Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013

Και αρχίζει η 2η “χρυσαυγιάδα” από τους γνωστούς σε όλους “δημοσιοΚΑΦΡΟΥΣ”. Στην αρχή πριν τις εκλογές, η Χρυσή Αυγή ήταν “συμμορία” που μαχαίρωνε, σκότωνε, έδερνε Πακιστανούς, Αλβανούς, Ινδούς, Μαορί και εγώ δεν ξέρω τι άλλο έτσι για πλάκα. Μετά έγινε “Ναζιστικό μόρφωμα”. Μετά “εγκληματική οργάνωση” (ανεβήκαμε ).Τελευταία, σύμφωνα με κάποιον ΧαρδαΒΔΕΛΑ, οργάνωση για ένοπλη ανατροπή του πολιτεύματος (ανεβήκαμε κι άλλο). Αύριο θα ήμαστε “Διεθνή οργάνωση” για διηπειρωτικό πυρηνικό πόλεμο με σύμμαχο την ΚΟΥ ΚΛΟΥΞ ΚΛΑΝ και αφού κατακτήσουμε όλη την υφήλιο και κάνουμε ΑΕΡΟΖΟΛ όλους τους εχθρούς μας. Τότε θα αρχίσουμε διαγαλαξιακό πόλεμο με τους κατοίκους της Ανδρομέδας… Βέβαια τότε θα έχουμε ένα όπλο τρομακτικό, στα αμπάρια των διαγαλαξιακών μας πλοίων. Μόλις φτάσουμε στην γαλαξιακή πύλη της Ανδρομέδας θα ζητήσουμε να παραδοθούν άνευ όρων αλλιώς θα βγάλουμε από τα αμπάρια τους “άπλυτους διεθνιστές” και θα τους αφήσουμε στον γαλαξία τους .Έτσι με αυτό το υπερόπλο θα υποτάξουμε και αυτούς με αποτέλεσμα σε όλο το σύμπαν να κυματίζει ο Μαίανδρος με την γαλανόλευκη. Και ζήσαν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα. Καληνύχτα και όνειρα γλυκά.

Ζήτω η Χρυσή Αυγή

Ζήτω ο Αρχηγός

Ζήτω η νίκη

Βαγγέλης Θεσσαλονίκη

“Τούρκικα τζαμιά, ποτέ και πουθενά”: Δυναμική συγκέντρωση και πορεία ενάντια στους νεοραγιάδες – 2 ΒΙΝΤΕΟ

Το καθεστώς Σαμαρά – Βενιζέλου χαρίζει στα τσοντοκάναλα και στους Νταβατζήδες εκατομμύρια (για να τους ευχαριστήσει για τον πόλεμο λάσπης κατά της ΧΑ ) και “σφάζει” στους φόρους τους άνεργους, τους συνταξιούχους και τους χαμηλόμισθους συμπατριώτες μας !

Ντροπή τους!

Α.Π.

Χιλιάδες Έλληνες βροντοφώναξαν: ΟΧΙ στο τζαμί στην Αθήνα! Φωτορεπορτάζ

Δεν μπορώ να γνωρίζω με ακρίβεια τι ακριβώς γίνεται στην Ελλάδα αφού είμαι στο εξωτερικό για πολλά χρόνια. Όμως, ας μου επιτραπεί να κάνω μερικές υποθέσεις: Αν η Ιεραρχία της Ελλ. Ορθ. Εκκλησίας δεν υποστηρίζει τέτοια εξέχουσα εκδήλωση κατά της Ισλαμοποίησης της Ελλάδος, μάλλον το κάνει για να μην χάσει τους ιερατικούς θρόνους της, τα προνόμιά της, και να μην χαρακτηριστεί ως αντισυστημική. Παραδόξως αυτό θα φέρει τον μαρασμό της στις καρδιές των Ελλήνων. Αν επιπλέον δε, η υψηλή Ιεραρχία υπονομεύει τις εκδηλώσεις πατριωτικής/θρησκευτικής διαμαρτυρίας, σύντομα θα χάσει την υπακοή του κατώτερου κλήρου, των μοναχών, και του ποιμνίου της, προκαλώντας με την αλαζονεία της ένα Εκκλησιαστικό σχίσμα όπου ως αποκομμένη κεφαλή από το κύριο θρησκευτικό σώμα η κηδεία της δεν θα είναι μακριά. Παράλληλα, ίσως, μια νέα ηγεσία θα πρέπει να αναδειχθεί από τους κόλπους του Χριστιανικού θρησκευόμενου σώματος η οποία θα αντικαταστήσει την ηθικά νεκρή παλαιά ιεραρχία. Το εθνικό συναίσθημα θα γιγαντωθεί αφάνταστα περισσότερο όταν καταφέρει να συνδυαστεί με το θρησκευτικό κίνημα. Αυτό, ως φαίνεται, επιδιώκει και καταφέρνει πολύ καλά η ΧΑ, και μάλιστα με τον πλέον έντιμο τρόπο. Γι’ αυτό αν οι “Άγιοι Πατέρες” της Εκκλησίας περιφρονήσουν τον εθνικισμό, δεν τον υποστηρίξουν έμπρακτα και δεν τον ευλογήσουν εκ καρδίας τότε αυτός θα γίνει τσουνάμι που θα τους πνίξει. Ας πάρουν θέσεις σύντομα και με το χέρι στην καρδιά οι Ιεράρχες, ή με τον λαό ή με εκείνους που φέρνουν την Ισλαμοποίηση και την γενετική/οικονομική καταστροφή του Γένους. Το Εθνικιστικό κίνημα βράζει και δεν μπορεί να περιμένει.

