Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Ξάνθη, Αγρίνιο, Μεσολόγγι, Δράμα, Κομοτηνή, Καλαμάτα

Δραστηριότητες Τοπικών: Ξάνθη, Αγρίνιο, Μεσολόγγι, Δράμα, Κομοτηνή, Καλαμάτα

Το Σάββατο 14/12/13 και την Κυριακή 15-12 πραγματοποιήθηκαν στα γραφεία της Τ.Ο. Αγρινίου και της Ιερής Πόλεως Μεσολογγίου, οι προγραμματισμένες συγκεντρώσεις του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή παρουσία του Συναγωνιστή βουλευτή Μεσσηνίας Δημητρίου Κουκούτση, ο οποίος ενημέρωσε τους Συναγωνιστές για τις τρέχουσες πολιτικές διώξεις. Κατόπιν ο Συναγωνιστής απάντησε σε ερωτήσεις που εξέφρασαν μέλη και υποστηρικτές του Κινήματος. Ο Αγώνας για την απελευθέρωση της Πατρίδος από τη χούντα του μνημονίου, συνεχίζεται, ανένδοτος!

ΑΓΡΙΝΙΟ:
Πάροδος Κυριαζή
Σάββατο 19:00 – 21:00
Τηλ: 26410 23271 – 6987 082953
ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ:
Κοντογιάννη 4 (Δικαστήρια)

Ομιλίες στην Τ.Ο. Καλαμάτας

Αμείωτη η προσέλευση του κόσμου στα γραφεία μας. Η λασπολογία των Μέσων Μαζικής Εξαπάτησης απέτυχε!

Και αυτή την βδομάδα συναγωνιστές και φίλοι του κινήματος μας ανταποκρίθηκαν δηλώνοντας παρόν στις ομιλίες που γίνονται κάθε Δευτέρα και Σάββατο στα γραφεία μας.

Ο συνεχής πόλεμος και η λασπολογία ΜΜΕ δεν τρομάζει ούτε τα μέλη και ούτε τους υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής. Φέρνει μάλιστα τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που τα πιόνια των ξένων κέντρων εξουσίας προσδοκούν. Απόδειξη είναι τα γεμάτα πάντα γραφεία μας, όχι μόνο στην Καλαμάτα αλλά και σε ολόκληρη την επικράτεια.

Το Σάββατο 7/12/2013 πραγματοποιήθηκε ομιλία από τον συναγωνιστή Γιαννακόπουλο Γεώργιο. Θέμα της ομιλίας ήταν “ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ”. Ο Συναγωνιστής Γιαννακόπουλος ξεκίνησε την ομιλία του αναφερόμενος στον συνεχή αγώνα που δίνει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ μέσα και έξω από τη βουλή ενάντια στην ταφόπλακα του Έθνους που λέγεται μνημόνιο. Στην συνέχεια τόνισε ότι το ΟΧΙ της Χρυσής Αυγής είναι ένα ΌΧΙ από αυτά που οι πολιτικάντηδες και οι δήθεν επαναστάτες αμερικανοκουμουνιστές δεν έμαθαν ποτέ να λένε. Το ΌΧΙ της Χρυσής Αυγής τρομάζει τους ξένους τοκογλύφους τρομάζει την τρόικα και τα ξένα κέντρα εξουσίας, διότι γνωρίζουν πολύ καλά ότι οι Έλληνες εθνικιστές δεν ”μασάνε” τα λόγια τους. Γνωρίζουν πολύ καλά ότι το μόνο εμπόδιο στο πολυπολιτισμικό ξεπούλημα της πατρίδας μας, είναι το κίνημα των Ελλήνων εθνικιστών, είναι το κίνημα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Ο συναγωνιστής στην συνέχεια επισήμανε ότι το ΌΧΙ αυτό είναι η αιτία που ο Αρχηγός μας και οι Βουλευτές βρίσκονται παράνομα και άδικα προφυλακισμένοι στις φυλακές κορυδαλλού. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είπε ΌΧΙ στη διαφθορά, ΌΧΙ στο ξεπούλημα της πατρίδας, ΌΧΙ στην κλεψιά , τόλμησε σε περίοδο ”διωγμών των Ελλήνων” να κάνει συσσίτια για Έλληνες που έχουν ανάγκη και μέσα σε όλα αυτά να βροντοφωνάξει εκπροσωπώντας ένα μεγάλο θέλω του ελληνικού λαού, ΟΧΙ ΣΤΗ ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ. Κλείνοντας την ομιλία του ο συναγωνιστής τόνισε ότι οι πολιτικές διώξεις που υφίσταται το κίνημα μας, η  συνεχή λασπολογία και η “Χρυσαυγιάδα” που παίζει κάθε τόσο στα κανάλια της διαπλοκής, μας κάνει πιο δυνατούς και πιο αποφασιστικούς πεισμώνοντας ακόμα περισσότερο τον αγώνα μας για μία πραγματικά ελεύθερη Ελλάδα!

