Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Παραλήρημα Πάγκαλου: «Η Χρυσή Αυγή αμφισβητεί την Δημοκρατία με πράξεις»

Παραλήρημα Πάγκαλου: «Η Χρυσή Αυγή αμφισβητεί την Δημοκρατία με πράξεις»

Εμφανίστηκε και πάλι από την λήθη ο συνταξιοδοτημένος πολιτικά Θεόδωρος Πάγκαλος προκειμένου να σπάσει την μοναξιά του και να δείξει ότι υπάρχει.

Φανατικός υποστηρικτής, ως συνήθως, του Μνημονίου ο ευτραφής πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ λέγοντας ότι «Δεν θέλω άνθρωποι που λατρεύουν και επαινούν την τρομοκρατία να βρεθούν στο Μέγαρο Μαξίμου. Δεν μπορώ να το εμποδίσω γιατί έτσι θα αρνιόμουν την πεμπτουσία της Δημοκρατίας. Ο καθείς έχει δικαίωμα να αμφισβητεί την Δημοκρατία λεκτικά, όχι όμως και με πράξεις γιατί τότε πρέπει να δει το παράδειγμα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ».

Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε εάν οι δηλώσεις του αποτυχημένου αυτού πολιτικάντη έγιναν μετά από κάποιο γερό φαγοπότι ή όχι. Ακόμη, όμως, και αν είχε φάει πολύ δεν δικαιολογείται μια τέτοια τοποθέτηση. Ποιες είναι οι «πράξεις» αμφισβήτησης της Δημοκρατίας από την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ;

Μήπως τα όσα τραγελαφικά περιγράφουν οι ψευδομάρτυρες για εισβολή τανκς στο κοινοβούλιο, στρατιωτικές εκπαιδεύσεις με όπλα, σφαγές αμνοεριφίων και άλλες παρεμφερείς αηδίες; Η Δημοκρατία καταλύεται στην πράξη από την ίδια την Κυβέρνηση. Καταπατείται με την θέσπιση νόμων που αμφισβητούν ευθέως την Εθνική Κυριαρχία της Χώρας, προς όφελος των διεθνών τοκογλύφων. Με την παράνομη και ανήθικη αντιμετώπιση απέναντι στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, μόνο και μόνο επειδή οι απόψεις της δεν συνάδουν με αυτές του ψευδεπίγραφου «συνταγματικού τόξου». Με την επιβολή μιας στυγνής εθνομηδενιστικής και αντιλαϊκής χούντας με κοινοβουλευτικό μανδύα, η οποία φυλακίζει τους πολιτικούς της αντιπάλους με κριτήρια πολιτικά και όχι ποινικά.

Η κυβέρνηση και ο ίδιος ο Σαμαράς, του οποίου ο Πάγκαλος έχει γίνει πολύ ένθερμος «φαν» τελευταία, είναι εκείνοι που έμπρακτα καταπατούν την Δημοκρατία, το Σύνταγμα, τους Νόμους. Πουθενά στην Ευρώπη δεν συμβαίνει αυτό το νομικό αίσχος που ντροπιάζει την Δικαιοσύνη και τον Πολιτισμό με τις προφυλακίσεις  Βουλευτών ενός Νομίμου Πολιτικού Κόμματος το οποίο έχει συνεχή αυξητική πορεία στα ποσοστά του.

Εκτίθεται ανεπανόρθωτα με τα όσα κατά καιρούς υποστηρίζει και δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι ουκ ολίγες φορές έχει γίνει αντικείμενο Λαϊκής χλεύης από όσους τον συναντούν στις αγαπημένες του ταβέρνες.

Γιώργος Μάστορας

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/paralhrhma-pagkalou-h-chrush-augh-amfisbhtei-thn-dhmokratia-me-prajeis#ixzz2noaYPn75

Exit mobile version