Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τα φτωχαδάκια του ΣΥΡΙΖΑ: Εκατομμύρια ευρώ και επενδύσεις στους διεθνείς τοκογλύφους

Τα φτωχαδάκια του ΣΥΡΙΖΑ: Εκατομμύρια ευρώ και επενδύσεις στους διεθνείς τοκογλύφους

Αίσθηση προκάλεσαν τρεις συγκεκριμένες αποκαλύψεις γύρω από τα πόθεν έσχες των βουλευτών. Αμφότερες των αποκαλύψεων αφορούν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, που κατά τα άλλα κόπτεται για τον φτωχό δοκιμαζόμενο λαό. Ο λόγος για τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ΤσακαλώτοΣταθάκη και Τσουκαλά, οι οποίοι κατά δήλωση τους ουδεμία σχέση έχουν με τον απλό λαουτζίκο.

Ο μεν Τσουκαλάς προκάλεσε μειδίαμα όταν αποκαλύφθηκε ότι έχει καταθέση ενός εκατομμυρίου ευρώ και βγήκε να δώσει εξηγήσεις στα κανάλια με φόντο τον Τσε Γκεβάρα. Ά βρε καημένε Τσε, τι σου έμελλε να πάθεις. Τα λιγούρια της εξουσίας δίνουν εξηγήσεις για τα εκατομμύρια τους στα κανάλια της διαπλοκής, έχοντας την φωτογραφία σου ως φόντο. Τσάμπα οι αγώνες και τα αντάρτικα χρόνων, αφού ο «σοσιαλισμός» που ευαγγελιζόσουνα, όσο και ψευδεπίγραφος και αν αποδείχτηκε, παραδόθηκε σε τύπους επιπέδου Τσουκαλά.

Η δε δήλωση του Τσακαλώτου που έμεινε αναπάντητη τόσο από τον ίδιο, όσο και από τον Τσίπρα, αφορά επενδύσεις σε ξένα funds. Και όχι όποια κι όποια fundsΜιλάμε για την «αφρόκρεμα» των διεθνών τοκογλύφων, όπως Blackrock Global Funds, JP Morgan Fund, Invesco Balanced Risk Allocation Fund κ.α.Το ίδιο και ο – προσφάτως καλυμμένος από την βουλή της αμαρτίας για σκάνδαλο εκατομμυρίων – Γιώργος Σταθάκης, ο οποίος επίσης έχει επενδύσει σε εταιρίες που σχετίζονται με την ελληνική κρίση όπως η JP Morgan και η Blackrock.

Δύσμοιρε Ελληνικέ Λαέ, αυτοί θέλουν να σε σώσουνε. Άνθρωποι που λαμβάνουν εφάπαξ ενός εκατομμυρίου ευρώ από ολλανδική τράπεζα και επενδυτές της Blackrock. Σαν να βάζεις, δηλαδή, τον λύκο να φυλάει τα πρόβατα. Με τέτοια παλικάρια στην σύνθεση της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ μπορεί κανείς ευκόλως να φανταστεί ποια θα είναι η πραγματική θέση του ΣΥΡΙΖΑ για τα μνημόνια όταν θα έρθει η ώρα να κυβερνήσει.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/ta-ftwchadakia-tou-suriza-ekatommuria-eurw-kai-ependuseis-stous-diethneis-t#ixzz2nkNbuv9A

Exit mobile version