Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ναι στην εξεταστική για το σκάνδαλο των υποβρυχίων

YouTube Poster

O βουλευτής B’ Aθηνών, συναγωνιστής Ηλίας Παναγιώταρος από την βήμα της βουλής εξέφρασε την θέση του Λαϊκού Συνδέσμου για το σκάνδαλο των υποβρυχίων.

Το σκάνδαλο των υποβρυχίων έχει βάθος χρόνου. Ξεκίνησε το 1995 με την απόρριψη από τον υπουργό Βιομηχανίας Σημίτη της προτάσεως του δολοφονηθέντα από την 17νοέμβρη Περατικού να αγοράσει τα ναυπηγεία με ανταλλάγματα, ενώ μετά από δύο χρόνια δόθηκαν σε μια γερμανική εταιρία με λιγότερο τίμημα. Στην συνέχεια οι γερμανοί με οικονομικές αλχημείες πουλήσανε την μεγαλύτερη δεξαμενή της Μεσογείου για κατασκευή και επισκευή πλοίων με ένα κόστος που μόνο του αποτελεί σκάνδαλο. Το 2002 ο Παπαντωνίου υπέγραψε την δεύτερη σύμβαση πολύ χειρότερη από την πρώτη για το ελληνικό δημόσιο.

Φτάνοντας λοιπόν στο 2010 η ελληνική κυβέρνηση με τις υπογραφές Βενιζέλου – Παπανωνσταντίνου παραιτήθηκε από κάθε αποζημίωση των γερμανών σχετικά με τις παλαιότερες ζημιογόνες συμβάσεις. Από το 2001 έως το 2014 έχουν υπογραφεί συμβάσεις για 4 +1 υποβρύχια ενώ έχουν πληρωθεί στο 95% της αξίας τους και έχουμε παραλάβει παρά μόνο τον ένα. Παράλληλα με όλες αυτές τις απαράδεκτες συμβάσεις έχουμε 1.200 εργαζομένους των ναυπηγείων, οι οποίοι είναι απλήρωτοι και άνεργοι.

Αυτά συμβαίνουν στην πατρίδα μας εδώ και χρόνια, εγκληματικές ομάδες καλυπτόμενες με τον μανδύα του υπουργού και του υφυπουργού εργάζονται μεθοδικά με τους κολλητούς τους για την τσέπη τους και μόνο. Η Χρυσή Αυγή υπερψηφίζει την πρόταση για την σύσταση της εξεταστικής επιτροπής για αυτό το μεγάλο και διαχρονικό σκάνδαλο.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/nai-sthn-ejetastikh-gia-to-skandalo-twn-upobruchiwn#ixzz2npVArmji

Exit mobile version