Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Καταργείτε την ιδιοκτησία, εξαθλιώνετε την ελληνική κοινωνία – ΒΙΝΤΕΟ

YouTube Poster

Ο Συναγωνιστής Αρτέμης Ματθαιόπουλος κατέδειξε την καταστροφική για την Πατρίδα και τον Λαό πολιτική της μνημονιακής συγκυβέρνησης με άδικους και αντισυνταγματικούς νόμους. Οι υποτακτικοί της τρόικας αγνοούν παντελώς την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η κοινωνία, ακολουθώντας πιστά της επιταγές των διεθνών τοκογλύφων.

Την στιγμή που όλοι έχουν παραδεχθεί την αποτυχία της οικονομικής πολιτικής, η κυβέρνηση συνεχίζει να φορολογεί, παίρνοντας ακόμα και τα σπίτια των Ελλήνων. Το νομοσχέδιο για τον ενιαίο φόρο ακινήτων στην ουσία εμπαίζει τον Λαό, μετονομάζοντας το χαράτσι σε ΕΝΦΙΑ. Στην ουσία η ανάλγητη συγκυβέρνηση κάνει πλάτες στις τράπεζες, δημιουργώντας νέους άστεγους!

Τέλος, οι κυβερνώντες νομοθετούν προς όφελος των μεγαλοκαναλαρχών που υβρίζουν συνέχεια την Χρυσή Αυγή και εις βάρος των Ελλήνων! Η Χρυσή Αυγή καταψηφίζει αυτό το κατάπτυστο νομοσχέδιο που αποσκοπεί στην αφαίμαξη των Ελλήνων, καθώς δεν θέλει να λερώσει τα χέρια της με αίμα αθώων ανθρώπων.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/katargeite-thn-idiokthsia-ejathliwnete-thn-ellhnikh-koinwnia-binteo#ixzz2o2EIw15A

Exit mobile version