ημέρα των εκλογών. Οπότε αναμείνατε ακόμα μεγαλύτερες μπουρδολογίες από τα τσοντοκάναλα των «νταβατζήδων». Δυστυχώς για αυτούς, όμως, δεν προλαβαίνουν… Έτσι επιτέλους θα λάμψει η δημοκρατία στον τόπο που την γέννησε και η κλεπτοκρατία των διεφθαρμένων θα πάει στον αγύριστο, προς τέρψιν όλων των Ελλήνων.

Α.Κ.

Βαθιά υπόκλιση των μνημονιακών νεοραγιάδων στους τούρκους

Απίστευτο και όμως αληθινό…

Η “Δημόσια Τηλεόραση” σε ρεπορτάζ για τη “φασιστική οργάνωση – Χρυσή Αυγή” ανάμεσα στα υπόλοιπα γραφικά ευρήματα παρουσίασε και ένα βίντεο – φωτομοντάζ που έχει φτιαχτεί από αριστεροκομμουνιστές για να πλήξουν το Εθνικιστικό Κίνημα, παρουσιάζοντάς το ως δημιούργημα της ίδιας της Χρυσής Αυγής… Είναι απίστευτο το μέχρι ποιου σημείου ξεφτίλας μπορούν να φτάσουν μερικοί, προκειμένου να διατηρήσουν το καθεστώς της μίζας και των διορισμών που τους βόλεψε, αυτούς ή τα αφεντικά τους. Ήθελα να ήξερα, τσίπα δεν έχουν; Δεν αισχύνονται; Μπορούν και κοιτάνε τα παιδιά τους στα μάτια όταν γυρνάνε σπίτι; Λέγανε κάποτε ότι καμμία δουλειά δεν είναι ντροπή. Τελικά δεν είναι ακριβώς έτσι. Το να είσαι τέτοιου είδους δημοσιογράφος είναι ντροπή. Ντροπή όχι μόνο προσωπική, αλλά πραγματική προσβολή απέναντι σε κάθε άνθρωπο.

Γ.Λ.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-sabbato-14-dekembriou-2013#ixzz2nPP7Rtu8

Exit mobile version