Την Δευτέρα 2/12/2013 πραγματοποιήθηκε ομιλία από τον συναγωνιστή Μαστορίδη Αχιλλέα. Κύριο θέμα της ομιλίας ήταν η μεγαλειώδης συγκέντρωση διαμαρτυρίας που έγινε   στο σύνταγμα στις 30/11 και έκανε τα παπαγαλάκια του συστήματος, όχι μόνο να χάσουν το μέτρημα για το πόσοι ήμασταν εκείνο το βράδυ , αλλά να χάσουν και τον ύπνο τους. Συγκεκριμένα ο συναγωνιστής Μαστορίδης σχολίασε το γεγονός ότι σε κάθε δελτίο έλεγαν και διαφορετικό αριθμό ο οποίος ανεβοκατέβαινε σαν τον δείκτη του χρηματιστηρίου. Ότι και να έλεγαν όμως οι λαοπλάνοι δημοσιογράφοι τα ίδια τους τα πλάνα τους διέψευδαν.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ο συναγωνιστής αναφέρθηκε και σε άλλες τραγελαφικές αναφορές των δημοσιογράφων, οι οποίοι θέλοντας να βγάλουν χολή και να αποκρύψουν τα πραγματικά γεγονότα σχετικά με την συγκέντρωση στο σύνταγμα, το μόνο που κατάφερναν ήταν να γελοιοποιηθούν στα μάτια του Έλληνα πολίτη. Κλείνοντας την ομιλία του ο συναγωνιστής επισήμανε ότι η σάπια μεταπολιτευτική κλεπτοκρατία ταρακουνήθηκε για τα καλά από τους χιλιάδες Ελλήνων εθνικιστών να στέλνουν το μήνυμα ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ! Τελειώνοντας την ομιλία του ο συναγωνιστής αναφερόμενος στους ανθέλληνες και εντολοδόχους των ξένων κέντρων εξουσίας που τους αρέσει τόσο πολύ να μετράνε πόσοι είναι οι συγκεντρωμένοι σε κάθε εκδήλωση μας, τους πρότεινε να ξεκινήσουν να μετράνε κάτι που θα είναι πολύ πιο εύκολο για αυτούς. Να ξεκινήσουν να μετράνε τις μέρες αντίστροφα ως την μέρα που θα έρθει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ!

