Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Πλήρης επιβεβαίωση της Χρυσής Αυγής στο πόρισμα της Ε.Ε. για την τρόικα

Πλήρης επιβεβαίωση της Χρυσής Αυγής στο πόρισμα της Ε.Ε. για την τρόικα

Συνεδρίασε η επιτροπή οικονομικών και νομισματικών υποθέσεων της Ε.Ε. σχετικά με την παρουσία και την δράση της τρόικα σε τέσσερις χώρες της Ευρωζώνης επί τέσσερα συναπτά έτη. Ο λόγος της συνεδρίασης της επιτροπής, φυσικά, δεν ήταν η απόδοση δικαιοσύνης, αλλά τα σχέδια της Ε.Ε. για την απεμπόληση της τρόικα και τον σχηματισμό ενός ευρωπαϊκού οργανισμού με τις ίδιες αρμοδιότητες, ίσως επειδή κρίθηκε ότι τα κέρδη από μία ευρωπαϊκή κρίση πρέπει να μένουν στους τοκογλύφους της Ευρώπης και να μην διασπώνται ανάμεσα στους εν Ουάσινγκτον παροικούντες και σε αυτούς στο Σίτι του Λονδίνου.

Παρόλα τα παραπάνω προφανή συμπεράσματα, που μπορεί κανείς να τα εξάγει ευκόλως από το γεγονός ότι η Ε.Ε. επί τέσσερα συναπτά έτη περιορίστηκε στο να χειροκροτεί τις αποφάσεις της τρόικα, που διέλυσαν την Ελληνική Οικονομία, στο χθεσινό πόρισμα αναφέρονται κάποιες αλήθειες, που επιβεβαιώνουν πλήρως αυτά που έλεγε από την αρχή η Χρυσή Αυγή για το ζήτημα. Τι αναφέρει, λοιπόν, το πόρισμα της Ε.Ε. για τα τέσσερα χρόνια η τρόικα μαζί με την συγκυβέρνηση του Μνημονίου, παρέδωσαν τους Έλληνες στους βρικόλακες του διεθνούς χρηματοπιστωτικού κεφαλαίου;

  1. Όλες οι θυσίες του Ελληνικού Λαού πήγαν εις μάτην. Σε δύο σημεία του πορίσματος αναφέρεται αυτή η τρομακτική αλήθεια. Στο μεν ένα σημείο αναφέρεται ότι αποτέλεσμα του μνημονίου και των θυσιών του Ελληνικού Λαού ήταν το ποσοστό του χρέους επί του ΑΕΠ να ανέβει από το 129,7% του 2009 στο 156,9% το 2012. Στο δεύτερο σημείο αναφέρεται ότι το χρέος ανέβηκε από τα 254,7 δισ. ευρώ του τρίτου τριμήνου του 2008 στα 314,1 δισ. ευρώ το δεύτερο τρίμηνο του 2012.
  2. Το πόρισμα επίσης αναφέρει τα απαράδεκτα ποσοστά ανεργίας, ιδίως στην νεολαία.
  3. Τέλος το πόρισμα διαλύει την κυβερνητική προπαγάνδα, αφού κάνει λόγο για έλλειψη προόδου στην Ελλάδα, σε αντίθεση με όλες τις άλλες χώρες, που εφαρμόστηκε το πρόγραμμα. Αυτό δείχνει ότι η κυβέρνηση Σαμαρά «κοιμάται τον ύπνο του δικαίου» και το μόνο που ξέρει είναι να φορολογεί τους Έλληνες και να ασκεί μικροπολιτική σχεδιάζοντας την αντιμετώπιση των πολιτικών της αντιπάλων με αντιδημοκρατικά μέσα.
  4. Η έξοδος της χώρας από την ζώνη του ευρώ δεν αποκλείεται από το πόρισμα παρά τις διαβεβαιώσεις Σαμαρά περί του αντιθέτου. Βεβαίως δεν είναι πρώτη φορά που ο Σαμαράς αποδεικνύεται ψεύτης, οπότε το πόρισμα δεν προκαλεί έκπληξη.

Τα παραπάνω δείχνουν όχι μόνο την αποτυχία του προγράμματος της τρόικα, αλλά κυρίως την αποτυχία των συγκυβερνήσεων του μνημονίου να καταλάβουν ότι το πρόγραμμα οδηγεί στον γκρεμό και την διάλυση της Ελληνικής Οικονομίας. Η συγκυβέρνηση ΝΔ – ΠΑΣΟΚ οδήγησε στο θάνατο χιλιάδες Έλληνες και το μοναδικό που πέτυχε ήταν να αυξήσει το χρέος, διαλύοντας παράλληλα την Ελληνική παραγωγή, που αποτελεί την μόνη προϋπόθεση αποπληρωμής του όποιου χρέους. 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/plhrhs-epibebaiwsh-ths-chrushs-aughs-sto-porisma-ths-e.e.-gia-thn-troika#ixzz2nwxyzKcd

Exit mobile version