Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Πειραιάς, Κέρκυρα, Αθήνα, Πάτρα, Σέρρες

Δραστηριότητες Τοπικών: Πειραιάς, Κέρκυρα, Αθήνα, Πάτρα, Σέρρες

Πλήθος κόσμου το απόγευμα του Σαββάτου παρακολούθησε στα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών μια ενδιαφέρουσα ομιλία του συναγωνιστή και βουλευτή Β Αθηνών Ηλία Παναγιώταρου. Ο συναγωνιστής αναφέρθηκε στις τελευταίες  πολιτικές εξελίξεις αλλά και στις άδικες διώξεις που έχει εξαπολύσει το ένοχο πολιτικό κατεστημένο εις βάρος του Κινήματος μας. Ο συναγωνιστής Παναγιώταρος  έκανε ιδιαίτερη αναφορά και στα πολιτικά σκάνδαλα του παρελθόντος αποδεικνύοντας περίτρανα πως αυτοί που κατηγορούν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι πολιτικά διεφθαρμένοι.

ΑΘΗΝΑ:
Δηλιγιάννη 50, σταθμός Λαρίσης
210-8235030
Τρίτη, Τετάρτη & Σάββατο: 19:00-21:00

Ομιλία στην Τ.Ο. Πειραιά

Άλλη μία Παρασκευή, μία μέρα πριν την μεγαλειώδη συγκέντρωση κατά της έγερσης τζαμιού στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας και της ισλαμοποίησης του έθνους μας, τα γραφεία της τ.ο. Πειραιώς γέμισαν από πλήθος φίλων και υποστηρικτών του Κινήματος για να παρακολουθήσουν την ομιλία του εκλεκτού συναγωνιστή και μέλους της κεντρικής επιτροπής, Νίκου Λεμοντζή.

Ο συναγωνιστής, ξεκίνησε την ομιλία του, αναλύοντας πως το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα, μετά από όλες τις βρόμικες σκευωρίες του και τις διώξεις των Ελλήνων εθνικιστών, το μόνο που κατάφερε ήταν να δημιουργήσει μία τρύπα στο νερό. Τοπικές οργανώσεις της Χρυσής Αυγής ανοίγουν η μία μετά την άλλη σε ολόκληρο τον Ελλαδικό χώρο και εμείς, με πρώτο τον αρχηγό μας, ήμασταν και θα είμαστε μέχρι το τέλος στην πρώτη γραμμή του αγώνα.

Στην συνέχεια, αναλύοντας την πολιτική επικαιρότητα, ο συναγωνιστής δεν θα μπορούσε παρά να θίξει το θέμα της άρνηση του συστήματος προς την δίκαιη απαίτηση μας για την αποφυλάκιση του ανθρώπου που μας οδήγησε μέχρι εδώ, του αρχηγού μας Ν.Γ. Μιχαλολιάκου και των συναγωνιστών Ι. Λαγού και Χ. Παππά. Η εγκληματικότητα μαστίζει από άκρη ως άκρη τον τόπο, Ελληνικές οικογένειες στα όρια της ανέχειας λιμοκτονούν και οι κυριότερες υποθέσεις που απασχολούν αυτή την περίοδο το “κυνοβούλιο” είναι οι νομιμοποιήσεις ομοφυλοφιλικών γάμων και οι κατασκευές τζαμιών στην ιστορική πρωτεύουσα της χώρας μας.

Όσο για την άνανδρη δολοφονική επίθεση των αδελφών μας που έπεσαν κρατώντας ορθό το λάβαρο, ο συναγωνιστής τόνισε πως ηθικοί αυτουργοί είναι το κράτος σε συνεργασία με το βρομερό παρακράτος της αριστεράς υπό εντολές ξένων κέντρων εξουσίας και όχι δήθεν μυστικές υπηρεσίες όπως τα μέσα μαζικής εξαπάτησης παρουσιάζουν μέσα από ακόμα μία θλιβερή προσπάθεια να αποπροσανατολίσουν τον Ελληνικό λαό.

Τέλος, ο συναγωνιστής έδωσε ιδιαίτερη έμφαση εξηγώντας γιατί το σύστημα μας τρέμει. Γιατί μας οδηγεί ένας αρχηγός που είναι ο πρώτος άνθρωπος ύστερα από πολλά χρόνια, που ύψωσε ανάστημα ενάντια στην διαφθορά. Γιατί ενώ έχουν συνηθίσει να βλέπουν ανθρώπους φοβισμένους, ενώ εμείς προτάσσουμε τα στήθη μας υπερασπιζόμενοι το δίκαιο. Γιατί έχουν συνηθίσει να βλέπουν ανθρώπους που με τον πρώτο κίνδυνο τρέχουν να σωθούν, ενώ εμείς στεκόμαστε και πολεμάμε για ιδέες και τους συναγωνιστές μας. Τέλος, μας τρέμουν γιατί μετά από όλες αυτές τις άνανδρες επιθέσεις τους, εμείς δεν κάνουμε ούτε βήμα πίσω!

Ακολούθησε συζήτηση με τους παρευρισκόμενους και ως ήθιστε η συνάντηση μας έκλεισε με άπαντες εις στάσιν προσοχής να ψέλνουμε τον Εθνικό μας Ύμνο και τον Ύμνο του Κινήματος.