ΚΑΛΑΜΑΤΑ:
Χ. Κουμαντού 2 (ά όροφος)
Δευτέρα & Σάββατο: 20:00 -22:30

Δύο ομιλίες στην Τ.Ο. Ξάνθης με θέματα: Όλη η αλήθεια για τον ”κόκκινο” Δεκέμβρη του ’44 και η μέγιστη Τιμή να είσαι Εθνικιστής

Άλλη μία επιτυχημένη συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου το απόγευμα στα γραφεία της Τοπικής μας με δύο αξιόλογες ομιλίες από τον Γραμματέα της Τ.Ο. Ξάνθης συναγωνιστή Καπαγερίδη Χρήστο και την συναγωνίστρια Κ.Κ., σχετικά με την αλήθεια του ”κόκκινου”Δεκέμβρη του ’44 και την μέγιστη Τιμή να ανήκεις στους κόλπους του Εθνικισμού φορώντας και τιμώντας την μαύρη μπλούζα με τον Μαίανδρο.

Η συνάντηση άρχισε με πρώτο ομιλητή τον Γραμματέα μας να μας αναλύει όλες τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις που αφορούν το Κίνημά μας και εν συνεχεία να μας εξιστορεί τα πραγματικά γεγονότα που διαδραματίστηκαν τον ”κόκκινο” Δεκέμβρη του ’44.

Ξεκίνησε λέγοντας πως η λήθη δεν μπορεί να είναι μονόπλευρη και να εμφανίζονται σήμερα οι προδότες ως ήρωες και οι ήρωες ως προδότες. Δεν μπορούμε να ξεχάσουμε την Ιστορία μας, γιατί οι λαοί που ξεχνούν την Ιστορία τους πεθαίνουν. Η ανάδειξη, λοιπόν, της παραποιημένης ιστορικής αληθείας για τα γεγονότα του «Κόκκινου Δεκέμβρη του ’44», είναι η μόνη σκοπιμότης της σημερινής ιστορικής αναδρομής.

Εξιστορώντας με κάθε λεπτομέρεια όλα τα γεγονότα από τον Μάιο του ’44 με την εκχώρηση της Ελλάδας στην βρετανική σφαίρα επιρροής, έως τον αιματοβαμμένο Δεκέμβρη του ιδίου έτους, είπε, ότι κατά την διάρκεια του 2ου γύρου, (ως «πρώτος γύρος» της κομμουνιστικής ανταρσίας θεωρούνται οι απόπειρες εξοντώσεως όλων των ενόπλων μη κομμουνιστικών σωμάτων, κατά την περίοδο της κατοχής), από 3/12/1944 έως 12/1/1945 η Αθήνα είχε μεταβληθεί σε απέραντο σφαγείο. Περιστέρι, Διυλιστήρια της Ούλεν, Άγιος Πέτρος Καισαριανής, λατομεία Κυψέλης, Υμηττού και Γούβας και άλλες περιοχές, έγιναν τόποι θυσιών και μαρτυρίων χιλιάδων Ελλήνων.

Οι αγρίως δολοφονηθέντες (με σφαίρες, τσεκούρια, μαχαίρια, ακόμα και κονσερβοκούτια) από την τρομοκρατική οργάνωση ΟΠΛΑ του ΚΚΕ, υπολογίζονται σε 20.000(!), που με το αγνό ελληνικό αίμα τους πότισαν το δέντρο της λευτεριάς! Ας μείνει η μνήμη τους αιωνία! Τα αποτρόπαια αυτά εγκλήματα του κομμουνισμού είναι αναμφισβήτητα.

Ολοκλήρωσε με την διαπίστωση, ότι η στάση του επισήμου κράτους έναντι των ηρώων είναι αισχρή και απαράδεκτη και με την πεποίθηση, πως ο τροχός της Ιστορίας γυρίζει γρήγορα κι έρχεται η ώρα που οι ήρωες θα τιμώνται όπως τους πρέπει. Εγγυάται γι’ αυτό η Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού, που έρχεται ολοταχώς!

