Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ξενοκρατία: Ο Μοσέ Κάντορ πρώτα βράβευσε τον Σαμαρά και τώρα απαιτεί μεγαλύτερο βιασμό της Δημοκρατίας

Ξενοκρατία: Ο Μοσέ Κάντορ πρώτα βράβευσε τον Σαμαρά και τώρα απαιτεί μεγαλύτερο βιασμό της Δημοκρατίας

Πατώντας τόσο στην δική του θρασύτητα όσο και στην υποδούλωση απέναντί του, του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Εβραϊκού Κογκρέσου Μοσέ Καντόρ «έχει πάρει σβάρνα» τα διάφορα εγχώρια καθεστωτικά ΜΜΕ, για να δείξει το απύθμενο μίσος του για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Μετά την συνέντευξή του στην “Καθημερινή”, “τα Νέα” της Πέμπτης παίρνουν την σκυτάλη, φιλοξενώντας άρθρο του με τίτλο «Η αυτοπροστασία της δημοκρατίας» και υπότιτλο «η Ευρώπη και ο ναζισμός δεν μπορούν να υπάρξουν». Μιλώντας από θέση ισχύος και γνωρίζοντας ότι ο κατέχων τον πρωτεύοντα θεσμικό ρόλο στην Ελλάδα δεν είναι τίποτα άλλο από έναν επαγγελματία ψεύτη, ο οποίος δρα εναντίον των Εθνικών μας συμφερόντων και υπέρ της ασυδοσίας των διεθνών τοκογλύφων, ο Κάντορ ομιλεί περί «δημοκρατίας» την ίδια ώρα που ζητεί να τεθεί εκτός νόμου ένα Κόμμα το οποίο δεν του είναι αρεστό! Γράφει συγκεκριμένα ο Κάντορ:

«Από την ίδρυσή της το 1980, η Χρυσή Αυγή έχει αποδείξει ότι είναι μια οργάνωση που εκφράζει ένθερμη υποστήριξη για το Τρίτο Ράιχ, ένας σύνδεσμος βίαιων νταήδων, ο οποίος έχει προσκολληθεί στο πολιτικό σύστημα, όχι για να το εμπλουτίσει, αλλά για να το συντρίψει. Το φαινόμενο δεν αφορά αποκλειστικά την Ελλάδα, καθώς νεοναζιστικά κόμματα έχουν αποκτήσει σημαντική στήριξη σε χώρες όπως η Ουγγαρία, η Ουκρανία και η Σλοβακία. Η Ελλάδα ως γενέτειρα της δημοκρατίας, όμως, είναι εκείνη που ξεκίνησε την καταπολέμηση του ναζισμού στην Ευρώπη του 21ου αιώνα. Η προσπάθεια του Πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, να χαρακτηριστεί εγκληματική οργάνωση η Χρυσή Αυγή και να της στερηθεί η κρατική χρηματοδότηση, δεν αποτελεί μόνο ένα σημαντικό πρώτο βήμα, αλλά είναι επίσης ηθική, δίκαιη και αναγκαία για την ζωτικότητα της Ελληνικής Δημοκρατίας.»

Έχουμε το δικαίωμα του αυτοπροσδιορισμού (μέχρι τουλάχιστον να ποινικοποιηθεί και αυτό), επομένως το πώς μας χαρακτηρίζει ο Κάντορ δεν μας απασχολεί. Του υπενθυμίζουμε, όμως, ότι το σύγχρονο πολιτικό σύστημα στην Ελλάδα είναι δεμένο, όπως το νύχι με το κρέας, με την Εθνική προδοσία, τη Κοινωνική αναλγησία, τις κλεψιές, τις μίζες, τα σκάνδαλα. Όντως, ένα τέτοιο σύστημα θέλει συντριβή και όχι «εμπλουτισμό». Θέλει την ειρηνική μετατροπή του σε μια Αληθινή Δημοκρατία, με άμεσο χαρακτήρα, όπου οι Ανθρώπινες Αξίες θα αναβιώσουν και πάλι.

Αξίες, φυσικά, οι οποίες δεν υπάρχουν στο ρατσιστικό κράτος του Ισραήλ, όπου οι Παλαιστίνιοι όχι μόνο έχασαν την Πατρίδα τους αλλά αντιμετωπίζονται ως υπάνθρωποιΕκεί όπου ραβίνοι, οι οποίοι θεωρούν τους μη Εβραίους ως υπηρέτες των Εβραίων, όταν πεθαίνουν κηδεύονται με τις δέουσες τιμές. Εκεί όπου τα γυναικόπαιδα των Παλαιστινίων ξυλοκοπούνται βάναυσα από τους Ισραηλινούς στρατιώτες.

