Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Εγκληματική οργάνωση ΠΑΣΟΚ: Νέες διαστάσεις στο σκάνδαλο των υποβρυχίων

Εγκληματική οργάνωση ΠΑΣΟΚ: Νέες διαστάσεις στο σκάνδαλο των υποβρυχίων

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο σκάνδαλο των υποβρυχίων. Αποκαλύψεις που περιλαμβάνουν διαδρομές μαύρου χρήματος, μίζες, ρεμούλες και απατεωνιές. Δηλαδή αποκαλύπτουν την ίδια την φύση του ΠΑΣΟΚ, όπως αυτή διαχρονικά έγινε γνωστή στους Έλληνες.

Τώρα ήρθε η ώρα για την αποκάλυψη δύο off – shore εταιριών, μέσω των οποίων ο πρώην αναπληρωτής διευθυντής εξοπλιστικών, Αντώνης Καντάς, είχε διακινήσει 13,7 εκ. δολάρια, την περίοδο της προμήθειας των υποβρυχίων για την χώρα μας. Τα γερμανικά δικαστήρια που είχαν αποκαλύψει την όλη υπόθεση και είχαν κάνει λόγο για μίζες που φτάνανε τα 80 εκ. ευρώ. Συνεπώς, οι έρευνες γύρω από αυτό το σκάνδαλο είναι πολύ πρώιμες ακόμα.

Αξίζει, όμως, να δούμε κάποια στοιχεία γύρω από την πολιτική διάσταση του σκανδάλου αυτού, που αποκαλύπτεται σιγά – σιγά. Μέχρι στιγμής έχει οδηγηθεί στην φυλακή για το συγκεκριμένο σκάνδαλο ο Τσοχατζόπουλος και τώρα κλήθηκε από την δικαιοσύνη ο προαναφερθείς Αντώνης Καντάς. Έχουμε δηλαδή ένα πολιτικό «απολίθωμα» στην φυλακή και έναν πρώην στην δικαιοσύνη.

Από την άλλη μεριά έχουμε σαφείς ευθύνες για πολιτικούς που είναι ενεργοί έως και σήμερα, όπως ο αρχικαρεκλάρχης του ΠΑΣΟΚ, ο Ευάγγελος Βενιζέλος. Αυτούς, τους ενεργούς πολιτικούς, θυμίζουμε ότι ο Αντώνης Σαμαράς τους κάλυψε πλήρως και η δικαιοσύνη αρνήθηκε να τους καλέσει έστω για κατάθεση. Ας κρατήσουμε αυτή τη «σύμπτωση» απόψεων μεταξύ κυβερνήσεως και δικαιοσύνης κατά νου, για να δούμε μία ακόμη «σύμπτωση».

Πάει πολύς καιρός από τότε που συνελήφθη ο Τσοχατζόπουλος και ακόμα περισσότερος καιρός από τότε που δόθηκαν στοιχεία στην Ελληνική Δικαιοσύνη, προκειμένου να αρχίσει να ξετυλίγει το κουβάρι με τις μίζες και τις απατεωνιές. Όλως τυχαίως το δεύτερο κύμα των αποκαλύψεων έρχεται ακριβώς την ίδια στιγμή που σχηματίζεται αντάρτικο εντός του ΠΑΣΟΚ και απειλείται η κυβέρνηση. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η κυβέρνηση θα χρησιμοποιήσει αυτή τη «σύμπτωση», προκειμένου να ασκήσει πίεση στα στελέχη του ΠΑΣΟΚ που απειλούν την σταθερότητα της κυβέρνησης.

Αυτό σημαίνει ότι εφόσον η κυβερνητική σταθερότητα εξασφαλιστεί, τουλάχιστον για το διάστημα που απαιτούν οι ξένοι επικυρίαρχοι, ο κύκλος των αποκαλύψεων θα παύσει. Αλλιώς, το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα γίνουμε κοινωνοί εξελίξεων σχετικά με το παρόν σκάνδαλο. Αυτό που έχει καταστεί σαφές σε κάθε Έλληνα είναι ότι το αντισυνταγματικό τόξο κατέστησε το Ελληνικό Κοινοβούλιο έναν «οίκο ενοχής», όπου ο ένας κάλυπτε τον άλλο, αρκεί να λάμβανε τα προβλεπόμενα πολιτικά ανταλλάγματα. Το ίδιο θα συνεχίσει να συμβαίνει όσο κυβερνά η «καμόρα» της μεταπολίτευσης.

Μοναχά μία κυβέρνηση της Χρυσής Αυγής, που δεν έχει καμία συνδιαλλαγή με το αμαρτωλό καθεστώς της μίζας και της ρεμούλας, θα έχει την πολιτική βούληση για πραγματική κάθαρση. Επειδή, όμως, οι κλέφτες κατάλαβαν ότι η Χρυσή Αυγή θα φέρει την κάθαρση, φρόντισαν να στήσουν μία σκευωρία για να αποτρέψουν την φυλάκιση τους. Όμως η Χρυσή Αυγή είναι δυνατή και θα αντέξει οτιδήποτε και αν σκεφτούν τα άρρωστα μυαλά των κλεφτών και θα νικήσει. Και τότε όλοι οι κλέφτες θα πάνε φυλακή.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/egklhmatikh-organwsh-pasok-nees-diastaseis-sto-skandalo-twn-upobruchiwn#ixzz2nZIGWkLj

Exit mobile version