Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δεν θα σταματήσουν οι δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης της Χρυσής Αυγής – ΒΙΝΤΕΟ

YouTube Poster

Οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής Ελένη Ζαρούλια και Ηλίας Παναγιώταρος ήταν μαζί με όλους τους Συναγωνιστές παρόντες στην σημερινή μαζική εορταστική διανομή τροφίμων.

Η Συναγωνίστρια Ζαρούλια δήλωσε: “Καλά Χριστούγεννα σε όλους τους Έλληνες. Ελπίζω το 2014 να μας βρει όλους καλύτερα. Δυστυχώς και σε αυτήν την διανομή υπάρχει πάρα πολύ κόσμος, ο οποίος έχει ανάγκη για τρόφιμα. Σε λίγες ώρες θα πάμε να ψηφίσουμε για την διακοπή χρηματοδότησης της Χρυσής Αυγής. Τα χρήματα αυτά δεν τα στερούν από την Χρυσή Αυγή, αλλά από τους Έλληνες συνανθρώπους μας. Εμείς όσο μπορούμε θα είμαστε κοντά τους με όλες μας τις δυνάμεις“.

Από την πλευρά του ο συναγωνιστής Παναγιώταρος δήλωσε:”Μέχρι να μας κόψουνε τους μισθούς, εμείς θα συνεχίσουμε να κάνουμε διανομές τροφίμων για τους συμπατριώτες μας. Αυτήν την στιγμή το πρόβλημα το έχουν μόνο οι Έλληνες. Το Σάββατο στον Πειραιά θα πραγματοποιηθεί ακόμη μια διανομή τροφίμων από την Χρυσή Αυγή, ώστε χιλιάδες ελληνικές οικογένειες που δοκιμάζονται, να μπορέσουν να κάνουν χριστουγεννιάτικο τραπέζι”.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/den-tha-stamathsoun-oi-draseis-koinwnikhs-allhlegguhs-ths-chrushs-aughs-bin#ixzz2nqJDT8Hl

Exit mobile version