Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

Με ιδιαίτερη χαρά αντικρίσαμε όλοι εμείς την μαζική συγκέντρωση του εθνικιστικού κινήματος στο Βοτανικό με αφορμή το χτίσιμο τζαμιού. Και βεβαίως δεν μας έκανε καμία εντύπωση η μη προβολή του γεγονότος από τα μεγαλοκάναλα αφού αυτή είναι η πάγια τακτική τους. Ωστόσο θα πρέπει να σημειώσουμε για μια ακόμη φορά την διάθεση και τον παλμό που υπήρξε και το οποίο είναι κάτι αξιοσημείωτο εν’ όψει και των νέων  συγκεντρώσεων που θα γίνουν. Απλά θα θέλαμε να ρωτήσουμε τον κ.Σαμαρά και τον κ.Βενιζέλο αν είναι υπερήφανοι για το χάλι στο οποίο έχουν οδηγήσει τη χώρα μας. Με χιλιάδες λαθραίους να εισέρχονται στα ελληνικά εδάφη, να σκοτώνουν και να κλέβουν περιουσίες πολιτών.Κύριε Σαμαρά το περιστατικό στην Φλώρινα δεν σας λέει κάτι; Το περιστατικό με τους εγκληματίες του Κόλα που διέσχιζαν ανενόχλητοι επί μήνες τη χώρα μας για να καταλήξουν τελικά από εκεί που ξεκίνησαν; Αλλά φυσικά πώς είναι δυνατόν να σας λέει κάτι όταν εσείς ο ίδιος ανοίξατε τα σύνορα το 1992. Ωστόσο ο κόσμος ξύπνησε και το εθνικιστικό ποτάμι δεν γυρίζει πίσω. Να είστε σίγουρος γι’ αυτό. Πρώτη δύναμη η Χρυσή Αυγή για να πάρουμε την Ελλάδα στα χέρια μας.

Α.Λ.

Ολοκληρώθηκε το “πλυντήριο”: Κανείς δεν έφταιξε για το σκάνδαλο του Χρηματιστηρίου!

Αξιότιμοι Συναγωνιστές, Με αφορμή το ερώτημα του κ. Σπίνου για το αν θα μπεί φυλακή που θα πει ότι ο Γ. Παπαδόπουλος πέθανε πάμφτωχος. Θα προσθέσω και ‘γω ότι ο Σ. Παττακός απέκλεισε τον εργολάβο γαμπρό του από κάθε συμμετοχή σε διαγωνισμούς δημόσιων έργων. Επιπλέον απαίτησε από την κόρη του να παραιτηθεί από το δημόσιο όπου είχε μπει 2 χρόνια πριν την επταετία! Και αυτά για να μην δίνει κανένα δικαίωμα για κακόβουλα σχόλια και για να μην υπάρχουν “σκιές”….Οι συγκρίσεις (αν υπάρχουν) με τους κηφήνες των τελευταίων 40 ετών δικές σας.

Με τιμή
Ιππέας

Συνέντευξη Ν. Μιχαλολιάκου στη “Φωνή της Ρωσίας”: Με φυλάκισαν οι ψευτοδημοκράτες υπηρέτες της Αμερικής λόγω της ανόδου της Χρυσής Αυγής!

Με ρίζες αρχαιοελληνικές (Ειρεσιώνη) και με στοιχεία που το αποδεικνύουν, το Χριστουγεννιάτικο δέντρο είναι 100% Ελληνικό και όχι ξενόφερτο. Το χριστουγεννιάτικο δέντρο της αρχαιότητας. Η ιδέα για το στολισμό ενός δέντρου κατά τα Χριστούγεννα δεν είναι ξενόφερτη, όπως θεωρούν πολλοί. Στην αρχαία Ελλάδα παρόμοιο έθιμο υπήρχε, μόνο που το φυτό δεν ήταν έλατο, αλλά η Ειρεσιώνη. Η Ειρεσιώνη (είρος = έριον, μαλλίον) ήταν κλάδος αγριελιάς (κότινος) στολισμένος με γιρλάντες από μαλλί λευκό και κόκκινο και τους πρώτους φθινοπωρινούς καρπούς (σύκα, καρύδια, αμύγδαλα, κάστανα, δημητριακά, κ.λπ., εκτός του μήλου και του αχλαδιού). Αποτελούσε έκφραση ευχαριστίας για τη γονιμότητα του λήξαντος έτους και παράκληση συνεχίσεως της γονιμότητας και ευφορίας κατά το επόμενο και ήταν αφιερωμένη στην Αθηνά, τον Απόλλωνα και τις Ώρες (Ευνομία, Δίκη, Ειρήνη). Το διάστημα 22 Σεπτεμβρίου-20 Οκτωβρίου, παιδιά των οποίων και οι δύο γονείς ζούσαν, περιέφεραν την Ειρεσιώνη στους δρόμους της πόλης των Αθηνών τραγουδώντας κάλαντα από σπίτι σε σπίτι, παίρνοντας το φιλοδώρημά τους από τον νοικοκύρη ή τη νοικοκυρά και όταν έφθαναν στο σπίτι τους κρεμούσαν την Ειρεσιώνη πάνω από την εξώπορτά τους, όπου έμενε εκεί μέχρι την ιδία ημέρα του νέου έτους, οπότε, αφού τοποθετούσαν την νέα, κατέβαζαν την παλιά και την έκαιγαν. Άλλα παιδιά κρεμούσαν την Ειρεσιώνη πάνω από την θύρα του Ιερού του Απόλλωνος. Πρόγονος λοιπόν, του Χριστουγεννιάτικου δέντρου είναι η Ειρεσιώνη , μέσω της οποίας μεταδόθηκε το έθιμο του στολισμένου δέντρου στους βόρειους λαούς από τους Έλληνες ταξιδευτές, οι οποίοι ελλείψει ελαιοδένδρων, στόλιζαν κλαδιά από τα δέντρα που ευδοκιμούσαν σε κάθε τόπο. To Χριστουγεννιάτικο δένδρο και μάλιστα ως μετεξέλιξη της αρχαίας Ελληνικής «Ειρεσιώνης», όχι μόνο δεν απαγορευόταν στο Βυζάντιο αλλά αντιθέτως κατά την εορτή των  Χριστουγέννων «…κατά διαταγήν του επάρχου της (κάθε) πόλεως, ου μόνον  καθαρισμός των οδών εγένετο, αλλά και στολισμός  διαφόρων κατά διαστήματα στηνομένων στύλων με δενδρολίβανα, κλάδους μύρτου και άνθη εποχής»

