Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ;;;

LAMOGIA

“Προκειμένου να γίνει αφέντης, ο πολιτικός, προσποιείται τον υπηρέτη” έλεγε ο Σαρλ ντε Γκώλ. Αυτό ισχύει για τους υποκριτές πολιτικάντηδες του ΣΥΡΙΖΑ, όπου ακολουθώντας τα ίδια βήματα με το ΠΑΣΟΚ εξελίσσονται σε όνειδος για την Ελλάδα και προκλητικοί προς του Έλληνες ΠΡΙΝ ακόμη καταφέρουν να επιλεγούν για να κυβερνήσουν.

 Έτσι ο σκιώδης υπουργός Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ, Ευκλείδης Τσακαλώτος έχει επενδύσει ποσό που αγγίζει τα 500.000 ευρώ σε ξένα funds όπως η Blackrock Global Funds, JP Morgan Fund, Invesco Balanced Risk Allocation Fund κ.α.

 Όσο για τον Σταθάκη, τώρα εξηγείται η κάλυψη που έδωσε η ΝΔ σε κάποιον ο οποίος κατηγορείται για σοβαρότατη υπόθεση κακουργηματικής υπεξαίρεσης δημοσίου χρήματος…

Η δημοσιοποίηση του Πόθεν Έσχες του στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ δίνει τις εξηγήσεις!

ΚΑΙ ο κύριος Σταθάκης έχει επενδύσει στην …BlackRock! Ναι, την εταιρεία που “ήλεγξε” και κουκούλωσε όλα τα θαλασσοδάνεια που πληρώνει ο Ελληνικός λαός. Την εταιρεία – δεκανίκι του Προβόπουλου για να ολοκληρώσει το έγκλημα κατά του Ελληνικού λαού. Υπάρχει όμως και ένα ακόμα σοβαρότερο σημείο.

Η BlackRock, στην οποία έχει επενδύσει τεράστιο ποσό και ο σύντροφος κύριος Τσακαλώτος, ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟΙ ΤΗΣ ELDORADO GOLD!!!

Της εταιρείας που λυμαίνεται τον Ελληνικό χρυσό στην Χαλκιδική.

Όσο για την Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νάντια Βαλαβάνη που όλη την ημέρα χτες έβγαινε κλαίγοντας στα κανάλια παρουσιάζοντας μια δακρύβρεχτη ιστορία για ένα ξενοδοχείο χρεωμένο που κληρονόμησε και πούλησε δεν φαίνεται να πείθει! 363.879 λίρες Αγγλίας και 452.930 ευρώ και 15 ακίνητα αναφέρονται στο «Πόθεν Έσχες».

 Καταλάβατε τώρα πως παίζουν οι “σύντροφοι” το σύστημα στα χέρια τους; Είναι μακρύς ο δρόμος προς την Λευτεριά της Πατρίδος και πολλοί οι “Εφιάλτες” και οι υποκριτές που έρχονται να μας σώσουν ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΝΙΩΣΟΥΝ!

 Τα συμπεράσματα δικά σας!

ΠΗΓΗ

Exit mobile version