Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Κατέλυσαν το Σύνταγμα και εφαρμόζουν την Σαρία – ΒΙΝΤΕΟ

Κατέλυσαν το Σύνταγμα και εφαρμόζουν την Σαρία - ΒΙΝΤΕΟ

Το παραδέχτηκε ευθέως ο Βενιζέλος ότι δίνει γη και ύδωρ στους τούρκους. Δεξιώθηκε με τιμές αρχηγού κράτους τον Νταβούτογλου και προέβη σε παραδοχές υψίστης εθνικής σημασίας, τις οποίες το ντόπιο δημοσιογραφικό κατεστημένο, είτε αποσιώπησε, είτε προσπάθησε ευθέως να διαστρεβλώσει.Καταρχάς οφείλουμε να αναφέρουμε ότι βάσει του διπλωματικού πρωτοκόλλου ο κάθε υπουργός που μεταβαίνει σε μία ξένη χώρα, οφείλει να γίνει δεκτός από τον ομόλογό του, ως μία ένδειξη ισότητας μεταξύ των δύο χωρών. Αυτό δεν τηρήθηκε στην Ελλάδα, αφού ο Νταβούτογλου έγινε δεκτός από τον πρωθυπουργό της χώρας, Αντώνη Σαμαρά, σε μια ένδειξη υποτέλειας της χώρας μας έναντι της Τουρκίας. 

Ας δούμε επί λέξει τι είπε ο Βενιζέλος στην κοινή συνέντευξη Τύπου: «Επίσης είναι πολύ κρίσιμο να πούμε ότι στην Ελλάδα για την μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης εφαρμόζεται η σαρία, ο ιερός μουσουλμανικό νόμος. Και είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε με τον κ. Νταβούτογλου για τα προβλήματα που συνδέονται με την εφαρμογή της σαρίας και τον διπλό ρόλο του μουφτή, όχι μόνο ως θρησκευτικού λειτουργού, αλλά και ως δικαστή που απονέμει δίκαιο στο πλαίσιο της ελληνικής έννομη τάξης».!!!

Την είδηση αυτή τα καθεστωτικά μέσα και οι καθεστωτικές ενημερωτικές σελίδες είτε δεν την παρουσίασαν καθόλου, είτε γράψανε ψευδώς ότι ο Βενιζέλος είπε ότι δεν εφαρμόζεται η σαρία στην χώρα μας. Τα ψεύδη τους τα επιστρέφουμε, αφού είδαμε τι είπε επί λέξει ο Βενιζέλος. Θυμίζουμε, όμως, τι είχε γράψει η εφημερίδα «Χρυσή Αυγή» έναν ακριβώς μήνα πριν την ευθεία παραδοχή του Βενιζέλου: «Το νόμο της Σαρίας, βάζει πάνω από τους νόμους του ελληνικού κράτους με απόφαση του ο Άρειος Πάγος αποδεχόμενος με απόφαση του πως οι μουσουλμάνοι Έλληνες δεν μπορούν να συντάσσουν διαθήκες γιατί αυτό δεν προβλέπεται από την σαρία!». Αυτό βέβαια ως προεόρτιο, αφού ήδη κύκλοι του τουρκικού προξενείου πανηγυρίζουν λέγοντας ότι «αφού ισχύει η Σαρία στις διαθήκες, γιατί να μην ισχύσει σε όλες τις διαδικασίες». 

Είναι πράγματι εξαιρετικά αστείο το ότι ο Βενιζέλος από την μία πανηγυρίζει για την εφαρμογή της σαρίας στην Πατρίδα μας και από την άλλη κάνει λόγο για υπεράσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Και αυτό εντός της ίδιας προτάσεως. Εντός ολίγων δευτερολέπτων προαναγγέλλει την καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και παράλληλα μιλάει για την υπεράσπιση τους. Παραπέμπουμε, σχετικώς, τον κ. Βενιζέλο να διαβάσει την έκθεση του 2011 της UNICEF σχετικά με την παραβίαση των δικαιωμάτων των γυναικών από την σαρία. Επίσης θα ήταν πολύ ενδιαφέρον να ακούσουμε την άποψη του κ. Βενιζέλου για την μοίρα της δημοκρατίας στην Πατρίδα μας στο πολύ εγγύς μέλλον, όπου οι μουσουλμάνοι θα είναι πλειοψηφία μέσα στην Αθήνα, γεγονός που θα οφείλεται στην πολιτική του συνομιλητή του κ. Νταβούτογλου να προωθεί ισλαμιστές λαθρομετανάστες κατά εκατομμύρια προς την Πατρίδα μας.

Οι τούρκοι συνεχώς «ανακαλύπτουν» νέες μειονότητες, προκειμένου να εξυπηρετήσουν τα γεωπολιτικά συμφέροντα τους. Εφόσον εφαρμόζεται ήδη η σαρία για τους μουσουλμάνους της Θράκης, που είναι Έλληνες, γιατί να μην εφαρμοστεί η σαρία και για τους μουσουλμάνους των Αθηνών, που είναι υπήκοοι τριτοκοσμικών χωρών; Αυτό θα πει ο Νταβούτογλου σε κάποια μελλοντική συνάντηση με τον τότε Έλληνα ΥΠΕΞ. Και τότε θα έχουμε μία Αθήνα στην οποία θα εφαρμόζεται η σαρία και οι «άπιστοι», δηλαδή οι μη μουσουλμάνοι θα διώκονται αγρίως και με το γράμμα του νόμου. Τον δρόμο έχουν δείξει πόλεις της Ευρώπης, όπου ολόκληρες περιοχές έχουν γίνει ζώνες εφαρμογής της σαρίας και ουδείς μη μουσουλμάνος τολμάει να προσεγγίσει. Στο εγγύς μέλλον, λοιπόν, αναμένεται η δημιουργία ζωνών σαρία εντός των Αθηνών. Το σίγουρο επίκεντρο τέτοιων ζωνών θα είναι τα τεμένη που είναι διατεθειμένη να χτίσει η ελλαδική κυβέρνηση με τα χρήματα των Ελλήνων πολιτών. Θα μας βάλουν δηλαδή να χρηματοδοτήσουμε όχι μόνο το χτίσιμο ενός τεμένους, αλλά την ολοκληρωτική παράδοση των γειτονιών μας στους μουσουλμάνους και στην σαρία τους.

http://xryshaygh.blogspot.gr

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/katelusan-to-suntagma-kai-efarmozoun-thn-saria#ixzz2nvx9kYwl

Exit mobile version