Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Κραυγή αγωνίας από τα σύνορα: Μόνο ο Στρατός μπορεί να μας σώσει!

Κραυγή αγωνίας από τα σύνορα: Μόνο ο Στρατός μπορεί να μας σώσει!

Κραυγή αγωνίας από την Ήπειρο και την Δυτική Μακεδονία, καθώς την επιστροφή του Στρατού μας στα σύνορα με την Αλβανία και τα Σκόπια ζητούν οι Δήμοι Φιλιατών, Πωγωνίου, Κόνιτσας και Νεστορίου, προκειμένου να αντιμετωπιστεί η ανεξέλεγκτη εισβολή των λαθρομεταναστών και η διακίνηση όπλων και ναρκωτικών. Οι Δήμαρχοι των τεσσάρων ακριτικών περιοχών με κοινό τους αίτημα ζητούν να ενισχυθούν τα αποδυναμωμένα στρατιωτικά φυλάκια της μεθορίου και να επιστρέψουν οι φύλακες στα σύνορα και τα ακριτικά χωριά. Ο Ελληνικός Στρατός είχε αποχωρήσει από τις περιοχές αυτές, λόγω των συνεχών μειώσεων της θητείας.

Υποτίθεται ότι αντικαταστάθηκε από τους συνοριοφύλακες, οι οποίοι όμως είναι πολύ λίγοι αριθμητικά, ανοργάνωτοι, ανεκπαίδευτοι και με οπλισμό ακατάλληλο, ειδικά για νυχτερινές επιχειρήσεις. Φαίνεται, όμως, ότι οι εκκλήσεις των κατοίκων των περιοχών αυτών δεν υπολογίζουν την αναλγησία της κυβέρνησης, η οποία έχει καταστήσει (και καταντήσει) τον Τόπο κέντρο διερχομένων. Αφήστε δε που τέτοιες «απαιτήσεις» μπορεί και να εκνευρίσουν αυτό το θρασίμι που λέγεται Μουίζνιεκς και νομίζει ότι είναι ο δερβέναγας που έρχεται να επιθεωρήσει το τσιφλίκι του.

Έλεγχος συνόρων; Επιστροφή Στρατού; Αυτά είναι «φασιστικά» πράγματα και δεν αποκλείεται μέσα στο κοινό τους παραλήρημα κυβέρνηση, λοιποί συμμετέχοντες στο «συνταγματικό τόξο» και Μουίζνιεκς να ζητήσουν να χάσουν το αξίωμά τους οι Δήμαρχοι των περιοχών αυτών και να οδηγηθούν στις φυλακές, προκειμένου να δοθεί «ένα καλό μάθημα στον ρατσισμό και την ξενοφοβία»…

Εδώ δεν είχαν τον παραμικρό δισταγμό να φυλακίσουν ανήθικα και παράνομα τους εκπροσώπους ενός Νομίμου Πολιτικού Κόμματος με πάνω από 1.000.000 υποστηρικτές σήμερα, θα διστάσουν σε πιο «χαμηλά» θεσμικά πλαίσια; Η μνημονιακή συγκυβέρνηση, φανατικά προσηλωμένη στις αδηφάγες ορέξεις των διεθνών τοκογλύφων και των επαγγελματιών διεθνιστών και αντιρατσιστών, κάνει ό,τι μπορεί για την ολοκληρωτική καταστροφή της Χώρας και την πλήρη αποδόμηση της Εθνικής μας Ταυτότητας.

Γιώργος Μάστορας

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/kraugh-agwnias-apo-ta-sunora-mono-o-stratos-mporei-na-mas-swsei#ixzz2nkwqNlUA

Exit mobile version