Τα εγκλήματα, όμως, των ομοθρήσκων του δεν φαίνεται να απασχολούν την «ευαίσθητη» ψυχή του. Το πιο θλιβερό στην όλη υπόθεση είναι ότι ο Καντόρ μέσα στην αλαζονεία που τον χαρακτηρίζει «συγχαίρει» τον Σαμαρά με τέτοιο τρόπο ώστε να φανερώνει ξεκάθαρα τις σχέσεις εργοδότη – υπαλλήλου που διέπουν αυτά τα δυο πρόσωπα. Λίγο πιο κάτω ο Κάντορ υποστηρίζει ότι:

«Η ελληνική κυβέρνηση, που θα αναλάβει σύντομα την προεδρία της Ε.Ε., πήρε μια ιστορική και θαρραλέα απόφαση να προστατέψει τις βασικότερες αρχές της δημοκρατίας της. Όμως αυτό μπορεί να είναι μόνο η αρχή της αντίδρασης της δημοκρατίας που πρέπει να παραμείνει ειρηνική μέσα σε δημοκρατικές αρχές. Οι αντίπαλοι της δημοκρατίας τροφοδοτούνται από την βία. Αποκτούν λόγο ύπαρξης. Η Ελλάδα και η Ευρώπη δεν έχουν την πολυτέλεια να εμπλακούν σε μια θύελλα εχθρότητας και βίας που θα καταβροχθίσει τις κοινωνίες μας. Αυτό επιθυμούν οι εξτρεμιστές.»

Οι «βασικότερες αρχές της δημοκρατίας» προφανώς, για τον Καντόρ και τον εγχώριο εντολοδόχο του, είναι η ποινικοποίηση του φρονήματος, η παράνομη φυλάκιση βουλευτών του Ελληνικού Κοινοβουλίου, η καθοδήγηση της Δικαιοσύνης από ταπεινά ένστικτα πολιτικών σκοπιμοτήτων, η επιχείρηση απαγόρευσης ενός Νόμιμου Πολιτικού Κόμματος με περισσότερο από 1.000.000 υποστηρικτές με μεθόδους που παραπέμπουν στις πιο σκληρές χούντες που γνώρισε ποτέ η ανθρωπότητα. Έχει πολύ θράσος και αναίδεια, επομένως, ο Κάντορ όταν υποστηρίζει ότι η αντίδραση της δημοκρατίας «πρέπει να παραμείνει ειρηνική μέσα σε δημοκρατικές αρχές».

Η «θύελλα εχθρότητας και βίας που θα καταβροχθίσει τις κοινωνίες μας» έχει ήδη εφαρμοσθεί από την κυβέρνηση των ελληνόφωνων υποτακτικών των ξένων κέντρων αποφάσεων. Με την διακόρευση του νομικού μας πολιτισμού (παράνομες προφυλακίσεις) και την απαξίωση της ανθρώπινης ζωής (δολοφονίες Γιώργου Φουντούλη, Μανώλη Καπελώνη), όταν οι διώκτες της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ χρησιμοποιούν απαράδεκτους απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς για τα μέλη της.

Και τελειώνει ο Κάντορ ως εξής: «Η δημοκρατία και ο ναζισμός είναι αδύνατον να συνυπάρξουν. Αν δεν απαλλαγούμε τελείως από τον ναζισμό, η παρασιτική συμπεριφορά του θα μας κατακλύσει. Αλλά δεν μπορούμε να επιτρέψουμε την επανάληψη της αναταραχής που κατέστρεψε την Ευρώπη.»

Τι σημαίνει, άραγε, αυτή η «απαλλαγή» από τον Εθνικισμό (που ο Κάντορ για ευνόητους λόγους ονομάζει ναζισμό); Και μάλιστα «τελείως»; Δίνει γραμμή για εξοντωτικές ποινές στο βραβευθέντα υποχείριό του που παριστάνει τον πρωθυπουργό της Χώρας; Ο Κάντορ και οι όμοιοι του επιχειρούν μια ξεκάθαρη παρέμβαση στα εσωτερικά ενός, υποτίθεται, ανεξάρτητου κράτους.

Το μόνο που καταφέρνουν, όμως, είναι να αποδεικνύουν την υπαλληλική σχέση που έχουν με τον Σαμαρά, ο οποίος έχει χάσει κάθε αίσθηση του μέτρου και της σοβαρότητας λίγο πριν το οριστικό πολιτικό του τέλος. Γι’ αυτό και η Λαϊκή απήχηση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ολοένα και ανεβαίνει, ακριβώς γιατί δεν δέχεται εντολές από κανένα ξένο παράγοντα και οι μόνοι γνώμονες που χαράζουν την πορεία της είναι η Πατρίδα και ο Λαός. Δεν αναγνωρίζουμε με κανένα δικαίωμα στον Κάντορ να παρεμβαίνει στα εσωτερικά της Χώρας μας. Ας ασχοληθεί με την εγκληματική δράση του Ισραηλινού κράτους. Είναι σίγουρο ότι εκεί θα βρει άφθονο υλικό για επεξεργασία.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/nea-proklhsh-kata-ths-chrushs-aughs-apo-ton-mose-kantor#ixzz2o2AHH4xk

Exit mobile version