Δηλαδή γιά νά καταλάβω…. Βάση τών στημένων δημοσκοπήσεων 27.9% θέλει τή Νέα Δημοκρατία (η Νέα Τρομοκρατία) και άλλο ένα 29.1% θέλει τόν (Ξ)Σύριζα γιά να βάλουν τήν πατρίδα σέ τάξη.Δηλαδή τό 57% τών Ελλήνων εναποθέτει τίς ελπίδες του γιά τό νοικοκύρεμα τού τόπου,σέ δύο ανεπάγγελτους αποτυχημένους “κωλοτούμπες” κωλοσφουγγάριους των σιωνιστών. Οχι άλλο κάρβουνο παλληκάρια.Η κοροιδία έχει κι αυτή τά όριά της.Θά δείτε τά ποσοστά τής Χρυσής Αυγής (άν καί ήδη τά γνωρίζετε) καί δέν θά ξέρετε πού να κρυφθείτε. Νόμιζα ότι η σαπίλα σας είχε φθάσει στο ζενίθ,αλλά έσφαλα…Η ώρα τής Νεμέσεως πλησιάζει.. Ὦ Νέμεσι, κλήιζω σε, θεά, βασίλεια μεγίστη, πανδερκής, ἐσορῶσα βίον θνητῶν πολυφύλων· ἀιδία, πολύσεμνε, μόνη χαίρουσα δικαίοις, ἀλλάσσουσα λόγον πολυποίκιλον, ἄστατον αἰεί,   ἣν πάντες δεδίασι βροτοὶ ζυγὸν αὐχένι θέντες· σοὶ γὰρ ἀεὶ γνώμη πάντων μέλει, οὐδέ σε λήθει ψυχὴ ὑπερφρονέουσα λόγων ἀδιακρίτωι ὁρμῆι. πάντ᾽ ἐσορᾶις καὶ πάντ᾽ ἐπακούεις, {καὶ} πάντα βραβεύεις· ἐν σοὶ δ᾽ εἰσὶ δίκαι θνητῶν, πανυπέρτατε δαῖμον. ἐλθέ, μάκαιρ᾽, ἁγνή, μύσταις ἐπιτάρροθος αἰεί· δὸς δ᾽ ἀγαθὴν διάνοιαν ἔχειν, παύουσα πανεχθεῖς γνώμας οὐχ ὁσίας, πανυπέρφρονας, ἀλλοπροσάλλας.”

Ι.Κ.

Εορταστική διανομή τροφίμων – Σταθμός Λαρίσης, Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου, 15:30

Καλημέρα σας,σας αποστέλλω το παρακάτω κείμενο γραμμένο απο εμένα έναν Έλληνα
άνεργο του μνημονίου και των δοσυλόγων.Παρακαλώ μη διστάσετε να το δημοσιεύσετε να το βλέπουν οι Έλληνες μήπως και ξυπνήσουν.Ευχαριστώ!

Σήκω ρε Γέρο του Μοριά
Γενναίε Θοδωράκη
να δείς πως καταντήσαμε
με ξένο μπαϊράκι.

Χωρίς δουλειά,χωρίς λεφτα,
γεμάτοι ανεργία,δίχως ελληνικά σχολειά
χωρίς ορθοδοξία.

Την έρμη την Πατρίδα μας
θέλουν να ξεπουλήσου
Εβραίοι, Τούρκοι, Αλβανοί
να τηνε κατακτήσουν.

Εσύ έδωσες το αίμα σου
για την ελευθερία
και αυτοί μας την στερήσανε
μας δώσαν στα θηρία.

Προδότες αυτοί που κυβερνούν
ανθέλληνες και γκέι
και ο κόσμος όλος να ρωτά
άραγε τι να φταέι;

Το έιπαν οι Άγιοι Γέροντες
το γράφουν οι γραφές
πως θα ρθουν χρόνια δύσκολα
ημέρες τραγικές.

Γιαυτό σου λέω Γέρο μου
Γενναίε στρατηγέ
κατέβα απο το άλογο
και σύρε το σπαθί σου
πολιτικούς και ανθέλληνες
μη λυπηθεί η ψυχή σου.

Και συ Ελληνικέ λαέ
ήρθε η ώρα να ξυπνήσεις
θυμίσου τους προγόνους σου
κ αυτούς να ακολουθήσεις!

Γ.Α.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-trith-17-dekembriou-2013#ixzz2ngViZRgs

Exit mobile version