Στην συνέχεια τον λόγο έλαβε η συναγωνίστρια Κ.Κ., αναφερόμενη στην ύψιστη τιμή του να βαδίζεις τον δύσβατο αλλά όμορφο δρόμο του Εθνικισμού, χωρίς να συμβιβάζεσαι με την ασχήμια που περιβάλει τα πάντα δίπλα σου. Πετάμε τα σκουπίδια στα σκουπίδια, είπε, και φοράμε υπερήφανα τις μαύρες μπλούζες με τον Μαίανδρο, ορμώμενοι προς την Νίκη, που δεν είναι άλλη παρά μόνο η κατάκτηση του Πεπρωμένου μας. Τόνισε, πως σημασία δεν έχει να προμηθευτούμε ένα μπλουζάκι και να το φορέσουμε, σημασία έχει, να είμαστε άξιοι να το φοράμε υπερήφανα και η αξία μας αυτή κρίνεται από τον βίο που διάγουμε και το αγωνιστικό “παρών” που δίνουμε στο Κίνημά μας.

Συνέχισε, λέγοντας, πως οι ”δημοκράτες” εγκαινιάζουν μία νέα εποχή λυσσαλέων διωγμών για εμάς, αλλά δεν πτοούμαστε και δεν σταματάμε τον αγώνα. Γιατί είμαστε Εθνικιστές και τα πεδία των αγώνων είναι το φυσικό μας περιβάλλον. Το Κίνημά μας είναι βγαλμένο μέσα από φωτιά κι ατσάλι, μέσα από δεκαετίες άνισων συγκρούσεων, όμως τίποτε δεν είναι για εμάς πάνω από την Φυλή και την Πατρίδα και χωρίς δισταγμό με το κεφάλι ψηλά και τα χέρια καθαρά, εξαπολύουμε ένα δριμύτατο κατηγορώ ενάντια σε σύσσωμο το μεταπολιτευτικό καθεστώς για όλα τα δεινά που μαστίζουν το έθνος μας.

Ολοκληρώνοντας την ομιλία η συναγωνίστρια, τόνισε πως είμαστε Έλληνες Εθνικιστές, βαδίζουμε, μαχητικοί κι αποφασισμένοι στο μοναχικό μας μονοπάτι, επαληθεύοντας την προφητεία που αποτυπώνει ο Έζρα Πάουντ στους στίχους του: ”Eκεί που ψάλλει το κρανίο θα επιστρέψουν οι στρατιώτες θα επιστρέψουν οι σημαίες.”

Η συνάντησή μας τελείωσε με τους συναγωνιστές σε στάση προσοχής να ψάλλουν τον Εθνικό μας Ύμνο και τον Ύμνο του Κινήματός μας.

Τ.Ο. Ξάνθης ενημερωτική εξόρμηση στην ορεινή Ξάνθη

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε, την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου το πρωί, η προγραμματισμένη ενημερωτική εξόρμηση κλιμακίου συναγωνιστών της Τ. Ο. Ξάνθης στα Νεστοχώρια της ορεινής περιοχής του νομού, Δαφνώνα, Νεοχώρι, Καρυόφυτο, Κομνηνά και Σταυρούπολη, κατά την οποία μοιράστηκαν πάμπολλες εφημερίδες και ενημερωτικό υλικό.

Άλλη μια εξαιρετικά επιτυχημένη ενημερωτική δράση της Τ. Ο. Ξάνθης πραγματοποιήθηκε σε χωριά του νομού μας, κατά την οποία οι συναγωνιστές έγιναν δεκτοί με έκδηλο ενθουσιασμό από τους κατοίκους της περιοχής.

ΞΑΝΘΗ:
Τσιμισκή 2 – 3ος όροφος
Σάββατο 18.00 – 21.00
Τηλ. 6984 784013

Τ.Ο. Κομοτηνής: ενημερωτική εξόρμηση σε χωριά του Ν. Ροδόπης

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 15-12-2013 το απόγευμα, η προγραμματισμένη ενημερωτική εξόρμηση συναγωνιστριών και συναγωνιστών της Τ.Ο. Κομοτηνής, στα χωριά Αμβροσία, Παλλάδιο, Καλλίστη, Σάλπη, Γλυκονέρι, Φανάρι, Μέση, Πόρπη, Παγούρια, Μικρό Κρανοβούνιο, Μεγάλο Κρανοβούνιο και Παραδημή, κατά την οποία μοιράστηκε μεγάλη ποσότητα έντυπου ενημερωτικού υλικού του Κινήματος.