ΠΕΙΡΑΙΑΣ:
Καραΐσκου 111 (7ο όροφος)
Τρίτη & Παρασκευή: 19:00-22:00
Τηλ. 210 4172693, 6980 745805

Ομιλία στην Τ.Ο. Πάτρας

Στα γραφεία της Τ.Ο. Πάτρας μίλησαν οι συναγωνιστές Χρήστος Ρήγας, υποψήφιος για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και ο βουλευτής Μεσσηνίας του Λαϊκού Συνδέσμου Δημήτρης Κουκούτσης.

Ο συναγωνιστής Χρήστος Ρήγας προειδοποίησε ότι έρχονται δύσκολες μέρες για το λαό μας και ότι το ενδεχόμενο πρόωρων εθνικών εκλογών είναι ορατό, ίσως και εντός των προσεχών δύο μηνών. Μίλησε για τον παράνομο εγκλεισμό του αρχηγού και των συναγωνιστών του κόμματος και ότι απερρίφθησαν χωρίς κανένα νομικό επιχείρημα οι αιτήσεις αποφυλάκισής των. Έκανε έναν πρόχειρο απολογισμό των πεπραγμένων της Τ.Ο. και σκιαγράφησε τις επόμενες δράσεις μας.

Ο συναγωνιστής βουλευτής Μεσσηνίας Δημήτρης Κουκούτσης, σε μια ομιλία που πραγματικά ενθουσίασε τους ακροατές συναγωνιστές, ανέλυσε όλες τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις. Με λόγο μεστό, εμπεριστατωμένο, με μια φωνή  μετριοπάθειας και αγωνιστικού παλμού, έδωσε σε όλους να καταλάβουν το εθνικό περιεχόμενο που αποτελεί και την πεμπτουσία του κόμματός μας.

ΠΑΤΡΑ:
Γούναρη 54
Τετάρτη και Κυριακή 20:00 – 22:00

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΕΡΚΥΡΑΣ – ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΚΕΡΚΥΡΑ

Το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε ακόμη μια ενημερωτική εξόρμηση στην Κέρκυρα. Αυτή τη φορά πολυμελές κλιμάκιο Συναγωνιστών μας επισκέφθηκε χωριά της Βόρειας Κέρκυρας …

Κατά την ενημερωτική εξόρμηση μας στις περιοχές Πλάτωνας, Αχαράβη, Ρόδα, Καρουσάδες, Σιδάρι, Περουλάδες και Αυλιώτες, διανεμήθηκαν σε σπίτια , καταστήματα και καφετέριες, εκατοντάδες φυλλάδια και εφημερίδες του Κινήματος.

Λίγο πρίν την αναχώρηση μας απο την Αχαράβη σταματήσαμε στο κτίριο όπου στεγαζόταν ο πρώην Δήμος Θιναλίων. Η στάση μας αυτή δεν ήταν τυχαία αλλά προήλθε μετά απο καταγγελίες κατοίκων της περιοχής οτι στο συγκεκριμένο δημόσιο κτίριο η Ελληνική Σημαία είναι σε άθλια κατάσταση.

Χαρακτηριστικό δείγμα της αδιαφορίας των τοπικών υπευθύνων για τα στοιχειώδη καθήκοντα τους ειδικά σε μια πολύ “ευαίσθητη” περιοχή της Κέρκυρας λόγω της, εδώ και χρόνια, έντονης παρουσίας του αλβανικού στοχείου.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι Συναγωνιστές μας έγιναν για μια ακόμη φορά αποδέκτες θερμής υποδοχής των κατοίκων με τους οποίους είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητα τους. Προβλήματα σημαντικά που η αδιαφορία, τόσο του Αθηνοκεντρικού κράτους όσο και των τοπικών αρχόντων γι`αυτά, έχει κάνει τους συμπολίτες μας στο βόρειο τμήμα του νησιού μας να αισθάνονται ως πολίτες β` κατηγορίας.

Κέρκυρα
Πολυχρονίου Κωνσταντά 2 (Πλατεία Γεωργίου Θεοτόκη – Σαρόκο)
Παρασκευή 19.00 – 21.00 

Μνημόσυνο για τον Μάνο και τον Γιώργο από την Τ.Ο. Σερρών

Το πρωί της Κυριακής, 15 Δεκεμβρίου, τελέστηκε επιμνημόσυνος δέηση για τους δολοφονημένους Συναγωνιστές Μάνο Καπελώνη και Γιώργο Φουντούλη στην Ιερά Μητρόπολη Σερρών. Πλήθος Συναγωνιστών, αλλά και απλών πιστών παρευρέθηκε για να τιμήσει τη μνήμη των άνανδρα δολοφονημένων Ηρώων. Πολλοί ήταν αυτοί που μας πλησίασαν και μας προέτρεψαν να συνεχίσουμε απρόσκοπτα των αγώνα μας, δηλώνοντας παράλληλα και τον αποτροπιασμό τους για τις πρακτικές κράτους και παρακράτους. Η θυσία των δύο Συναγωνιστών μας δεν θα αφήσουμε να ξεχαστεί. Το Πνεύμα τους θα μας ακολουθεί μέχρι την Τελική Νίκη!

Τ.Ο. Σερρών
Ραιδεστού 1, 1ος όροφος,
Ώρες κοινού: Δευτέρα 19:30 – 21:30
Τηλέφωνο: 6938 721350

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-peiraias-kerkura-athhna-patra#ixzz2njAEVYE0

Exit mobile version