Η.Β.

Όχι στην ισλαμοποίηση της Ελλάδας: Εθνικός Ύμνος – Ύμνος της Χρυσής Αυγής ΒΙΝΤΕΟ

Τι επιδιώκουν οι εβραίοι μέσω του ευρωκοινοβουλίου και νομοσχεδίου που κατέθεσε ένας εκπρόσωπό τους, μέλος Μ.Κ.Ο; Να τιμωρείται η ελεύθερη σκέψη, δηλαδή η διαφορετική. Αν δεν αποδεχόμαστε τους μετανάστες δεν αποποιηθούμε το έθνος μας και από αυτόχθονες γίνουμε ξένοι στον τόπο μας, μας περιμένουν έως και φυλακίσεις. Αυτά είναι τα σχέδιά τους που οι δοσίλογοι εφαρμόζουν ήδη αρχής γενομένης της δίωξης της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ που όμως δεν κατάφεραν να ανακόψουν την ανοδική της πορεία. Τι άλλες ενέργειες κάνουν για να μας υποδουλώσουν; Θέλουν την γενοκτονία μας και τείνοντας το χέρι στους γείτονες, τους βοηθούν να αποθρασύνονται συνέχεια. Θέλουν και τη Θράκη και το Αιγαίο και τα πάντα. Τι κάνουν οι υπουργοί μας; Προσκυνούν και ξεζουμίζουν το ελληνικό Εθνος για να μην μείνει κανείς να αντισταθεί. Όμως….Η Ελλάδα δεν θα πεθάνει ως Έθνος, η μεγάλη τουρκία και το μεγάλο ισραήλ θα μείνουν όνειρα και σχέδια και για τους δύο εχθρούς μας. Υπάρχουν ακόμη πολλές χιλιάδες που δεν προσκυνούν και δεν θα προδώσουν θρησκεία, τιμή, οικογένεια. Ο ελληνισμός θα νικήσει και αν χρειαστεί θα πολεμήσουμε μέχρις εσχάτων για τα ιερά και όσια της φυλής μας. Ας μην απογοητεύεται κανείς Ελληνας και να ανατρέξει στα βιβλία της ιστορίας μας. Πρέπει να κρατήσουμε γερά και δυνατά μέχρι την τελική νίκη.

ΑΓ.Α.

Μετά τα καρναβάλια ήρθαν οι… ομιλίες – Το καθεστώς παραδέχθηκε την φαιδρότητα του κατηγορητηρίου

Τό θέμα τῶν κατασχέσεων ἀκινήτου περιουσίας Ἑλλήνων πολιτῶν, κατά τήν διάρκεια τῆς οἰκονομικῆς κρίσεως, οἰκονομικῆς κατοχῆς, ὄπως ὀρθά προβάλλεται ἀπό τό κόμμα μας, θά πρέπει νά τύχῃ ιδιαιτέρας διαχειρήσεως. Νομίζω ὅτι, θά πρέπει νά τό δῆτε μέ ιδιαίτερα δυναμικό τρόπο, ἄν ἐσεῖς και οἱ συνεργάται σας συμφωνῆται καί νά δηλώσετε τό ἀπλό και λογικό, κατ’ ἐμέ: Δέν θά ἀναγνωρισθοῦν ἀπό τήν ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ οἱ κατασχέσεις τῆς ἀκινήτου περιουσίας τῶν Ἑλλήνων , λόγῳ ἀδυναμίας πληρωμῆς, ὅσες ἔγιναν καί θά γίνουν ἀπό τράπεζες, ὅσο διαρκεῖ ἡ οἰκονομική κατοχή τῆς Ἑλλάδος καί θά ἐπιστραφοῦν στούς ἰδιοκτῆτες τους, ὄταν ἡ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ κυβερνήσῃ. Εἶναι ἕνα ἰσχυρό “ὄπλο” πού θά δώσῃ ἐλπῖδα σέ ὅλους τούς Ἕλληνες. Μέ τιμή,

Μ.Π. Νέα Ἰωνία Μαγνησίας 

Υ.Γ. Καλήν Λευτεριά καί καλόν ἀγῶνα !!!