Κλιμάκιο των συναγωνιστριών και των συναγωνιστών επισκέφθηκε χωριά του Ν. Ροδόπης και εξάντλησε όλο το έντυπο ενημερωτικό υλικό του Κινήματος. Η υποδοχή των κατοίκων θερμότατη, αφού ο κάθε Έλληνας έχει αντιληφθεί την αθλιότητα του πολιτικού κατεστημένου και στηρίζει πλέον τον δίκαιο αγώνα του Λαϊκού Συνδέσμου.

KOMOTHNH:
Σοφοκλέους Κομνηνού 2, 4ος όροφος
Τετάρτη 18.00 – 21.00
Τηλ.: 6983 504758

Τ. Ο. Δράμας: ομιλία για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις και την πολιτική δίωξη της Χρυσής Αυγής

Με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013 το απόγευμα, στα γεμάτα από φίλους και υποστηρικτές γραφεία της Τ. Ο. Δράμας, η ομιλία του μέλους του Πολιτικού Συμβουλίου του Κινήματος και Υπευθύνου της περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, συναγωνιστή Νικολάου Χρυσομάλλη και του νομικού και συναγωνιστή Αποστόλου Τζαρού, με θέμα τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις και την πολιτική δίωξη της Χρυσής Αυγής.

Πρώτος τον λόγο είχε ο Υπεύθυνος της Τ. Ο. Δράμας, συναγωνιστής Δημήτριος Παπαδόπουλος, ο οποίος στην σύντομη εισήγησή του αναφέρθηκε στην διαχρονική σταθερότητα που χαρακτηρίζει την Χρυσή Αυγή, καθώς και την ακλόνητη πίστη μας στις Ιδέες και τις Αξίες του Έθνους. Στην συνέχεια καλωσόρισε τους συναγωνιστές Χρυσομάλλη και Τζαρό και παρέδωσε τον λόγο.

Αμέσως μετά τον λόγο πήρε ο συναγωνιστής Χρυσομάλλης, ο οποίος ανέφερε πως αποτελεί ιδιαίτερη Τιμή γι’ αυτόν η παρουσία του στην Δράμα και ιδιαίτερα στα γραφεία της Τοπικής, την οποία επισκέπτεται όποτε αυτό είναι δυνατόν, λόγω του βεβαρημένου προγράμματός του. Θύμισε επίσης, την μεγάλη συνεισφορά της πόλης σε όλους του εθνικούς αγώνες, με τους ντόπιους ήρωες που έδωσαν τα πάντα για την πατρίδα.

Ξεκινώντας με μια αναφορά στην -πάνω από είκοσι χρόνια- προσωπική του διαδρομή στην Χρυσή Αυγή, και επ’ αφορμής των τελευταίων πολιτικών διώξεων του τελευταίου τριμήνου, ο συναγωνιστής Χρυσομάλλης, ανέφερε πως και παλιότερα είχαμε υποστεί διώξεις, αλλά βγήκαμε δυνατότεροι και με μεγαλύτερο πείσμα για την επίτευξη του Σκοπού! Ο σημερινός Γολγοθάς που τραβάει το Κίνημά μας, με τις παράνομες και αντισυνταγματικές διώξεις, αλλά και την διαρκή άνοδο των ποσοστών μας, απέδειξε ότι ο λαός μας παραμένει σταθερά στο πλευρό μας, αναγνωρίζοντας την πίστη μας στον Σκοπό και στις Ιδέες μας, τιμώντας -έστω και σιωπηλά- την συνέπεια λόγων και έργων που χαρακτηρίζει τους Χρυσαυγίτες.

