Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η ΕΝΔΕΙΑ ΤΟΥ ΔΕΝΔΙΑ ΚΙ ΕΝΑ ΤΥΧΑΙΟ ΣΥΜΒΑΝ ΠΟΥ ΒΑΦΤΙΖΕΤΑΙ… «ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ»

antistasi1

Την Τετάρτη 8 Ιανουαρίου θα συνεχιστεί ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου η δίκη για τον θανάσιμο τραυματισμό του 27χρονου Πακιστανού Σαχζάτ Λουκμάν, που έγινε στις 17 Ιανουαρίου 2013 στα Πετράλωνα. Η διακοπή της δίκης –την οποία απαίτησε η πολιτική αγωγή- έγινε προφανώς για να διατηρείται το θέμα συνεχώς στην επικαιρότητα, για προπαγανδιστικούς λόγους, προς όφελος του… συνταγματικού τόξου. Του οποίου τα καλοπληρωμένα δημοσιογραφικά όργανα λένε και γράφουν συνεχώς ότι οι δράστες είναι «μέλη της Χρυσής Αυγής», χωρίς να έχουν κάποια απόδειξη, μόνο και μόνο με το «έτσι γουστάρω»!

Την ίδια ώρα, οι δράστες αρνούνται κάθε σχέση με την Χρυσή Αυγή, ένας μάλιστα εξ’ αυτών έκανε μέσω του δικηγόρου του και έγγραφη δήλωση (που φτάσαμε…), ότι είναι αντίθετος με την ιδεολογία και την πρακτική της! Επίσης, και οι δύο αρνούνται ότι είχαν ανθρωποκτόνο πρόθεση υποστηρίζοντας ότι το συμβάν ήταν αποτέλεσμα διαπληκτισμού που προηγήθηκε με το θύμα.

Βεβαίως, για να είμαστε ειλικρινείς, αυτή τη φάμπρικα, δεν την άνοιξαν τα ΜΜΕ, αλλά το υπουργείο ΠΡΟ-ΠΟ. Κατ’ αρχάς, αμέσως μετά τη σύλληψή τους, με την ΨΕΥΔΕΣΤΑΤΗ «διαρροή» ότι στο σπίτι του ενός βρέθηκε «προεκλογικό υλικό πολιτικού κόμματος», το οποίο βεβαίως δεν παρουσιάστηκε ποτέ κι ούτε είναι στη δικογραφία. Και στη συνέχεια, με την περιβόητη λίστα Δένδια για τα… εγκλήματα της Χρυσής Αυγής, που υποβλήθηκε ως αναφορά στον Άρειο Πάγο, και με την οποία η εν λόγω υπόθεση περιγράφεται ως «θανάσιμος τραυματισμός υπηκόου Πακιστάν από δύο μέλη της Χρυσής Αυγής»!

(ΥΓ): Στο δικαστήριο υπήρχαν βεβαίως και οι συνήθεις παρακρατικοί της ΑΝΤΑΡCIA, καθώς και αυτός ο περίεργος τύπος που δηλώνει «πρόεδρος των Πακιστανών» (ο οποίος δε βγάζει άχνα όταν εγκληματούν συμπατριώτες του…). Αυτοί είναι τα τελευταία στηρίγματα της (ψευδο)κρατικής καταστολής, για λογαριασμό όλων των διεθνών δυνάμεων του σκότους, που θέλουν να εμποδίσουν την ανατολή της Χρυσής Αυγής του Ελληνισμού, με πομφόλυγες. Εις μάτην!

πηγή

Exit mobile version