Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Τουρκία εξήγαγε πολεμικό υλικό τους ισλαμιστές αντάρτες της Συρίας

Η Τουρκία εξήγαγε πολεμικό υλικό τους ισλαμιστές αντάρτες της Συρίας

Πλήρης επιβεβαίωση της Χρυσής Αυγής για τις αναλύσεις της

Γράφαμε από την απαρχή της αμερικανοσιωνιστικής επίθεσης στην Συρία ότι η Τουρκία ήταν εμπλεκόμενη, αφού εξήγαγε πολεμικό υλικό προς τους «αντάρτες», ισλαμιστές κανίβαλους στην πραγματικότητα, οι οποίοι διεξήγαγαν πολεμικές επιχειρήσεις για τα συμφέροντα του άξονα ΗΠΑ – Ισραήλ – Τουρκία. Είχαμε τονίσει τότε ότι η Ελλάδα δεν έχει καμία δουλειά σε έναν πόλεμο που εξυπηρετεί τα συμφέροντα των ανταγωνιστών μας στην περιοχή.

Τότε το ΥΠΕΞ φρόντιζε να αποκρύπτει όλες τις ειδήσεις που αποκάλυπταν την ευθεία ανάμειξη της Τουρκίας και διατράνωνε σε όλους τους τόνους την πίστη της προς τον αμερικανοσιωνισμό, επικαλούμενη την ψευδεπίγραφη συμμαχία Ελλάδος – Ισραήλ. Την ίδια «ομερτά» φρόντιζαν να τηρούν και οι τούρκοι, προκειμένου να χρησιμεύσουν ως νέα περιφερειακή δύναμη στον αραβικό κόσμο και να μην αποκαλυφθεί ότι βοηθούσε τους σιωνιστές στην μάχη τους εναντίον του Άσσαντ.

Τώρα η όλη επιχείρηση έχει σχεδόν τελείωσε με την παταγώδη ήττα των αμερικανοσιωνιστών και πλέον μπορούν να αρχίσουν να μεταδίδονται οι πληροφορίες. Έτσι διαβάζουμε στην τουρκική εφημερίδα «Χουριέτ» ότι η Τουρκία πραγματοποίησε εξαγωγές πολεμικού υλικού 47 τόνων προς τους κανίβαλους της Αλ Κάιντα. Αυτό, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του ΟΗΕ, πηγή των οποίων ήταν η τουρκική στατιστική υπηρεσία. Σύμφωνα με την τελευταία, τον Ιούνιο πραγματοποιήθηκε εξαγωγή πολεμικού υλικού 91.811 δολαρίων, τον Ιούλιο 83.462 δολαρίων, τον Αύγουστο 271.018 δολαρίων, τον Σεπτέμβριο 619.035 δολαρίων και τον Οκτώβριο 512.843 δολαρίων.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-tourkia-ejhgage-polemiko-uliko-tous-islamistes-antartes-ths-surias#ixzz2napZSqoz

Exit mobile version