Ακόμη και στις δικές τους, στις καθ’ όλα χαλκευμένες δημοσκοπήσεις, η Χρυσή Αυγή σαρώνει. Σ’ αυτό το σημείο αναφέρθηκε ενδεικτικά στην δημοσκόπηση της βρετανικής πρεσβείας που δείχνει την Χρυσή Αυγή στο 20%, η οποία εκθέτει σε μεγάλο βαθμό τις πληρωμένες δημοσκοπήσεις των κομμάτων και των πουλημένων τσοντοκάναλων της διαπλοκής.

Μιλώντας για τις δήθεν «τρομακτικές» αποκαλύψεις των τελευταίων ημερών που υποτίθεται ότι «καίνε» την Χρυσή Αυγή, στις οποίες αναφέρθηκε επιγραμματικά, ξεκαθάρισε πως πρόκειται για μια τακτική αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης από τα σημαντικά ζητήματα που αφορούν στο γενικό ξεπούλημα και ξεχαρβάλωμα της περιουσίας του ελληνικού λαού.

Σε αντίθεση μ’ όλους αυτούς, εμείς δεν εξυπηρετούμε τα συμφέροντα ούτε κάποιας σκοτεινής μασονικής στοάς, ούτε των ΗΠΑ, ούτε της Ε.Ε., ούτε των εγχώριων και ξένων τοκογλύφων. Θα δώσουμε μέχρι και την τελευταία ρανίδα του αίματος μας για την πατρίδα και τον λαό, τόνισε ο συναγωνιστής Χρυσομάλλης καταχειροκροτούμενος.

Ολοκληρώνοντας την ομιλία του, ο συναγωνιστής Χρυσομάλλης ανέφερε χαρακτηριστικά πως για να καταφέρουμε οι Έλληνες να ξαναπάρουμε την πατρίδα μας στα χέρια μας, απαιτείται αγώνας, πίστη και πειθαρχία στον Σκοπό, και η Νίκη θα είναι δική μας!

Μετά τον λόγο πήρε ο συναγωνιστής Τζαρός, ο οποίος μετά από μια γενική εισαγωγική σε θέματα απόδοσης Δικαιοσύνης τοποθέτηση, αναφέρθηκε σε ορισμένα δεδομένα που αποδεικνύουν ότι οι διώξεις κατά της Χρυσής Αυγής, εκτός από ξεκάθαρα πολιτικές είναι και εξόφθαλμα άδικες. Ως χαρακτηριστικό παράδειγμα παρουσίασε το γεγονός ότι ουδείς νομικός υπερασπίστηκε τις διώξεις αυτές.

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στην διαρροή των στοιχείων της δικογραφίας, καθώς και στο ότι τα υποτιθέμενα «στοιχεία», οι φωτογραφίες από τις κατασκηνώσεις και τα πάρτι, δεν αποτελούν παράνομες πράξεις.

Την ομιλία του ο συναγωνιστής Τζαρός ολοκλήρωσε λέγοντας πως, οι διώξεις θα συνεχίσουν, αλλά μην τους φοβάστε. Δεν πρόκειται να κερδίσουν τίποτα από την στιγμή που δεν μπορούν να μας βγάλουν από τις καρδιές των Ελλήνων!

Ακολούθησε ενδιαφέρουσα συζήτηση με πολλές ερωτήσεις και η συνάντηση έληξε με τους πάντες σε στάση προσοχής να ψάλλουν τον Εθνικό ύμνο και τον ύμνο του Κινήματος.

ΔΡΑΜΑ:
Εθνικής Αμύνης 55 – 1ός όροφος
Παρασκευή 19.00-22.00
Τηλ. 6978 834611

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-janthh-agrinio-mesologgi-drama-komothnh-kalamata#ixzz2noWiw8vF

Exit mobile version