Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η. Παναγιώταρος: Είστε καθεστώς κλεπτοκρατίας και φορολογικής βαρβαρότητας!

῾ΠΕΙΝΑ – ΚΡΥΟ ΚΑΙ ΣΚΟΤΑΔΙ῾! 

Δια στόματος του συναγωνιστή Η. Παναγιώταρου, ακούστηκαν στη Βουλή όλες εκείνες οι αλήθειες τις οποίες αποκρύπτουν οι νταβατζήδες της ενημέρωσης αλλά γνωρίζει ολόκληρος ο Ελληνικός Λαός.

Ο βουλευτής του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, στην συζήτηση για τον νέο φόρο ακινήτων που θα αντικαταστήσει το χαράτσι, έκανε λόγο για βάρβαρη φορολόγηση από τη Χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά, την ώρα που όλοι οι φορείς που εκλήθησαν στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής, ήσαν αντίθετοι στο φορολογικό νομοσχέδιο και εξέφρασαν τεκμηριωμένα την αντίθεσή τους. Εντούτοις, η χούντα του Μνημονίου διόλου ενδιαφέρεται για τις απόψεις του Ελληνικού Λαού παρά αρκείται στο να ακολουθεί υποτακτικά και δουλοπρεπώς τις εντολές της Τρόικα.

Ο Η. Παναγιώταρος επισήμανε πως σε 350.000 ακίνητα έχει διακοπεί η ηλεκτροδότηση, εξαιτίας της κυβερνητική πολιτικής που εξαθλιώνει τους Έλληνες. Τόνισε πως οι υπεύθυνοι της εξαθλίωσης συνεχίζουν το καταστροφικό τους έργο, φορολογώντας τα αγροτεμάχια και νομιμοποιώντας το χαράτσι, ενώ ο Σαμαράς υποσχόταν προεκλογικά πως αυτό επρόκειτο να αντικατασταθεί από το ΕΤΑΚ. Κατακεραύνωσε τη Χούντα του Μνημονίου, διότι δεν άγγιξε σκοπίμως τις off shore εταιρείες και δεν προχώρησε σε λογιστικό έλεγχο του χρέους, για να μάθει ο Ελληνικός Λαός την αλήθεια για τους απατεώνες.

Ο συναγωνιστής ολοκλήρωσε την ομιλία του, λέγοντας πως «το Καθεστώς φυλακίζει, δολοφονεί Χρυσαυγίτες αλλά ξέχασε να τους αφορίσει» και πλέον απεργάζεται να τεθεί η Χρυσή Αυγής εκτός εκλογών με σταλινικές μεθόδους και καταπατώντας παράνομα το τεκμήριο της αθωότητας των Εθνικιστών κατηγορουμένων.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h.-panagiwtaros-eiste-kathestws-kleptokratias-kai-forologikhs-barbarothtas#ixzz2nw0M4LKq

Exit mobile version