Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Πού κρύβονται οι «αντάρτες» της Συρίας και οι Έλληνες υποστηρικτές τους;

Η 22α Ιανουαρίου 2014 έχει ορισθεί ως ημερομηνία έναρξης των συνομιλιών για ειρήνευση μεταξύ των αντιμαχόμενων πλευρών του πολέμου της Συρίας. Η διάσκεψη θα πραγματοποιηθεί στην Γενεύη υπό την επιστασία των ΗΕ και έχει τον τίτλο «Geneva 2 Middle East Peace Conference».

Μέχρι στιγμής οι οργανωτές και οι Αμερικανοί που κινούν τα νήματα αυτής της διάσκεψης δεν μπορούν να βρουν κάποια μαριονέτα που θα παίξει τον ρόλο του σύριου «αντάρτη» ή «επαναστάτη»Οι συμμορίτες του FSA (Free Syrian Army) έχουν εξαφανιστεί από προσώπου γης, πράγμα που αποδεικνύει ακόμη και στους υποστηρικτές τους ότι η όλη κατάσταση που δημιουργήθηκε στην Συρία δεν ήταν παρά ένα μυθιστόρημα επιστημονικής φαντασίας, μια υποκινούμενη από τους Αμερικανοσιωνιστές ξενοκίνητη επέμβαση μισθοφόρων με διάθεση τεράστιων κεφαλαίων από την Σαουδική Αραβία και το Κατάρ.

Οι οργανωτές της διάσκεψης «Γενεύη 2» ψάχνουν απεγνωσμένα για έναν εκπρόσωπο των «ανταρτών» της υποτιθέμενης αντιπολίτευσης της Συρίας. Ο FSA όταν παρουσιάστηκε στο προσκήνιο από τα σιωνιστικά ΜΜΕ είχε δηλώσει ότι δίνει την μάχη ως αντιπολίτευση της Συρίας για να απελευθερώσει τον λαό από την απαίσια δικτατορία του Άσσαντ. Αυτό βέβαια δεν ενόχλησε τους «αντάρτες» μισθοφόρους και «επαναστάτες» κανίβαλους του FSA επί τρία συναπτά έτη να καταστρέφουν την χώρα και να διαπράττουν τα πλέον θηριώδη εγκλήματα κατά του συριακού λαού. Ο FSA ουσιαστικά αποτελείτο από ξένους μισθοφόρους και η πρόσκληση αυτών στην διάσκεψη της Γενεύης θα αποκάλυπτε περίτρανα ότι ο «εμφύλιος» της Συρίας δεν ήταν παρά μια ξενοκίνητη προβοκατόρικη επέμβαση.

Στην πραγματικότητα ο FSA, για τον οποίο οι προπαγανδιστές των «τουρκοκάναλων» μας είχαν «ενημερώσει» ότι αποτελείτο από τουλάχιστον 40.000 αποσκιρτήσαντες μάχιμους άντρες του συριακού στρατού, έχει εξαφανιστεί από συριακής σκηνής αλλά και από τα σιωνιστικά ΜΜΕ (διεθνή και ελληνικά). Πριν από μερικές εβδομάδες το αρχηγείο του και οι αποθήκες πολεμικού του υλικού λεηλατήθηκαν από άλλους μισθοφόρους και ο αρχηγός του Selim Idriss προ ημερών διέφυγε, το έσκασε, στην Τουρκία ή Κατάρ.

Στην ιδρυτική του διακήρυξη από 29 Ιουλίου 2011 ο FSA είχε δηλώσει ως πρωταρχικό του στόχο την πτώση του Άσσαντ. Ποτέ δεν είχε διευκρινίσει εάν μάχεται για μια κοσμική ή ισλαμική κυβερνητική εξουσία. Ποτέ δεν είχε πάρει πολιτική θέση σε θέματα δικαιοσύνης, παιδείας, οικονομίας κ.α. Ποτέ δεν υπήρξε από τον FSA κάποιο πολιτικό ή ιδεολογικό πρόγραμμα. Ο FSA ποτέ δεν αποτελείτο από στρατιώτες αποσκιρτήσαντες από τον συριακό στρατό όπως μας είχαν ενημερώσει τα τσοντοκάναλα και οι εφημερίδες των μεγαλοεργολάβων.

Βέβαια ο FSA δεν χρειαζόταν κάποιο πολιτικό πρόγραμμα, διότι τα τρία άστρα της σημαίας του συμβόλιζαν το  πρόγραμμά του, ήτοι τον διαμελισμό της Συρίας σύμφωνα με τα σχέδια των Αμερικανοσιωνιστών. Το ένα άστρο συμβόλιζε κρατίδιο των Αλεβιτών, το άλλο κρατίδιο των Σουνιτών και το τρίτο κρατίδιο των Σιιτών. Τέταρτο άστρο δεν υπήρχε διότι είχε προγραμματιστεί η εξόντωση όλων των Σύριων χριστιανών.  Ο FSA ήταν ένα κατασκεύασμα των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ, του Ισραήλ και της Σαουδικής Αραβίας. Ως στρατιωτικός βραχίονας του ΝΑΤΟ είχε σχεδιαστεί να καταλάβει τα κυβερνητικά κτίρια στην Δαμασκό μετά τους ανελέητους βομβαρδισμούς της Συρίας από τους «πρόθυμους συμμάχους». Τα σχέδια αυτά όμως απέτυχαν μετά την σθεναρή και ηρωική αντίσταση του συριακού λαού και με την βοήθεια της Ρωσίας.

Οι όποιες στρατιωτικές επιτυχίες του FSA ήταν αποτέλεσμα απ’ ευθείας εντολών και τεχνικής βοήθειας του αμερικανικού στρατηγείου CENTCOM του Αμμάν. Αυτές οι λιγοστές στρατιωτικές επιχειρήσεις είχαν ως σκοπό να επαληθεύσουν τα τερατώδη ψέματα της αμερικανοσιωνιστικής προπαγάνδας περί δήθεν επαναστατικού αντικαθεστωτικού κινήματος στην Συρία. Το μυθιστόρημα όμως του αντικαθεστωτικού κινήματος δεν είχε αίσιο τέλος. Σε αυτό συνέβαλαν τα μέγιστα οι κανίβαλοι ισλαμιστές μισθοφόροι της Σαουδικής Αραβίας και της CIA που με τις εγκληματικές τους πράξεις απώλεσαν τα όποια μηδαμινά ψήγματα λαϊκής υποστήριξής τους.

Όλοι πλέον βλέπουν την γυμνή αλήθεια. Ποτέ στην Συρία δεν υπήρξε λαϊκή εξέγερση ή επανάσταση. Ποτέ δεν υπήρξε «αντάρτικος» στρατός. Εάν πάντως οι οργανωτές της διάσκεψης «Γενεύη 2» ψάχνουν για κάποιον εκπρόσωπο του FSA θα μπορούσαν να απευθυνθούν στους «πρόθυμους «συμμάχους», όπως στον υπουργό Εξωτερικών της μνημονιακής συγκυβέρνησης που με βαρύγδουπο ύφος και σθένος είχε υποστηρίξει την επέμβαση των ΗΠΑ, του Ισραήλ και του ΝΑΤΟ στην Συρία. Tώρα γιατί κρύβεται και τι υποστηρίζει;   

Γ.Λ. 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/pou-krubontai-oi-antartes-ths-surias-kai-oi-ellhnes-uposthriktes-tous#ixzz2nupGBUdd

 

Exit mobile version