Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ομολογία Κάντορ: Ο Σαμαράς έβαλε φυλακή την Χρυσή Αυγή και γι΄ αυτό τον βραβεύσαμε!

Ομολογία Κάντορ: Ο Σαμαράς έβαλε φυλακή την Χρυσή Αυγή και γι΄ αυτό τον βραβεύσαμε!

Συνέντευξη στην εφημερίδα της φιλελεύθερης στήριξης της Χούντας του Μνημονίου, την «Καθημερινή», έδωσε ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Εβραϊκού Κογκρέσου Μόσε Κάντορ, επιδοκιμάζοντας την παραβίαση του Συντάγματος και των Νόμων εκ μέρους της κυβέρνησης Σαμαρά και εις βάρος της Χρυσής Αυγής.

Φαντάζεστε τον πρόεδρο κάποιας ελληνικής οργάνωσης ή συλλόγου ενός υποθετικού «ευρωπαϊκού ελληνικού κογκρέσου», να δίνει συνέντευξη σε ισραηλινό μέσο ενημέρωσης και να απαιτεί από τον πρωθυπουργό του Ισραήλ να διωχθεί ένα νόμιμο πολιτικό κόμμα της χώρας, εκλεγμένο στο κοινοβούλιο με την ψήφο 500.000 ανθρώπων, επειδή κρίνεται ως επικίνδυνο για τα συμφέροντα της Ελλάδος; Μόνον ως αστείο θα μπορούσε να ειπωθεί κάτι τέτοιο. Στην περίπτωση όμως του κυρίου Κάντορ και του ψοφοδεούς και υποτακτικού πρωθυπουργού της Ελλάδος το ανωτέρω σενάριο έλαβε σάρκα και οστά.

Το γεγονός πως η Χούντα Σαμαρά-Βενιζέλου έχει καταστήσει την Ελλάδα προτεκτοράτο διεθνών τοκογλύφων και ξένων κέντρων εξουσίας είναι ευρέως διαδεδομένο στον Ελληνικό Λαό. Εντούτοις, ο πρόεδρος μιας ευρωπαϊκής σιωνιστικής οργάνωσης, δεν χάνει την ευκαιρία να μας το υπενθυμίζει.Αφού βράβευσε τον θλιβερό υποτακτικό του, Αντώνη Σαμαρά, πλέον τον συμβουλεύει τόσο εις ότι αφορά τον περαιτέρω χειρισμό της υπόθεσης της Χρυσής Αυγής, όσο και για την ενδεδειγμένη στάση της ελληνικής προεδρίας της ΕΕ, ώστε να εξυπηρετηθούν τα συμφέροντα των σιωνιστών της Ευρώπης.

Σε μια ρημαγμένη Ευρώπη από την ασυδοσία των διεθνών τοκογλύφων και τη μαζική λαθρομετανάστευση, ο Μόσε Κάντορ διακρίνει… τον «κίνδυνο διάρρηξης της ευρωπαϊκής ενότητας από την άνοδο του αντισημιτισμού»! Εν μέσω χρόνιας οικονομικής εξαθλίωσης εξαιτίας των εγκλημάτων τραπεζιτών και τοκογλύφων (η πλειοψηφία των οποίων είναι -κατά σύμπτωση- κοινής καταγωγής με τον κύριο Κάντορ) ο πρόεδρος ενός σιωνιστικού οργανισμού συγχαίρει τον πρόεδρο της ΝΔ όχι για τις πολιτικές του ενέργειες προκειμένου να ανακουφιστεί ο δοκιμαζόμενος Ελληνικός Λαός και να προστατευτούν τα δικαιώματά του, αλλά για την αντισυνταγματική και παράνομη δράση κατά της Χρυσής Αυγής, την οποία ο κύριος Κάντορ επιδιώκει να δει εφαρμοζόμενη σε όλη την Ευρώπη.

«Αποτιμώ θετικά την απάντηση του κ. Σαμαρά στις βίαιες δράσεις και τη γεμάτη μίσος ιδεολογία της Χρυσής Αυγής. Γι΄ αυτό τον τιμήσαμε στην Αθήνα», δήλωσε περιχαρής και ικανοποιημένος ο σιωνιστής Κάντορ. Όπου βίαιες δράσεις βεβαίως, είναι για τον Μόσε Κάντορ οι δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης του Κινήματος, αλλά και η νόμιμη πολιτική δραστηριότητα του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, η οποία και διέλυσε την μεθοδευμένη και συστηματική συνωμοσία σιωπής και αποκλεισμού από τα μέσα μαζικής εξαπάτησης. Όμως το πραγματικό πρόβλημα του Κάντορ δεν είναι οι δράσεις του Κινήματος, είναι η ίδια του η ύπαρξη και συνάμα η ελεύθερη πολιτική βούληση του Ελληνικού Λαού, ο οποίος και αφυπνίσθηκε από το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα.

Καταχρηστικά, ο κύριος Κάντορ επικαλείται την ενότητα και την ηθική υπόσταση (!) της Ευρώπης, από την παρουσία της Χρυσής Αυγής και άλλων εθνικιστικών κομμάτων στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Καθίσταται σαφές ότι εξωγενείς παράγοντες και δη σιωνιστικοί οργανισμοί θεωρούν το ευρωπαϊκό κοινοβούλιο ως μονοπωλιακό πεδίο δράσης τους και παρασκηνιακών ραδιουργιών οι οποίες αφενός εξυπηρετούν τα συμφέροντα του διεθνούς σιωνισμού και αφετέρου υποδαυλίζουν την ισχύ των εθνικών κρατών, εξαθλιώνοντας τους ευρωπαϊκούς Λαούς. Η «ηθική» του κυρίου Κάντορ απαιτεί προνόμια και δικαιώματα σε λαθρομετανάστες, ρομά και ομοφυλόφιλους, κατά περίεργο όμως τρόπο, αποκλείει δικαιώματα για τους γηγενείς Ευρωπαίους, στους οποίους καλλιεργεί δολίως ένα συλλογικό αίσθημα «ενοχής και κατωτερότητας», χαρακτηρίζοντας κάθε νόμιμη αντίδρασή τους ως «ξενοφοβία, ρατσισμό και αντισημιτισμό». Την ίδια επιχειρηματολογία είχε χρησιμοποιήσει πρόσφατα και ο ανθέλληνας επίτροπος Μούιζνιεκς.

Εν κατακλείδι, ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή αναπτύσσει νόμιμη πολιτική δραστηριότητα, στα πλαίσια του ελληνικού Κράτους. Κάθε παρέμβαση του κυρίου Κάντορ κατά του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών συνιστά ωμή ανάμιξη στα ελληνικά πολιτικά πράγματα. Κι αν αυτή η ανάμιξη βρίσκει πρόσφορο έδαφος σε μια κυβέρνηση ανδρείκελων, είναι σίγουρο ότι θ’ αντιμετωπίζεται με ολοένα και αυξανόμενη περιφρόνηση από τον Ελληνικό Λαό, ο οποίος δεν επιθυμεί ξένα αφεντικά στην Πατρίδα του. Γι’ αυτό και θα δυναμώνει η Χρυσή Αυγή, προς βαθιά απογοήτευση του κάθε Κάντορ και των εγχώριων υποτακτικών του.

Ευάγγελος Καρακώστας

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/ta-siwnistika-afentika-cheirokrotoun-ton-pio-pisto-tous-upallhlo-ton-antwnh#ixzz2ndqqvOEZ

Exit mobile version