Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Οργιάζουν οι φήμες για υπόγειες διεργασίες, ώστε να τεθεί εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή

Οργιάζουν οι φήμες για υπόγειες διεργασίες, ώστε να τεθεί εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή

Από χθες το απόγευμα, μετά την αιφνιδιαστική συνάντηση Σαμαρά – Παπούλια και ενόψει της σημερινής συνάντησης του Αλέξη Τσίπρα με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας έχουν ενταθεί οι φήμες και οι ψίθυροι ότι διεξάγονται υπόγειες διεργασίες, ώστε να τεθεί εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή.

Το “Έθνος” του Μπόμπολα επισημαίνει για την χθεσινή συνάντηση Σαμαρά – Παπούλια: «Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δυο άνδρες, παρουσία των στενών τους συνεργατών, συζήτησαν και για τη Χρυσή Αυγή. Ο κ. Σαμαράς δήλωσε αποφασισμένος να φτάσει μέχρι τέλους τις έρευνες για το θέμα, ενώ ο κ. Παπούλιας σημείωσε ότι “κάθε μέρα βγαίνουν καινούργια στοιχεία για την υπόθεση αυτή”».

Το Defencenet από την πλευρά του επισημαίνει: “Μετά το χαστούκι από την Mrb, νέες φήμες που θέτουν εκτός νόμου την Χρυσή Αυγή.

Ξεκίνησαν πάλι οι φημολογίες ότι η κυβέρνηση και το πολιτικό σύστημα θέλουν να βγάλουν εκτός νόμου τον Λαϊκό Σύνδεσμο και ότι έχει δοθεί το “πράσινο” φως από τον Πρόεδρο Κάρολο Παπούλια. Όχι ότι θα μας εξέπληττε εάν όντως συμφωνούσε ο Πρόεδρος σε κάτι σαν αυτο, αλλά μια τέτοια πράξη, θα αντιμετώπιζε ανυπέρβλητες δυσκολίες.

Στην χθεσινή απρόοπτη συνάντηση του Παπούλια με τον Σαμαρά ο πρωθυπουργός μπήκε και βγήκε χωρίς να το γνωρίζει κανένα ΜΜΕ και…φυσικά δεν έκανε καμία δήλωση. Οι δυο άνδρες συζήτησαν σύμφωνα με τις φημολογίες ένα και μόνο θέμα.Ο πρωθυπουργός ενημέρωσε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για τις διαδικασίες που θα ακολουθηθούν, ώστε να τεθεί εκτός Νόμου το κόμμα της Χρυσής Αυγής.

Φυσικά δεν είναι τυχαίο ότι οι φήμες αυτές ξεκίνησαν μετά την “σφαλιάρα” από την MRB η οποία έδειξε πολύ μεγάλη άνοδο στα ποσοστά του κόμματος, παρόλη την προπαγάνδα των καθεστωτικών ΜΜΕ εναντίον του. Με λίγα λόγια ο πρωθυπουργός ζήτησε την ξαφνική συνάντηση για να πάρει την τελική έγκριση του Κ. Παπούλια.

Φυσικα μια τέτοια ενέργεια θα προκαλέσει πολιτικές και κοινωνικές ανωμαλίες, ενώ θα είναι απόπειρα εξοβελισμού από την κοινοβουλευτική διαδικασία του 15% του ελληνικού λαού. “Άλλο οι διώξεις και οι προφυλακίσεις και άλλο η επιχείρηση τέτοιου είδους αλητείας” είπε στέλεχος της Χρυσής Αυγής στο defencenet.gr. Σπέρνεις ανέμους θερίζεις θύελες, έτσι γίνεται διαχρονικά”.

Τέλος, στο ίδιο μήκος κύματος κινείται και ο δημοσιογράφος Γιάννης Παπαγιάννης μέσα από την σημερινή στήλη του στην Kontra news, όπου επισημαίνει: “Αλλάζει η ατζέντα από την οικονομία στην Χρυσή Αυγή. Η Kontra news είναι σε θέση να γνωρίζει ότι στη συνάντηση συζητήθηκε ένα και μόνο θέμα. Πέραν δηλαδή κάποιων σχετικών αναφορών στην ειδησεογραφία, Σαμαράς και Παπούλιας συζήτησαν το θέμα της Χρυσής Αυγής. Δεν περιμένουμε να διαψεύσουν ή να επιβεβαίωσουν την πληροφορία, γνωρίζουμε όμως ότι έχει κινηθεί από την κυβέρνηση η διαδιακασία ώστυε να τεθεί εκτός νόμου το κόμμα της Χρυσής Αυγής…

Το θέμα είναι πώς θα καλυφθεί νομικά μια τέτοια απαγόρευση ενός κόμματος, για πρώτη φορά από τη μεταπολίτευση και μετά. Και μάλιστα ενός κόμματος που δείχνει ότι υπό προϋποθέσεις μπορεί να διεμβολίσει τα δυο πρώτα κόμματα στις δημοσκοπήσεις που δημοσιοποιούνται τις τελευταίες ημέρες.

Το επαναλαμβάνουμε. Δεν περιμένουμε να επιβεβαιωθεί επισήμως το ρεπορτάζ. Θα επιβεβαιωθεί όμως από μόνο του σε λίγες μέρες. Οι εξελίξεις έχουν δρομολογηθεί και είναι πλέον θέμα χρόνου. Το μόνο σίγουρο; Ότι σε λίγες μέρες δεν θα συζητάμε τις τελευταίες μέρες του χρόνου για τους λογαριασμούς των πολιτών που αδειάζουν κάθε μέρα, αλλάζει και πάλι για την Χρυσή Αυγή. Κάποιοι θέλουν να αλλάξει η

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/defencenet-orgiazoun-oi-fhmes-gia-upogeies-diergasies-wste-na-thesoun-ektos#ixzz2njGqM322

Exit mobile version