Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013

Ελληνικέ λαέ η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι το τελευταίο προπύργιο πριν την καταστροφή. Σήμερα βιώνεις τον χειρότερο και πιο ύπουλο πόλεμο της ιστορίας σου Όρθωσε το ανάστημα σου και δείξε το μεγαλείο σου. Δεν βάλλεσαι μόνο από εξωτερικούς εχθρούς βάλλεσαι και από εσωτερικούς. Αυτοί είναι οι χειρότεροι Ο σημερινός πόλεμος είναι πολύ δύσκολος. Μάθε όμως ότι τα δύσκολα είναι για τους Έλληνες. Η μοίρα σου είναι να γράφεις ιστορία και να λύνεις γόρδιους δεσμούς. Όλοι μαζί   ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΙΜΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Λ.Σ.

Βορίδης ομολογεί εκτροπή: “Ο Σαμαράς θα θέσει εκτός νόμου την Χρυσή Αυγή!” ΒΙΝΤΕΟ

Τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης να σταματήσουν να πετούν λάσπη στον ΛΑΪΚΌ ΣΎΝΔΕΣΜΟ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για τα συσσίτια αγάπης έστω για τις άγιες μέρες των Χριστουγέννων. Πρέπει να επιβραβεύουν τέτοιες δράσεις αλληλεγγύης ,όταν ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ δεν έχει να αγοράσει ένα κιλό ψωμί. Ότι και να κάνουν δεν θα καταφέρουν τίποτα ,θα αγαπάμε την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ γιατί ζει μέσα στην καρδιά μας. ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ.

X.Π.

Πανικός στην αμερικανόδουλη ΝΔ από τη συνέντευξη του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής στη «Φωνή της Ρωσίας»

Αν κάνουμε μια ιστορική αναδρομή στην Ελλάδα της μεταπολίτευσης του Εθνοπροδότη  Κ.Καραμανλή, του αυτοεξοριζόμενου στην Γαλλία θα δούμε ότι μας κυβέρνησαν Εθνοπροδότες που προετοίμασαν το έδαφος για την σημερινή μας κατάσταση. Ακολούθησαν Μητσοτάκης (φιλοβενιζελικός και συγγενής του Ελ.Βενιζέλου)  Σημίτης, Γ.Α.Π. Παπαδήμος, Πικραμμένος, και ο “αντιμνημονιακός” πριν τις εκλογές , αλλά φιλοβενιζελικός ως γνήσιος απόγονος του Μπενάκη, Αντώνης Σαμαράς. Τι έκαναν όλοι αυτοί; Μας έβαλαν στην ΕΟΚ, μας χρέωσαν δάνεια, κατάργησαν την αγροτική οικονομία και διόρισαν υπεράριθμους στο δημόσιο τομέα, μας έβαλαν στην ΟΝΕ και την Ευρωζώνη με παραποιημένα στοιχεία και μας υποδούλωσαν στα αφεντικά για τα οποία δουλεύουν και υπηρετούν: τους σιωνιστές παγκόσμιους  τοκογλύφους. Τι κέρδισε η Ελλάδα; Καμία απολύτως πρόοδο αλλά αντίθετα μια ψεύτικη ευμάρεια που διόγκωσε το δημοσιονομικό έλλειμμα και έκανε πλουσιότερες κάποιες τράπεζες που χρέωσαν τον ελληνικό λαό με καταναλωτικά και υπέρογκα στεγαστικά δάνεια που μοίραζαν αφειδώς. Τώρα που ξέρουν ότι οι ώρες τους είναι μετρημένες θέλουν να ξεσπάσουν το μίσος εναντίον των Ελλήνων πάνω στη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ που εκπροσωπεί τα όνειρα και τις προσδοκίες μας, ψάχνοντας τρόπους για νέες διώξεις, ίσως και φυλακίσεις. Η οργή όμως ξεχείλισε και το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω.

Ρ.Τ.

Παραδοχή Μεϊμαράκη: Όλα τα κόμματα πίεζαν να κοπεί η χρηματοδότηση της Χρυσής Αυγής, για να πληρωθούν πιο γρήγορα!

Πάλι διάβασα για “συσσίτια μίσους”. Γιατί εσείς ρε παιδιά δεν κάνετε μια “κατάθεση αγάπης” όπως οι συριζαίοι; Καμιά “υπεξαίρεση αγάπης”; Οι συριζαίοι είδαν πως η αλληλεγγύη μόνο στα λόγια τους συμφέρει διότι στην πράξη έπρεπε να ανοίξουν το πορτοφόλι τους. Επίσης, γιατί κανείς δεν σχολιάζει το αστείο ποσό κατάθεσης του Τσίπρα; Δηλαδή παίρνει 80000 το χρόνο(τα φανερά τουλάχιστον) και έχει 100 ευρώ καταθέσεις; Τα υπόλοιπα τα δίνει για αλληλεγγύη; Ας γελάσω.. Γιατί δεν ψάχνουν το όνομα του σε τράπεζα του εξωτερικού, διότι σαν γνήσιος πατριώτης συριζαίος, έξω θα τα έχει, ή ακόμα πιο απλά, ας ανοίξουν τον λογαριασμό της Περιστέρας. Αλλά, ξέχασα. Δεν είναι παντρεμένοι άρα δεν θεωρείται γυναίκα του. Άρα να φανταστώ ότι δεν δικαιολογείται να ανοίξει ο λογαριασμός της.

Ι.Ε.

Αίτηση αποφυλάκισης Γιάννη Λαγού: Κανένα στοιχείο εις βάρος μου, διώκομαι για τις Ιδέες μου!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-paraskeuh-20-dekembriou-2013#ixzz2o2BEGfSC

Exit mobile version