Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Υποχείριο του Βενιζέλου ο Σαμαράς: «Βράζει» η εναπομείνουσα βάση της Ν.Δ

Υποχείριο του Βενιζέλου ο Σαμαράς: «Βράζει» η εναπομείνουσα βάση της Ν.Δ

Δεν έχει τελειωμό ο ξεπεσμός και η κατάντια του Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος έχει γίνει το «σωσίβιο» του ΠΑΣΟΚ όσο και του ίδιου του Βαγγέλη Βενιζέλου ουκ ολίγες φορές. Σε τέτοιο βαθμό μάλιστα, που οι εναπομείναντες νεοδημοκράτες να βράζουν από την οργή τους για τη σκανδαλώδη προστασία που παρέχει το κόμμα τους στον «Ντούτσε» του ΠΑΣΟΚ. Η πρόσφατη περίπτωση με την εξεταστική επιτροπή για τα υποβρύχια αποτέλεσε ένα ακόμη κραυγαλέο παράδειγμα αυτής της «συμμαχίας».

Η Ν.Δ έχει γίνει ταυτόσημη με αυτούς που μέχρι τον Μάιο του 2012 έλουζε με τους χειρότερους χαρακτηρισμούς. Ο «κλέφτης» Βενιζέλος μετετράπη σε «εταίρο πλήρους ευθύνης» και είναι φανερό πλέον ότι η ανάγκη επιβίωσης της διεφθαρμένης και ανίκανης αυτής κυβέρνησης, προκειμένου να ολοκληρώσει επιτυχώς την καταστροφή της Χώρας, βρίσκεται πολύ πιο ψηλά από την οποιαδήποτε δήθεν αντιπαράθεση με το ΠΑΣΟΚ.

Η εικόνα του Βενιζέλου να αγορεύει, ως συνήθως, επί πολύ ώρα χωρίς ουσιαστικά να λέει τίποτα, αλλά να φροντίζει με κάθε τρόπο να καταστήσει τη Ν.Δ συνυπεύθυνη και τιμητή τόσο των δικών της επιλογών όσο και του ΠΑΣΟΚ γενικότερα, έχει βαρύνει πολύ το κλίμα ανάμεσα στην κοινοβουλευτική ομάδα της Ν.Δ, οι οποίοι βλέπουν την κομματική τους βάση όχι μόνο να βράζει με τον συσχετισμό του κόμματος με τους απατεώνες του ΠΑΣΟΚ, αλλά και να φυλλοροεί προς τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Η Ν.Δ έχει μετατραπεί σε όμηρο του ΠΑΣΟΚ, ενός κομματικού απομειναριού το οποίο εάν διεξάγονταν τώρα εκλογές, είναι πολύ αμφίβολο εάν θα κατάφερνε να εισέλθει εκ νέου στη Βουλή. Εάν δούμε όμως, το προφίλ τόσο του Σαμαρά όσο και του Βενιζέλου, θα δούμε ότι ταιριάζουν σε πολλά πράγματα, όπως π.χ στην πολιτική ψευτιά και απατεωνιά, στην άριστη άσκηση της «κωλοτούμπας» και εννοείται στην αξιοθαύμαστη μοναδική τους ικανότητα να συρρικνώνουν τα εκλογικά ποσοστά των κομμάτων στα οποία για λίγο καιρό ακόμα θα ηγούνται.

Οι ευρωεκλογές του Μαΐου και η συντριβή της Ν.Δ και του ΠΑΣΟΚ, παρά τις αντισυνταγματικές, αντιδημοκρατικές, παράνομες και ανήθικες μεθοδεύσεις του Σαμαρά, θα δώσουν μια νέα διάσταση στο πολιτικό σκηνικό της Χώρας, με τους δύο αυτούς θλιβερούς εντολοδόχους των διεθνών τοκογλύφων να εξαφανίζονται οριστικά από την πολιτική ζωή του Τόπου.

Γιώργος Μάστορας

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/upocheirio-tou-benizelou-o-samaras.-brazei-h-enapomeinousa-bash-ths-n.d#ixzz2o2DRVi00

Exit mobile version