Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Αναλγησίας νεοδημοκρατών συνέχεια – Άδωνις: «Καλά έκανε ο Παπανδρέου και μας έβαλε στο μνημόνιο»

Έχουμε αναφέρει πραγματικά πολλά περιστατικά – δηλώσεις στα οποία φαίνεται έκδηλα η αναλγησία των νεοδημοκρατών. Στην πραγματικότητα αυτό που φαίνεται δεν είναι μόνο αναλγησία, αλλά και μία σαδιστική διάθεση – μίσος ενάντια στον δοκιμαζόμενο από την κρίση Ελληνικό Λαό. Στα περιστατικά αυτά μέχρι στιγμής έχουν πρωταγωνιστήσει ο Μεϊμαράκης που κρίνει αντισυνταγματική την μείωση των βουλευτικών μισθών, ο Τζαμτζής που θεωρεί ότι οι βουλευτές «δεν βγαίνουν» με 8000 ευρώ το μήνα, ο Στουρνάρας που θεωρεί ότι οι Έλληνες δεν υπερφορολογούνται και πολλοί άλλοι. Από τη συγκεκριμένη λίστα δεν θα μπορούσε να απουσιάζει και ο υπερμνημονιακός Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης, λοιπόν, έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό Crash και πραγματικά «ξεσπάθωσε», ίσως επειδή του είχε επιβληθεί να μην πολυμιλάει, με αποτέλεσμα να γίνεται «μαϊντανός» σε εκπομπές μόνο 1 ή 2 φορές την ημέρα. Στην συνέντευξη του αυτή ο Άδωνις είπε πολλά ενδιαφέροντα που καταδεικνύουν την προαναφερθείσα αναλγησία – μίσος των νεοδημοκρατών εναντίον του Ελληνικού Λαού.

Πρώτον απ’ όλα αξίζει να αναφερθούμε στην συμπαράσταση που επέδειξε ο «μαϊντανός» της καθεστωτικής τηλεόρασης στον καταστροφέα της Ελλάδας, Τζέφρυ Παπανδρέου. Όπως χαρακτηριστικά είπε ο Άδωνις: «Ο Παπανδρέου καλά έκανε και μας έβαλε στο μνημόνιο, διότι δεν υπήρχε άλλος δρόμος, αλλά δυστυχώς δεν διαπραγματεύθηκε όπως έπρεπε τους όρους του μνημονίου. Ευτυχώς ο Αντώνης Σαμαράς βελτίωσε κάποιους όρους του μνημονίου.»

Η αξία της δήλωσης αυτής πολλαπλασιάζεται την ώρα που εντείνονται τα σενάρια στο ΠΑΣΟΚ για επείγουσα αλλαγή προέδρου. Μήπως ο Άδωνις προετοιμάζει το έδαφος για μια μελλοντική συγκυβέρνηση των συμφοιτητών Τζέφρυ – Σαμαρά, που θα αποτελειώσει την Ελλάδα και τους Έλληνες; Αν προλάβει να επιστρέψει ο Τζέφρυ πριν καταρρεύσει η κυβέρνηση και ο Βενιζέλος, αυτό μπορεί να κριθεί ως ένα πιθανό σενάριο που θα αποτελέσει, βέβαια, και την ταφόπλακα της κυβέρνησης και της Νέας Δημοκρατίας.

Αμέσως μετά την ανάδειξη του Τζέφρυ ως περίπου «ήρωα» της πολιτικής, ο Άδωνις συνέχισε, αφού η αυτονόητη ερώτηση μετά τις μπαρούφες για «βελτίωση των όρων του μνημονίου από τον Σαμαρά», ήρθε η σκληρή ερώτηση για τους 2 εκ. ανέργους και τις 4000 αυτοκτονίες. Εκεί ο Άδωνις ξεπέρασε ακόμα και τον Πρετεντέρη, αφού απέδωσε τις αυτοκτονίες στην «βελτίωση της οικονομίας». Συγκεκριμένα είπε: «Αυτό γίνεται διότι μετασχηματίζεται η οικονομία μας και από μια οικονομία που ζούσε από τα λεφτά των άλλων μετατρέπεται σε μια οικονομία που θα παράγει δικά της χρήματα. Αυτό δεν γίνεται εύκολα με τη ζωή.»

Σχολίασε δε και τον Τζαμτζή: «Ο κ Τζαμτζής με λαϊκό τρόπο είπε μια μεγάλη αλήθεια, ότι πλέον η βουλευτική αποζημίωση είναι στα όρια λειτουργίας του κοινοβουλευτικού πολιτεύματος. Τα χρήματα που παίρνει ο βουλευτής δεν είναι χρήματα που μπαίνουν στην τσέπη του είναι χρήματα τα οποία τα ξοδεύει. Πολλοί βουλευτές βάζουν και από την τσέπη τους.»

Οποιοσδήποτε σχολιασμός είναι περιττός, αφού ο Άδωνις θεωρεί ότι σκοτώνοντας τους Έλληνες βελτιώνεται η οικονομία, ενώ οι καημένοι οι βουλευτές είναι… φτωχαδάκια με 8000 ευρώ το μήνα. Όπως προείπαμε οποιοσδήποτε σχολιασμός περιττεύει, αλλά αξίζει μία ερώτηση αν ο Άδωνις θα τα πει αυτά και στις προεκλογικές συγκεντρώσεις της ΝΔ που πρόκειται να λάβει μέρος.

Exit mobile version