Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΝΑ ΚΛΑΙΣ Η ΝΑ ΓΕΛΑΣ ΜΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ ΠΙΑ; ΕΒΑΛΑΝ ΤΟΝ ΤΣΙΜΑ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΙΑΠΗ;

f978a2e6f9452dbf04f47f55636ee839_XL

 Στο Mega παίζουν ρώσικη ρουλέτα! Έβαλαν τον Τσίμα να σχολιάσει για τον Λιάπη.
Και τι είπε ο Τσίμας; Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε. Εμείς περιμέναμε να πει για τις σχέσεις του Λιάπη με τον κοινό φίλο, τον Χριστοφοράκο της Siemens. 
Περιμέναμε να πει για τις συμβάσεις που υπεγράφησαν επί της υπουργίας του Λιάπη, τόσο στο υπουργείο Μεταφορών – κυρίως στον ΟΣΕ και στον Προαστιακό – όσο και μετά το 2007 στο υπουργείο Πολιτισμού – όπως για τους ηλεκτρονικούς ξεναγούς – αλλά και τα ταξίδια του, το καλοκαίρι του 2005, παρέα με τον τότε ισχυρό άνδρα της γερμανικής εταιρείας στην Ελλάδα, τον κ. Μ. Χριστοφοράκο για την παρακολούθηση των ποδοσφαιρικών αγώνων του Confederation Cup.
Ή, για το πάλι με έξοδα της Siemens, ταξίδι για το το γερμανικό Grand Prix στο Χόκενχαϊμ (28-30 2006) με εκλεκτή παρέα αποτελούμενη από τους: Φίλιππο Σπυρόπουλο (καθηγητή Συνταγματικού Δικαίου, έχει διατελέσει και μέλος του Δ.Σ. του ΟΣΕ την περίοδο 2004-5), του Παυλάκου μας του Τσίμα, του Γιώργου Γαλανάκη (στέλεχος του ομίλου Λασκαρίδη), του Πέτρου Τζαννετάκη (τότε μέλος του Δ.Σ. της Siemens Α.Ε.), των Μ. και Π. Τσακτάνη (τέως ιδιοκτήτη εταιρείας security), των Ι. Αρναουτάκη και Δ. Δενδρινού…
Αλήθεια, ο Πέτρος Τζαννετάκης, είναι ο γιος του Τζαννή, του πρωθυπουργού της συγκυβέρνησης;
Πω, ρε Τσίμα… Τίποτα δεν μας είπες τελικά! Όλα εμείς πρέπει να τα πούμε!
Παύλος Τσίμας, ο επονομαζόμενος και “το κουνιστό κεφάλι” της Ελληνικής δημοσιογραφίας.
Αλήθεια τι γίνεται με εκείνες τις αναλυτικές λίστες των δημοσιογράφων που ήταν στο payroll της Mίζενς – Siemens;;;
ΠΗΓΗ
Exit mobile version