Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΕΠΕΔΡΑΜΑΝ ΣΤΟ Α.Τ. ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ – «ΕΥΝΟΜΙΑ ΠΑΝΤΟΥ», ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΙ Ο ΔΕΝΔΙΑΣ…

blogger-image-1386441606

Επιδρομή 30-40 κουκουλοφόρων αναρχοκομμουνιστών (οι οποίοι ασφαλώς και δεν συγκροτούν «εγκληματική οργάνωση», κι αν δε μας πιστεύετε ρωτήστε και τις κ.κ. ανακρίτριες- με βόμβες μολότοφ, πέτρες, ξύλα, κ.τ.λ., έγινε εχθές τη νύχτα στο πολύπαθο Α.Τ. Εξαρχείων. Προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές σε μηχανές και αυτοκίνητα που βρίσκονταν σταθμευμένα έξω από το αστυνομικό τμήμα.

Αστυνομικοί δεν τραυματίστηκαν –παρότι τουλάχιστον 15 βόμβες μολότοφ ρίχτηκαν στο φυλάκιο και στην κεντρική είσοδο- γιατί… κρύφτηκαν στο εσωτερικό του τμήματος. Στο οποίο δεν εισχώρησαν οι κουκουλοφόροι, διότι δεν το είχαν στο πρόγραμμα.

Αφού δε ολοκλήρωσαν την επαναστατική γυμναστική τους, αποχώρησαν σαν… κύριοι. Κατόπιν εορτής, εμφανίστηκαν στην περιοχή μεγάλες αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες προχώρησαν σε δεκάδες προσαγωγές από την περιοχή. Μέχρι την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές, δεν έχει ακουστεί τίποτα για συλλήψεις, αλλά -έτσι κι αλλιώς- και να γίνουν κάποιες συλλήψεις, τα «παιδιά» θα τύχουν της «συμπαράστασης» και «αλληλεγγύης» του ΣΥΡΙΖΑ και λοιπών δημοκρατικών δυνάμεων, και θα αφεθούν ελεύθερα, ώστε να τα κάψουν και πάλι, με την πρώτη ευκαιρία.

«Ευνομία παντού», που λέει κι ο Δένδιας…

πηγή

Exit mobile version