Χιλιάδες Έλληνες στη διανομή τροφίμων της Τ.Ο. Θεσσαλονίκης

Κι’ όμως στην Ελλάδα οι κομμουνιστές του ΚΚΕ και των λοιπών συνοδοιπόρων δηλ. οι λάτρεις του Στάλιν, Μάο κλπ. εγκληματιών της ανθρωπότητας τυγχάνουν εξαιρετικής μεταχείρισης από τις εκάστοτε “δημοκρατικές” κυβερνήσεις, προνομιακής θα έλεγα λόγω και της δικαστικής ασυλίας που απολαμβάνουν. Παράδειγμα πρόσφατο που βγάζει μάτι είναι η όψιμη πλην φανατισμένη βουλευτής του ΚΚΕ Γαρουφαλιά Κανέλλη, η οποία σε τηλεοπτικό πάνελ δεν δίστασε να βγάλει τα εσώψυχά της απευθυνόμενη προς τον βουλευτή της ΝΔ Αργ. Ντινόπουλο λέγοντας του ότι “θα έρθει η ώρα να σας σφάξουμε” και “δεν έχω κανένα πρόβλημα”. Αυτά ειπώθηκαν εκ βαθέων και με πραγματικό μίσος προς τους πολιτικούς της αντιπάλους. Υπάρχει σχετικό βίντεο με την στιχομυθία στο διαδίκτυο. Ουδείς εκ της εισαγγελικής Αρχής ενδιαφέρθηκε για να ελέγξει έστω και για τους τύπους αυτή την ταλιμπαν της κομμουνιστικής ελίτ της χώρας μας για όσα που πράγματι αποτελούν εν δυνάμει κίνδυνο για την Δημοκρατία και το Πολίτευμα. Τον κ. Μιχαλολιάκο τον έκλεισαν μέσα με συνοπτικές διαδικασίες στήνοντας μια σκευωρία-προβοκάτσια και τώρα δεν τον αφήνουν αφού δεν τους βγαίνει, γιατί λέει έχει γράψει άρθρα, έχει γράψει βιβλία και έχει εκφραστεί ευνοϊκώς για την 21 Απριλίου. Για το έγκλημα προβοκάτσια στο Κερατσίνι ούτε κουβέντα αν και γι΄αυτό ισχυρίστηκαν στην αρχή πως τον έκλεισαν μέσα. Τελικά δεν πρέπει να έχει και μεγάλη διαφορά το πως λειτουργεί εδώ η Δικαιοσύνη από αυτήν του κομμουνιστικού παραδείσου της Β. Κορέας του απεχθούς γουρουνοειδούς εγκληματία. Καθάρισε στο λεπτό την ερωμένη του, τον θείο του και πόσους άλλους που εμείς δεν ξέρουμε. Εδώ πληρώνουμε στους βουλευτές του ΚΚΕ παχυλές αποζημιώσεις, συντάξεις, θέσεις στον κρατικό μηχανισμό, στα ΜΜΕ, Πανεπιστήμια, σχολεία και γενικά κάνουμε ότι μπορούμε για το καλό των κομμουνιστών ώστε “να μας σφάξουν όταν θα έρθει η ώρα μας χωρίς κανένα πρόβλημα”.

Α.Ζ.

Εφημερίδα “Ακρόπολις”: Αν γράψω ότι ο Παπαδόπουλος πέθανε πάμφτωχος, θα με συλλάβουν;

Αν είναι δυνατόν! Θα εισβάλουν λέει στα σπίτια μας, χωρίς να απαιτείται καν εισαγγελική παραγγελία, υπάλληλοι της ΣΔΟΕ και θα ψάχνουν κάθε γωνιά του σπιτιού μας, προκειμένου να ελέγχουν την οικονομική μας κατάσταση και το κατά πόσον  είμαστε  φοροφυγάδες!  Μάλιστα.   Εισβολές   στα  σπίτια του  απλού λαού, αντί  να  κάνουν  επισταμένους  και  λεπτομερείς  ελέγχους  στους καρχαρίες  του τόπου, κυνηγάνε  τα  μικρά  ψαράκια που  αγωνίζονται  για  την επιβίωσή  τους… Δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία πως αυτή η συγκυβέρνηση του αίσχους ΜΙΣΕΙ τον Ελληνικό λαό, τον απλό Έλληνα. Όλη αυτή η πολιτική που ακολουθεί, αυτό αποδεικνύει!  Βάλλει κατά της μικρής ιδιοκτησίας! Μας αναγκάζουν να πληρώνουμε χαράτσια με τη δικαιολογία πως τα σπίτια μας είναι διαφυγόντα κέρδη! ”Διαφυγόντα κέρδη”; Από πού και ως πού? Ό,τι απέκτησε η κάθε Ελληνική μικρομεσαία οικογένεια το απέκτησε με στερήσεις και κόπο με χρήματα που είχαν φορολογηθεί με άμεσους και έμμεσους φόρους! Δεν χαρίστηκε ΤΙΠΟΤΑ! Αν θέλουν τα σπίτια μας, να μας δώσουν πίσω εντόκως τα χρήματα που καταβάλλαμε για την απόκτησή τους! Η ανθελληνική συγκυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου-Τούρκογλου αποσκοπεί στην εξαθλίωση του Ελληνικού λαού στερώντας του στοιχειώδη κοινωνικά αγαθά και παροχές όπως είναι η παιδεία και η υγεία. Κινδυνεύει ως και η ίδια του η ύπαρξη, αφού οι χιλιάδες απολύσεις και οι υποτυπώδεις ”μισθοί” πείνας δεν αφήνουν περιθώρια για επιβίωση…Η απόγνωση οδήγησε ήδη 5.000 Έλληνες στην αυτοκτονία μέσα σε 80.000 αποτυχημένες απόπειρες αυτοκτονίας! Και μέσα σε όλα αυτά ενθαρρύνεται και η λαθρομετανάστευση, ή το σωστότερο, ο εποικισμός της Ελλάδας από εκατομμύρια πεινασμένους, απολίτιστους, τριτοκοσμικούς, μουσουλμάνους λαθρομετανάστες με προνόμια και ”αντιρατσιστικούς” νόμους! Και όχι μόνο ”αντιρατσιστικούς” νόμους (που στην πραγματικότητα είναι ρατσιστικοί κατά των Ελλήνων), αλλά και πράξεις νομοθετικού περιεχομένου που καταστρατηγούν και καταλύουν το Ελληνικό Σύνταγμα!  Και η εθνική καταστροφή συνεχίζεται με το ξεπούλημα του εθνικού πλούτου και της εθνικής κυριαρχίας της Ελλάδας μας. Η επιβολή όλων αυτών προϋποθέτει τυφλή υπακοή και καταστολή κάθε αντίστασης, πράγμα καθόλου δύσκολο, αφού τα ΜΜΕ παίζουν στην εντέλεια τον προπαγανδιστικό ρόλο της (ΠΑΡΑ)πληροφόρησης και στη βουλή ΟΛΑ τα κόμματα έχουν σχηματίσει ”συνταγματικό τόξο” κατά του ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ κόμματος που δεν ευθύνεται για τη σημερινή κατάντια της Ελλάδας, αφού είναι η ΠΡΩΤΗ φορά που εξέλεξε βουλευτές. Βουλευτές 18 Έλληνες απροσκύνητους με αγάπη και οράματα για μια ανεξάρτητη και υπερήφανη Ελλάδα που να ανήκει στους ΕΛΛΗΝΕΣ! Αυτοί οι ασυμβίβαστοι και αδιάφθοροι βουλευτές δέχονται αντισυνταγματικές και κατασκευασμένες διώξεις ως και αφαιρέσεις της βουλευτικής ασυλίας που οδηγούν μεθοδευμένα σε παράνομες ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ κρατήσεις! Και όμως μέσα σε όλα αυτά τολμά αυτή η προδοτική κατά της Ελλάδας και του Έθνους συγκυβέρνηση, να επικαλείται το ρόλο του προστάτη της ”δημοκρατίας”, που υποτίθεται πως κινδυνεύει από τους Έλληνες πατριώτες, επειδή αντιστέκονται στη λαίλαπα που κατατρώει τις σάρκες της Ελλάδας με εντολές εκπορευόμενες από τα ανθελληνικά, σκοτεινά ξένα κέντρα λήψεως αποφάσεων! ΕΛΛΗΝΕΣ, ΟΣΟ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΗ ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!…

Μ.Γ. Πολιτικός επιστήμων

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-kuriakh-15-dekembriou-2013#ixzz2nWt75SFK

Exit mobile version